Gecmis olsun canim. Eslem de o aylarda hic kg almadi. Ek gidayi arttirinca bu ay guzel aldi sankiBugun bizimde doktor gunumuzdu..
Malum dogumdan sonra kontrolü atlatamistolim surekli bugun smearda cekti rahimede bakti hormon tahlilleri yazdi kontrol icin cok sukur sikinti yokmus..
Ardindan kizin kontrolr gectik 9ay asisini oldu hic kilo almamis gelcek aya kadar takip edicez bakalim ne ckkicak
Ben alamiyorum maalesef ya. Esim normal bir iki cicek aldi ama hep kurudular yada cok suladigim icin mahvoldularEv icinde coktandir yesilbitki istiyordum Baris Cicegi aldik alirken ismini bilmiyordum ama iyiki bjnu secmisiztek sorun cocuklardan korumak
Ben alamiyorum maalesef ya. Esim normal bir iki cicek aldi ama hep kurudular yada cok suladigim icin mahvoldular
Gecmis olsun canim. Eslem de o aylarda hic kg almadi. Ek gidayi arttirinca bu ay guzel aldi sanki
Belki boyu uzuyodur. Benim buyuk kizda tartıda epeydir ayni ama kucağa alinca çok agirlasti. Boya gitmisYemesi iyi canim kendi birakana kadarda yiyor canim sıkıldı bakalim 3hafta sonraki randevuya kadr bol vericem
Ben eslemde buyumeden alamam sanirimAynen benimde 2tane kurudu aynisi satanada soyledim en absit bakilabilcekler diye gosterdi ,haftada 1kez sula diyede tembihledi ins.bu kez soldurmam
Hahaha nisanlisi 3adim atti haberini alincaOoo selin derken cinar kosuyormus
Böyük gecmis olsun kankiKızlar bugün bebem 10 da uyumuştu bi sevindim bir sevindim 12 ye kadar zıbarmadan döndüm evde. Yarım saat önce kalktı şimdi oturuyoruz sohbet muhabbetbundan sonra bana ders kız uyuduktan sonra ‘ hii yukuuum gelir ‘ diycem sofrada bile olsak yatcam ya
Canim gule gule besleAynen benimde 2tane kurudu aynisi satanada soyledim en absit bakilabilcekler diye gosterdi ,haftada 1kez sula diyede tembihledi ins.bu kez soldurmam
Sağol kankiii başıma ağrılae girdi valla daha uyuyası yokBöyük gecmis olsun kanki
Sana guldum suan benimki uyandiSağol kankiii başıma ağrılae girdi valla daha uyuyası yok
Aman kanka uyusun ya sakin sakin davran ayaklarını okşaa ben 1 saattir okşuyorum ancak mayıştıSana guldum suan benimki uyandi. Salliyorum pas vermedim hatta aksine sinirlendim ustunu orttum die tepindi uyandi
Konusiyodu emzigi tiktim ahzina sus lan ne var uyu dedim .böyük ayi sesime uyandi korktu yat yat bisi yok dedim hiii tamam dedi yattiAman kanka uyusun ya sakin sakin davran ayaklarını okşaa ben 1 saattir okşuyorum ancak mayıştıbabasının suratına tekmeyi yapıştırdı şimdi bizimki de
Kankaa benim böyük ayı horluyor yana dön dedim 5 dk sonra yine sırt üstü dönüyor, uyudu sandım yatağına koydum arkamı döndüm kalkmış bana bakıyorKonusiyodu emzigi tiktim ahzina sus lan ne var uyu dedim .böyük ayi sesime uyandi korktu yat yat bisi yok dedim hiii tamam dedi yatti. Burdan zeynebi kutluyorum cok guzel ve anlamli bisey yapmis
Kanka kalk 3 kahve yap sana bana zeynosaKankaa benim böyük ayı horluyor yana dön dedim 5 dk sonra yine sırt üstü dönüyor, uyudu sandım yatağına koydum arkamı döndüm kalkmış bana bakıyor
Nescafe mi türk kahvesi miKanka kalk 3 kahve yap sana bana zeynosa
Kanka bizde zaten cok zor uyumustuk.aksam yemegi yedik ikimizede bi agirlik coktu cinarada uykh basti onu uyuttugum gibi gitttim defnoaun yatagina yattim .3muzde uyuduk (defnos yok) . Yatim saat uyuduk hepi topu ama kendime gelmisim valla. Gece zor daldim dalacakken hep cinar agladi klasikKankaa benim böyük ayı horluyor yana dön dedim 5 dk sonra yine sırt üstü dönüyor, uyudu sandım yatağına koydum arkamı döndüm kalkmış bana bakıyor
Defnoşuumm gitti miKanka bizde zaten cok zor uyumustuk.aksam yemegi yedik ikimizede bi agirlik coktu cinarada uykh basti onu uyuttugum gibi gitttim defnoaun yatagina yattim .3muzde uyuduk (defnos yok) . Yatim saat uyuduk hepi topu ama kendime gelmisim valla. Gece zor daldim dalacakken hep cinar agladi klasik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?