Ben biraz uğraşayım dedim ağlıyor sıpaKendimi ellerini bıraktı canim. Bizde eslemi yurusun diye ugrasiyoruzkoltuga dayayip çağırıyorum 2 adim atip birakiyo kendini
Babası belinden tutuyordu karşımda bıraktı bana doğru 3 adım geldiKendimi ellerini bıraktı canim. Bizde eslemi yurusun diye ugrasiyoruzkoltuga dayayip çağırıyorum 2 adim atip birakiyo kendini
Bende bunu aldımNe guzeller ya kiz cocugu ayricalik sirf su hrvrslerimi almak icin bile yapilir :) erkegr alincak sey cok az.
Hadi maşallahKızlaaar Selin bağımsız 3 adım attı
Benimki yürüme arkadaşına tutununca ağlıyor ya korkuyor boşuna aldık bize faydalı olmadıBabası belinden tutuyordu karşımda bıraktı bana doğru 3 adım geldiyürüme arkadaşının payı büyük ondan önce sıralıyordu yanyan yengeç gibi sadece
Evet yurume arkadasi cok iyi iş görüyor ama almak istemedim bende kisa sure icin. Tebrik ederiz seliniBabası belinden tutuyordu karşımda bıraktı bana doğru 3 adım geldiyürüme arkadaşının payı büyük ondan önce sıralıyordu yanyan yengeç gibi sadece
Gule gule giysin canim. Ablasina birsey aldinmi
Çok güzel güle güle giysin inşallah
Yumurtanıj beyazınıda mı veriyorsun canım? Sadece sarısını mı pişiriyorsun?Canım ben nerdeyse hiç haşlanmış vermedim yumurtayı az yağlı tavada omlet şeklinde denesen belki kendisi yer
Emeklemiyor mu adaşımız? Bazi bebekler direkt kalkar yürür kafana takma sakin :)Vay atkadaş yürümeye geçmiş bebeleriniz biz bayagı grride kaldık desenize
Ben beyazi da veriyorum 1.5 aydır falan. Ama once denedim tabi alerji olmadi. Bende haslama hepten yediremiyorum aslinda faydali olan oYumurtanıj beyazınıda mı veriyorsun canım? Sadece sarısını mı pişiriyorsun?
Yaaa kız kıyafetleri çok güzell gerçekten. Çok şanslısınızzz. Ben de 2 tane papyon bir tane pandolon askısı aldımAllah hepimizin bebişlerini bağışlasın yaa valla şaka maka 1 yaş oluyorlarbenim beşim gamzeli gamzeli veren Allah’a şükür
Bir çay kaşığı karbonat,ekmek içi ve yumurta koy içine mutlaka.Bir de yoğurduktan sonra buzdolabında beklet en az yarım saat
Canım beyaxı bende bazen verıyom alerji yapmadı bi mahsuru yok artık değilmi vermenin ya bi de bizim kız bildiğimiz ev yapımı kavurma varya minnacık didiyorum yiyor dokunurmu az verıom ama o baya agzını aça aça yiyo sevıyo yani etiBen beyazi da veriyorum 1.5 aydır falan. Ama once denedim tabi alerji olmadi. Bende haslama hepten yediremiyorum aslinda faydali olan o
Aslında bende deneyebilirim artık yavaş yavaş ya bakiyim.Ben beyazi da veriyorum 1.5 aydır falan. Ama once denedim tabi alerji olmadi. Bende haslama hepten yediremiyorum aslinda faydali olan o
Bizimde kiz ama toka bant taktiran mi varYaaa kız kıyafetleri çok güzell gerçekten. Çok şanslısınızzz. Ben de 2 tane papyon bir tane pandolon askısı aldımbaşka ne alcaz taç yok toka yok süsleyemiyoz.
Tüm heveaimi eltimin kızına kullanıyorum. Süslü püslü şeyler alıyorum hep
Kavurma yok bizde o yuzden bilemicem tuzlu olmasi disinda sorun olmaz herhalde. Yumurta akı da alerji yapmasin diye 12 ay sonrasi deniliyor. Alerji yapmiyosa sorun olmaz diye dusunuyorumCanım beyaxı bende bazen verıyom alerji yapmadı bi mahsuru yok artık değilmi vermenin ya bi de bizim kız bildiğimiz ev yapımı kavurma varya minnacık didiyorum yiyor dokunurmu az verıom ama o baya agzını aça aça yiyo sevıyo yani eti
Neyseki basmış ya elleseydiBizimki de dışarda baya yürümeye alıştı. Her gün aşağı indiriyorum artık. Çocuklara bayılıyor onların peşinde koşuyor. Bugün ilk defa b.ka bastık bu heyecanımı da paylaşiyim sizle hahahahadur evladım demeye kalmadan bir bastı ıyyy iğrençççç oldum. Eve geldik hemen yıkadım ayakkabıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?