2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet hareketli kitaplar alıyorum ben. O zaman hiç gerek yok. Sağol canımm

Size bir soru. Ben minyon bir yapıya sahibim. Kızımda hareketlendikten sonra zayıfladı. 8 300 kilosu. Bize göre doktora göre normal. Kv ye göre zayıf. Sizin kilolar nasıl
En son 9 kiloyduk canım doktor normal diyorsa problem yoktur Kaynanalar yesin

Bizimkide akşam geldi. Eslem süzülmüş diyo bende evet kg kaybetmiş dedim bilerek yüzüme bir bakışı var
Ay niye takiklar yaa kiloya bu kadar . Bizimkilerde oyle iyice bi suzer bunara kilo aldida sesleri cikmiyo . Azcik boyu uzasin farketsinler hemen suzulmus zayiflamis oluyo ama... en tahammul edemedigim konu bu gercekten bak kime benziyo mevzusu gicikligini solluyor benim icin

Eczaneden 500 mlik serum aldim kac aydir enjektorle cekip onu sikip aspire ediyorum burnunu tavsiye ederim . Serumfizyolojik alsan teklilerden 30 40 tl bem 8 tl aldigim.seyo ayalrdir kullaniyorum canim. Bir kac enjektor al her hafta yenisini ac nacizane tavsiyem. Bana bu fikri dr kendi verdi bisuna o tek kullanimliklara dunyanin parasini verme

Sagol canim pinkom

En son 9 kiloyduk canım doktor normal diyorsa problem yoktur Kaynanalar yesin

Bizimkide akşam geldi. Eslem süzülmüş diyo bende evet kg kaybetmiş dedim bilerek yüzüme bir bakışı var
Benimkide hep örnek gosterir sızınkınden 1 ay sonra 2 ay sonra dogan sımdı yurudü bilmem ne.. Kotulugunden demiyorda laf olsun torba dolsun. Ne gerek varsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…