Beyazından çok az veriyorum canım sarının tamamı . Tavaya önce sarıyı atıp pişiriyorum sonra beyazıYumurtanıj beyazınıda mı veriyorsun canım? Sadece sarısını mı pişiriyorsun?
Benim büyük kızım 3 Şubat doğumlu bebişte 28 Şubat doğumlu ablaya da bi elbise aldım kargo gelince bozuluyor eğer kendine bi şey alınmadıysaGule gule giysin canim. Ablasina birsey aldinmi
Evet bana bile birşey alinsa niye bana yok diyor. Birde esleminki daha guzel diyo bazen. Halbuki zavallim hep onun eskilerini giyiyorBenim büyük kızım 3 Şubat doğumlu bebişte 28 Şubat doğumlu ablaya da bi elbise aldım kargo gelince bozuluyor eğer kendine bi şey alınmadıysa
Ya işte bende tuzdan dolayı düşünüom bizim yediğimiz sıradan yemekler gibi tuzu ama sonucta bebeğe hiç bile atmasan olurmuş cok tatsız tutsuz olmasın die minnacık atıom zaten su içio sonrasında bayaaBizimde kiz ama toka bant taktiran mi var
Kavurma yok bizde o yuzden bilemicem tuzlu olmasi disinda sorun olmaz herhalde. Yumurta akı da alerji yapmasin diye 12 ay sonrasi deniliyor. Alerji yapmiyosa sorun olmaz diye dusunuyorum
Ben artik tuzlu da veriyorum. Çünkü kendime ayri diyet yemegi, esleme ayri, eve ayri başa cikamiyorum. Zaten isime yetisemiyorumYa işte bende tuzdan dolayı düşünüom bizim yediğimiz sıradan yemekler gibi tuzu ama sonucta bebeğe hiç bile atmasan olurmuş cok tatsız tutsuz olmasın die minnacık atıom zaten su içio sonrasında bayaaiç yakar
Ah eslem ahh ben gibi ben de 2 numaraydım illaki abladan kalanları giyiyon ama sonra boyum ve kilom ablamın 2 katı oldu o benim eskiler giyse yeriydi nasıl hırs yapmıssam demekEvet bana bile birşey alinsa niye bana yok diyor. Birde esleminki daha guzel diyo bazen. Halbuki zavallim hep onun eskilerini giyiyor
Aaa bu siyah toka ayakkabı takımından bende de vardı ama hiç giyemedik takamadık küçüldüYa çok güzel tütülübende krem olanı almıştım düğün için ama arabada uyurken giydi yavrum iyi de oldu . Siyah takımlarını hiç giyemedi kuzum küçüldü kaldı krem 9-12 ay belki doğum gününde giydiririm
Aynen kuzum sorma hep kaldılar . Kimisini verdim kimisine kıyamadım duruyorlar . Bu taç takımı lcw sanırım elbise de defactoAaa bu siyah toka ayakkabı takımından bende de vardı ama hiç giyemedik takamadık küçüldünice elbiseleri küçüldü öyle bir kere giymediği
Canim bizde de durum oyle olcak gibiA
Ah eslem ahh ben gibi ben de 2 numaraydım illaki abladan kalanları giyiyon ama sonra boyum ve kilom ablamın 2 katı oldu o benim eskiler giyse yeriydi nasıl hırs yapmıssam demek
bugun gunduz de ilk uykuda 1 saat uyudu ikincide 30 dk sasirdimHahaha bemde tam duzekdimi uykusu yazacakrm neyse alttaki msjida okuyum dedim3 gecedie benimkide 2saat arayla emiyirdu nekadar iyi gelmisti bana sessizce sevindim guncellendi sandim böğün gosterdi guncellemesini sende cokda şaaapmaa yani
olsun iyi doymusturEvet arkadaşlar kanalıma hoşgeldiniz bugünki menümüz kıymalı ıspanaktı ama daha çok ıspanaklı pilav oldu bu
Ben en gerideyim sendende geri :)Vay atkadaş yürümeye geçmiş bebeleriniz biz bayagı grride kaldık desenize
galiba beyazi çınar ile nikahta giyilecekYa çok güzel tütülübende krem olanı almıştım düğün için ama arabada uyurken giydi yavrum iyi de oldu . Siyah takımlarını hiç giyemedi kuzum küçüldü kaldı krem 9-12 ay belki doğum gününde giydiririm
cok sukur iyiyiz cnm sen nasilsinVay be telefonum bozulmustu sifresini hatirlamadigim icin aylarca girememistim buraya hala aktifmis. Nerdeyse yasina girecek bizim bebeler. Umarim herkes iyidir bebeler sagliklidir her sey yolundadir
Kardeşim hamile eğer kızı olsaydı çok cici şeyler kalacaktı ona maaalesef erkekkAynen kuzum sorma hep kaldılar . Kimisini verdim kimisine kıyamadım duruyorlar . Bu taç takımı lcw sanırım elbise de defactoama takım gibi dimi elbiseyi alamıcam diye ödüm kopmuştu
kim yurumus gıııBen en gerideyim sendende geri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?