Öyle deme ya iyi düşün canımIhic yolunda gibi degil canm leke geldi. Ins cok isterim iyi haberle donmeyi ama icim oyle demeyor
Evet doktor bi 02.03.2020 diyor bi 25.02.2020 diyor bakalım kısmet:)Siz Şubatta doğurabilirsiniz
Merhaba merak ettik sizi umarim iyi haberler vardirKirmuzi degil degil canm. Ama korkuyorum iki hafta geriydi sikintili bir gerbelikti sanki canm
Sagol canm yine net birsey yok sali tekrar gidecegim bebegi goremedi yolk kesesi var dedi bakalimMerhaba merak ettik sizi umarim iyi haberler vardir
Ultrason görüntünü atsana tatlımSagol canm yine net birsey yok sali tekrar gidecegim bebegi goremedi yolk kesesi var dedi bakalim
Hayirlisi olsun kotu dusunmeSagol canm yine net birsey yok sali tekrar gidecegim bebegi goremedi yolk kesesi var dedi bakalim
Sagol canm yine net birsey yok sali tekrar gidecegim bebegi goremedi yolk kesesi var dedi bakalim
Bilemicem canm lekenme kanama diyeyim acik renk degil cokda gelmiyor dun yolculuk da yaptim.yollar biraz kotuydu. Ama saglikli gebelik degil sankiIcerde kanaman var mi acaba bazen keseyi kaplayınca bebegin görünmesine engel olabilir ,insallh biseyiniz yoktur
öyle düşünme, her şey yaydığımız enerjiye bağlı. pozitif düşün pozitif olsun:)Bilemicem canm lekenme kanama diyeyim acik renk degil cokda gelmiyor dun yolculuk da yaptim.yollar biraz kotuydu. Ama saglikli gebelik degil sanki
Ben pentiden aldım göğüs ucu belli etmiyor modal olanını alırsan terletmezYarım atlet sıkar diye düşünmüştüm almadım o yüzden. Bir denerim bende teşekkürler.
Cok sagol canmöyle düşünme, her şey yaydığımız enerjiye bağlı. pozitif düşün pozitif olsun:)
Şimdi gördüm yazını canımSagol canm yine net birsey yok sali tekrar gidecegim bebegi goremedi yolk kesesi var dedi bakalim
Fitil kullanıyor muydun canım progestron falanIns canm ama lekelenme oldu bakim ne diyecek doktr
Sagol canm. Net bir sey soylemedi yolk kesesi var dedi. Daha kycuk desi. Bebek var mi dedim alttan gorunur belki dedi bakmadi sali gunu istedi. Gec dollenme olabilir yada bebek gelismiyordur bilmiyorum canm morel sifir net olmayinca kafam karisikŞimdi gördüm yazını canım
İnşaAllah vardır kötü düşünme ❤ geç döllendi seninde belki
tatlım yazdım ama görmedin ultrason görüntüsü vermedi mi eline ?Sagol canm. Net bir sey soylemedi yolk kesesi var dedi. Daha kycuk desi. Bebek var mi dedim alttan gorunur belki dedi bakmadi sali gunu istedi. Gec dollenme olabilir yada bebek gelismiyordur bilmiyorum canm morel sifir net olmayinca kafam karisik
Ilk oglumdaykem dogum iznim bitince ise dondum ama ne aklimdan cikti nede dedigin gibi rahat edebildim hergungorunce daha cok sık bogaz eder oldular zaten cocuk onlarda kaliyodu gunduzleri ona ragmen bi izin gunumde bile ee ozledik gormeye gelelim mi diyorlardi biraz karsilikli bu isler yani herkes ayni olmuyorki ,ben cocuklarima bakarimda tek beni bogmasinlar isten gelir uyurdum hamileyken arka arkaya telefon hayir acmiyorsam vardir birsey bisey oldu sandik agrin mi var noldu noldu insan boguluyor gercekten o yorgunlugun ustune
Eger çalışıyorsan ikinci bebekte iznin daha uzun olmali Almanya'da ayni diye biliyorum
Iste ayni yazdigim gibi durum biraz esim filan konustuda daha normallr artk ,simdiki hamileliğimi bile hemen soyleemk istemiyordum ama donene kadr iyice kilo alirsam diye soyledik
Sende bendensinMerhaba herkse bende nisan annesi olacağım.kismet olursa ama mart annelerini takip etmek daha dogru gibi geldi bugün inanılmaz bas ağrısı yasiyorum benim gibi olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?