bizim kiz koca canta kendi kiyafetlerini bebesine ayirdi valla kizima kizima doye diyeKardeşim hamile eğer kızı olsaydı çok cici şeyler kalacaktı ona maaalesef erkekkben de vercem ama çevrede verecek kimsem yok birazını da hatıra olsun diye saklıycam
bizim oglan da oyle ya cok aktif bugun ellerini tamame biraki pbi kac sn durdu ayakta kendi de guldu sevindi ,her seyde tutup kalkiyor hatta tek eliyle destek alsa yetiyor gogzume baka baka şov yapiyor banaBizde de gün gün ilerlemeler var. Artık koltuk kenarlarında sıralıyor. Koltuktan sehpaya geçiyor. Tabi tutma mesafesinde. Ellerini bırakıp 5 6 sn duruyor. Bay bay yapmayı öğrendi. Bir de video falan beğenmediğinde ııııı diye sinirleniyor. Sıcak şeylere pufff diyor. Yani tam puf değil de onun gibi. Her yeri kurcalıyor. İki çocuk büyüttüm hiçbirşey ellemedi bu 3 numara heryer kurcalıyor. Maşallah bizim evde de heryer ellemelik her yer de kurcamalık şeyler.
Anaçlığını yediğimbizim kiz koca canta kendi kiyafetlerini bebesine ayirdi valla kizima kizima doye diye
Masallah masallah atamaca gibi gelin secmisimKızlaaar Selin bağımsız 3 adım attı
Hahahah masallah yaa seninki baya baya bebeklikten cikti cocuk oldu .Bizimki de dışarda baya yürümeye alıştı. Her gün aşağı indiriyorum artık. Çocuklara bayılıyor onların peşinde koşuyor. Bugün ilk defa b.ka bastık bu heyecanımı da paylaşiyim sizle hahahahadur evladım demeye kalmadan bir bastı ıyyy iğrençççç oldum. Eve geldik hemen yıkadım ayakkabıları
Canım biz de az tuzlu yaparız yemekleri bazen içim rahat etmiyor çorbalara falan tuz atmadan önce ayırıyorum oğlanınkini.Tuz böbreklere zararlıymış ne kadar geç o kadar iyi demişti bir doktor arkadaş.Ben artik tuzlu da veriyorum. Çünkü kendime ayri diyet yemegi, esleme ayri, eve ayri başa cikamiyorum. Zaten isime yetisemiyorum
Vende veriyirum gecen sucukku yunurta yediAslında bende deneyebilirim artık yavaş yavaş ya bakiyim.
Eee kiz cocugu biraz daha merakli tabi ivir ziviraBizde de gün gün ilerlemeler var. Artık koltuk kenarlarında sıralıyor. Koltuktan sehpaya geçiyor. Tabi tutma mesafesinde. Ellerini bırakıp 5 6 sn duruyor. Bay bay yapmayı öğrendi. Bir de video falan beğenmediğinde ııııı diye sinirleniyor. Sıcak şeylere pufff diyor. Yani tam puf değil de onun gibi. Her yeri kurcalıyor. İki çocuk büyüttüm hiçbirşey ellemedi bu 3 numara heryer kurcalıyor. Maşallah bizim evde de heryer ellemelik her yer de kurcamalık şeyler.
Ben de çoğu şeyi veriyorum bugün yeşil mercimek çorbası verdim taneli taneli yedi maşallahVende veriyirum gecen sucukku yunurta yedisucuktan vermedim tabi ama aromasi gecmisti nasil sevdi ye ye kudur iyice dedim .bugunde tulum peynirli yumurtamdan verdim .
Daha guzelini en guzelini en dantallisini alirim ben gelincigimegaliba beyazi çınar ile nikahta giyilecekPinkpinkblue
Biraz önce yazıyordum sana ben de tam
Allah kolaylik versin canim yaa drnin kizda en az oglus kadar ilgi bekliyor ve yorucu odevler derslrr takibi zor . Evinizde nasilsa elbet bitecem bunaltma kendini hevesini koreltme canim .Allah agiz tadiyla oturabilmeyi nasip etsinBiraz önce yazıyordum sana ben de tamVaktim yok göz atıp geçiyorum.Kızın ödeviydi yatırmasıydı yemeğiydi.Oğlan da hareketlendi malum Çok bunaldım sürekli evin içindeyim.Bazen bir iki saatliğine oğlanı da bırakıp çarşıya çıkıyorum ama oğlan çok yoruyor annemi kıyamıyorum.Bir yandan evin bitmesini bekliyoruz taşınıcaz her şeyini biz yaptırıyoruz ev dört duvardı.Hergün birşey çıkıyor uzadıkça uzadı.Belirsizlik sıkıyor beni keyfim yok bu aralar
Ooo selin derken cinar kosuyormusKizlar benim oglus bugun cok fenalarda girdim ama okuyup ciktim yazamadim dogru duzgun. Fena halde guncellendi kendini ulu orta birakiyo yurumeye calisiyor her yerden kalkmaya calisiyor kalkiyorda yani yaramazligi kesfetti dahada baglasam durmaz. Koltuga yasliyorum gel canim yapalim diyorum sevinip kosuyo dudaklarima yapisiyo yada kendini opturuyor ablamizida babannesine gonderdim cumaya kdar duracak hem biraz cinara daha cok ilgi gosteririm hemde kizim cok bunalmisti azcik nazlansin . Neyse bunu kâr sayiyorum 9ay rahat ettim simdi totoyu kaldirma vakti . Yurume evresini kazasiz belasiz atlatiriz insallah hepimiz.
Daha bir baska oluyorlar dimi :)
Bende bu aksam su icmeye mutfaga gittim geldim bir baktim eslemin agzi kanamış, emzikte kan var. Esim de diyorki hee ondanmi aglamis. Cok sinirlendim aglayan cocuga bakmadinmi diye. Neyseki asiri birşey yoktu. Ama asıl zorlu döneme giriyoruz. Yusra bir bakiyosun cok seviyo bir bakiyosun ittirivermiş. Oburku desen merakli melahat her yeri eller dolap kapaklarini acip kapatiyo kapilari. Hatta biseylerin uzerine tirmanmaya calisiyor bacaklarini kaldiriyo mesela. Allah kazasiz belasiz bu donemi atlatip bahara erdirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?