2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kendimi ellerini bıraktı canim. Bizde eslemi yurusun diye ugrasiyoruz koltuga dayayip çağırıyorum 2 adim atip birakiyo kendini
Babası belinden tutuyordu karşımda bıraktı bana doğru 3 adım geldi yürüme arkadaşının payı büyük ondan önce sıralıyordu yanyan yengeç gibi sadece

Allah hepimizin bebişlerini bağışlasın yaa valla şaka maka 1 yaş oluyorlar benim beşim gamzeli gamzeli veren Allah’a şükür
Yaaa kız kıyafetleri çok güzell gerçekten. Çok şanslısınızzz. Ben de 2 tane papyon bir tane pandolon askısı aldım başka ne alcaz taç yok toka yok süsleyemiyoz.
Tüm heveaimi eltimin kızına kullanıyorum. Süslü püslü şeyler alıyorum hep

Ben beyazi da veriyorum 1.5 aydır falan. Ama once denedim tabi alerji olmadi. Bende haslama hepten yediremiyorum aslinda faydali olan o
Canım beyaxı bende bazen verıyom alerji yapmadı bi mahsuru yok artık değilmi vermenin ya bi de bizim kız bildiğimiz ev yapımı kavurma varya minnacık didiyorum yiyor dokunurmu az verıom ama o baya agzını aça aça yiyo sevıyo yani eti

Bizimki de dışarda baya yürümeye alıştı. Her gün aşağı indiriyorum artık. Çocuklara bayılıyor onların peşinde koşuyor. Bugün ilk defa b.ka bastık bu heyecanımı da paylaşiyim sizle hahahaha dur evladım demeye kalmadan bir bastı ıyyy iğrençççç oldum. Eve geldik hemen yıkadım ayakkabıları

Bizimde kiz ama toka bant taktiran mi var
Kavurma yok bizde o yuzden bilemicem tuzlu olmasi disinda sorun olmaz herhalde. Yumurta akı da alerji yapmasin diye 12 ay sonrasi deniliyor. Alerji yapmiyosa sorun olmaz diye dusunuyorum

Neyseki basmış ya elleseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…