2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gecmis olsun canim. Eslem de o aylarda hic kg almadi. Ek gidayi arttirinca bu ay guzel aldi sanki

Ben alamiyorum maalesef ya. Esim normal bir iki cicek aldi ama hep kurudular yada cok suladigim icin mahvoldular

Aynen benimde 2tane kurudu aynisi satanada soyledim en absit bakilabilcekler diye gosterdi ,haftada 1kez sula diyede tembihledi ins.bu kez soldurmam

Böyük gecmis olsun kanki

Aynen benimde 2tane kurudu aynisi satanada soyledim en absit bakilabilcekler diye gosterdi ,haftada 1kez sula diyede tembihledi ins.bu kez soldurmam
Canim gule gule besle. Bambuda cok rahat canim ayda 1 kere su degistiriyorsun ister suda ister toprakta besle
Ben suda besliyorum . Senin cicege bi bakayim hic duymamistim guzelse alalim

Sana guldum suan benimki uyandi . Salliyorum pas vermedim hatta aksine sinirlendim ustunu orttum die tepindi uyandi
Aman kanka uyusun ya sakin sakin davran ayaklarını okşaa ben 1 saattir okşuyorum ancak mayıştı babasının suratına tekmeyi yapıştırdı şimdi bizimki de

Aman kanka uyusun ya sakin sakin davran ayaklarını okşaa ben 1 saattir okşuyorum ancak mayıştı babasının suratına tekmeyi yapıştırdı şimdi bizimki de
Konusiyodu emzigi tiktim ahzina sus lan ne var uyu dedim .böyük ayi sesime uyandi korktu yat yat bisi yok dedim hiii tamam dedi yatti . Burdan zeynebi kutluyorum cok guzel ve anlamli bisey yapmis

Konusiyodu emzigi tiktim ahzina sus lan ne var uyu dedim .böyük ayi sesime uyandi korktu yat yat bisi yok dedim hiii tamam dedi yatti . Burdan zeynebi kutluyorum cok guzel ve anlamli bisey yapmis
Kankaa benim böyük ayı horluyor yana dön dedim 5 dk sonra yine sırt üstü dönüyor, uyudu sandım yatağına koydum arkamı döndüm kalkmış bana bakıyor

Kankaa benim böyük ayı horluyor yana dön dedim 5 dk sonra yine sırt üstü dönüyor, uyudu sandım yatağına koydum arkamı döndüm kalkmış bana bakıyor
Kanka bizde zaten cok zor uyumustuk.aksam yemegi yedik ikimizede bi agirlik coktu cinarada uykh basti onu uyuttugum gibi gitttim defnoaun yatagina yattim .3muzde uyuduk (defnos yok) . Yatim saat uyuduk hepi topu ama kendime gelmisim valla. Gece zor daldim dalacakken hep cinar agladi klasik

Defnoşuumm gitti mi kanka neyse sen azcık kafa dinlersin, bir de yazık kız da kafa dinler yoksa Çınar çıvdıvcaktı Defnetoşu valla kanka ben de zeynep uyuyunca uyuycam artık kafaya koydum mesala şimdi koydum yatağına ben de uyuyayım öpüyorum seni Çınar da uyuduysa yat uyu kanka sen de 10 dl bile 10 dkdıe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…