2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bizimde kiz ama toka bant taktiran mi var

Kavurma yok bizde o yuzden bilemicem tuzlu olmasi disinda sorun olmaz herhalde. Yumurta akı da alerji yapmasin diye 12 ay sonrasi deniliyor. Alerji yapmiyosa sorun olmaz diye dusunuyorum
Ya işte bende tuzdan dolayı düşünüom bizim yediğimiz sıradan yemekler gibi tuzu ama sonucta bebeğe hiç bile atmasan olurmuş cok tatsız tutsuz olmasın die minnacık atıom zaten su içio sonrasında bayaa iç yakar

Ben artik tuzlu da veriyorum. Çünkü kendime ayri diyet yemegi, esleme ayri, eve ayri başa cikamiyorum. Zaten isime yetisemiyorum

A
Evet bana bile birşey alinsa niye bana yok diyor. Birde esleminki daha guzel diyo bazen. Halbuki zavallim hep onun eskilerini giyiyor
Ah eslem ahh ben gibi ben de 2 numaraydım illaki abladan kalanları giyiyon ama sonra boyum ve kilom ablamın 2 katı oldu o benim eskiler giyse yeriydi nasıl hırs yapmıssam demek

Aaa bu siyah toka ayakkabı takımından bende de vardı ama hiç giyemedik takamadık küçüldünice elbiseleri küçüldü öyle bir kere giymediği

Aaa bu siyah toka ayakkabı takımından bende de vardı ama hiç giyemedik takamadık küçüldünice elbiseleri küçüldü öyle bir kere giymediği
Aynen kuzum sorma hep kaldılar . Kimisini verdim kimisine kıyamadım duruyorlar . Bu taç takımı lcw sanırım elbise de defacto ama takım gibi dimi elbiseyi alamıcam diye ödüm kopmuştu

bugun gunduz de ilk uykuda 1 saat uyudu ikincide 30 dk sasirdim masallah bklm bklm

galiba beyazi çınar ile nikahta giyilecek Pinkpinkblue

Vay be telefonum bozulmustu sifresini hatirlamadigim icin aylarca girememistim buraya hala aktifmis. Nerdeyse yasina girecek bizim bebeler. Umarim herkes iyidir bebeler sagliklidir her sey yolundadir
cok sukur iyiyiz cnm sen nasilsin

Aynen kuzum sorma hep kaldılar . Kimisini verdim kimisine kıyamadım duruyorlar . Bu taç takımı lcw sanırım elbise de defacto ama takım gibi dimi elbiseyi alamıcam diye ödüm kopmuştu
Kardeşim hamile eğer kızı olsaydı çok cici şeyler kalacaktı ona maaalesef erkekkben de vercem ama çevrede verecek kimsem yok birazını da hatıra olsun diye saklıycam

Bizde de gün gün ilerlemeler var. Artık koltuk kenarlarında sıralıyor. Koltuktan sehpaya geçiyor. Tabi tutma mesafesinde. Ellerini bırakıp 5 6 sn duruyor. Bay bay yapmayı öğrendi. Bir de video falan beğenmediğinde ııııı diye sinirleniyor. Sıcak şeylere pufff diyor. Yani tam puf değil de onun gibi. Her yeri kurcalıyor. İki çocuk büyüttüm hiçbirşey ellemedi bu 3 numara heryer kurcalıyor. Maşallah bizim evde de heryer ellemelik her yer de kurcamalık şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…