2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kardeşim hamile eğer kızı olsaydı çok cici şeyler kalacaktı ona maaalesef erkekkben de vercem ama çevrede verecek kimsem yok birazını da hatıra olsun diye saklıycam
bizim kiz koca canta kendi kiyafetlerini bebesine ayirdi valla kizima kizima doye diye

bizim oglan da oyle ya cok aktif bugun ellerini tamame biraki pbi kac sn durdu ayakta kendi de guldu sevindi ,her seyde tutup kalkiyor hatta tek eliyle destek alsa yetiyor gogzume baka baka şov yapiyor banabiraz yaramaz olacak ama belli ve malesef bana cok duskun oldu bunu hic istemezdim mayista calismaya basliycam cunku

Kizlar benim oglus bugun cok fenalarda girdim ama okuyup ciktim yazamadim dogru duzgun. Fena halde guncellendi kendini ulu orta birakiyo yurumeye calisiyor her yerden kalkmaya calisiyor kalkiyorda yani yaramazligi kesfetti dahada baglasam durmaz . Koltuga yasliyorum gel canim yapalim diyorum sevinip kosuyo dudaklarima yapisiyo yada kendini opturuyor ablamizida babannesine gonderdim cumaya kdar duracak hem biraz cinara daha cok ilgi gosteririm hemde kizim cok bunalmisti azcik nazlansin . Neyse bunu kâr sayiyorum 9ay rahat ettim simdi totoyu kaldirma vakti . Yurume evresini kazasiz belasiz atlatiriz insallah hepimiz.

Hahahah masallah yaa seninki baya baya bebeklikten cikti cocuk oldu .adam sokaga iniyo boka basiyo

Ben artik tuzlu da veriyorum. Çünkü kendime ayri diyet yemegi, esleme ayri, eve ayri başa cikamiyorum. Zaten isime yetisemiyorum
Canım biz de az tuzlu yaparız yemekleri bazen içim rahat etmiyor çorbalara falan tuz atmadan önce ayırıyorum oğlanınkini.Tuz böbreklere zararlıymış ne kadar geç o kadar iyi demişti bir doktor arkadaş.

Eee kiz cocugu biraz daha merakli tabi ivir zivira

Vende veriyirum gecen sucukku yunurta yedi sucuktan vermedim tabi ama aromasi gecmisti nasil sevdi ye ye kudur iyice dedim .bugunde tulum peynirli yumurtamdan verdim .
Ben de çoğu şeyi veriyorum bugün yeşil mercimek çorbası verdim taneli taneli yedi maşallahBiraz önce yazmışsın ya kolay gelsin hepimize diyeBenimki de tutunup ayağa kalkıyor.Yürüteçe tutunup dışarıdan yürüyordu.Yürüme arkadaşı aldık babası ilk akşam yürütünce korktu bayağı ağladı iki hafta yürütemedim onunlaİki gündür destekle yürüyor.Kızım 12 ayı doldurmuştu yürüdü oğlan daha erken olacak gibi de hayırlısı.İşimiz daha çok artacak yaza İnşallah düzgün yürümesini öğrenmiş olurlar

Agape ortmenim nasilsiniz ne var me yok D destina3
Biraz önce yazıyordum sana ben de tamVaktim yok göz atıp geçiyorum.Kızın ödeviydi yatırmasıydı yemeğiydi.Oğlan da hareketlendi malumÇok bunaldım sürekli evin içindeyim.Bazen bir iki saatliğine oğlanı da bırakıp çarşıya çıkıyorum ama oğlan çok yoruyor annemi kıyamıyorum.Bir yandan evin bitmesini bekliyoruz taşınıcaz her şeyini biz yaptırıyoruz ev dört duvardı.Hergün birşey çıkıyor uzadıkça uzadı.Belirsizlik sıkıyor beni keyfim yok bu aralar

Allah kolaylik versin canim yaa drnin kizda en az oglus kadar ilgi bekliyor ve yorucu odevler derslrr takibi zor . Evinizde nasilsa elbet bitecem bunaltma kendini hevesini koreltme canim .Allah agiz tadiyla oturabilmeyi nasip etsin . Benim kizimda 12
Ayda yurumustu oglus dedigin gibi suan daha atik bu konuda ama bellide olmaz bu isler acelemiz yok . Zor bi donem bem cok evhamliyim kendimi cok yipratiyorum bu yurume doneminde hep yanimdayim arkasindayim icim elvermiyor hic .ben ne kdar paniksem esimde bir o kdar rahat banane kalma dio .mecbur duse kalka ogrenecekler Allah beterinden korusun evlatlarimizi . Ohh yarasin cobada bende yarin deneyim diyodum heves geldi sayende. Sakinmiyorum ne yiyosam veriyorum patlican ve bal haric . En azindan tadina bakiyor.

Ooo selin derken cinar kosuyormus

Bende bu aksam su icmeye mutfaga gittim geldim bir baktim eslemin agzi kanamış, emzikte kan var. Esim de diyorki hee ondanmi aglamis. Cok sinirlendim aglayan cocuga bakmadinmi diye. Neyseki asiri birşey yoktu. Ama asıl zorlu döneme giriyoruz. Yusra bir bakiyosun cok seviyo bir bakiyosun ittirivermiş. Oburku desen merakli melahat her yeri eller dolap kapaklarini acip kapatiyo kapilari. Hatta biseylerin uzerine tirmanmaya calisiyor bacaklarini kaldiriyo mesela. Allah kazasiz belasiz bu donemi atlatip bahara erdirsin inşallah

Neden kanamis cnm gecmis olsun

Bugun bizimde doktor gunumuzdu..
Malum dogumdan sonra kontrolü atlatamistolim surekli bugun smearda cekti rahimede bakti hormon tahlilleri yazdi kontrol icin cok sukur sikinti yokmus..
Ardindan kizin kontrolr gectik 9ay asisini oldu hic kilo almamis gelcek aya kadar takip edicez bakalim ne ckkicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…