2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar bugun gorundum bebegi goremedik yolk kesesi olusmus dedi. Usg 9.4 mm crl net degerlendirilemedi not dusmus. Haftaya sali istedi tekrar

Icerde kanaman var mi acaba bazen keseyi kaplayınca bebegin görünmesine engel olabilir ,insallh biseyiniz yoktur
Bilemicem canm lekenme kanama diyeyim acik renk degil cokda gelmiyor dun yolculuk da yaptim.yollar biraz kotuydu. Ama saglikli gebelik degil sanki

Şimdi gördüm yazını canım
İnşaAllah vardır kötü düşünme ❤ geç döllendi seninde belki
Sagol canm. Net bir sey soylemedi yolk kesesi var dedi. Daha kycuk desi. Bebek var mi dedim alttan gorunur belki dedi bakmadi sali gunu istedi. Gec dollenme olabilir yada bebek gelismiyordur bilmiyorum canm morel sifir net olmayinca kafam karisik

Sagol canm. Net bir sey soylemedi yolk kesesi var dedi. Daha kycuk desi. Bebek var mi dedim alttan gorunur belki dedi bakmadi sali gunu istedi. Gec dollenme olabilir yada bebek gelismiyordur bilmiyorum canm morel sifir net olmayinca kafam karisik
tatlım yazdım ama görmedin ultrason görüntüsü vermedi mi eline ?

dogum izni standart, dogumdan 6 hafta önce basliyor, dogum sonrasi da 8 hafta. sonrasinda istersen devletin bi miktar ödeme yaptigi bi izin türü var cocuk 14 aylik olana kadar ancak esim calismadigi icin oradan alacagimiz para bize yeterli olmaz acikcasi. cocuk sayisina göre izin süresi degismiyor. dolayisiyla 5 aylikken falan dönerim tahminen ise geri.
kizim dogdugunda da 5 aylikken ise dönmüstüm, türkiyedeydik o zaman, süt izinlerini toplu kullanmama izin vermislerdi cok güzel olmustu. burda süt izni, emzirme odasi vs öyle seyler yok, genelde emziren anne ise dönmeyip baba calistigi icin sanirim.
KV cocuga bakinca, en tatli kv bile bi yerden sonra bunaltmaya basliyor. Bizde simdi hepsi uzakta ama bi gün gec arayalim basimiza bisey geldi zannediyorlar. zaten kucucuk bir sehirde yasiyoruz, yillarca istanbulda basimiza bisey gelmemis burda ne olabilir ki hani bu insanlarin belki baska bi programi var belki sadece sessizce yatip dinlenmek istiyor falan, yok öyle birsey, illa her gün ayni saatte aranacak... 2 sene oldu hala her aksam nerdeyse yarimsar saat aileleri ariyoruz

Merhaba herkse bende nisan annesi olacağım.kismet olursa ama mart annelerini takip etmek daha dogru gibi geldi bugün inanılmaz bas ağrısı yasiyorum benim gibi olan var mi
Sende bendensin bende normalde Nisan annesiyim ama burası daha aktif o yüzden buralardayım

Bu arada bende de çok fazla baş ağrısı oluyo 1 2 gündür daha iyiyim ama 1 hafta çok fenaydı griptim ona bağladm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…