Evet hareketli kitaplar alıyorum ben. O zaman hiç gerek yok. Sağol canımmCanım içerik yeterli aslında ama yine de pahalı . Onun yerine hareketli kitap ve iki parçalı puzzle Lego tarzı şeyler alınabilir . 11. Ayını atmıştım ben çekip ama eski mesajlarda kalmıştır . İstersen yine çeker atarım
Gecmis olsun cnm buyuk ihtimalle idrar yolu enfeksiyonudurm yanma ve pipide kizariklik sislik varmiSağol canım.
En son 9 kiloyduk canım doktor normal diyorsa problem yokturSize bir soru. Ben minyon bir yapıya sahibim. Kızımda hareketlendikten sonra zayıfladı. 8 300 kilosu. Bize göre doktora göre normal. Kv ye göre zayıf. Sizin kilolar nasıl
Kahvecim bilgim olmadığı için hiç yorum yapmadım . Geçmiş olsunSağol canım.
Bende de var o ya haftanın 3 günü en az baş ağrısı yaşıyorumAy benim de baş ağrım var hep hatta bazen korkuyorum korona mı oldum diye
Merhaba gittim tekrar magnezyum kan degerlerim düşük kan ilaci ve magnezyuma basladim 1 ay bakalim azalicakmisaglikli mutlu günler dilerim ,benim sac dokulmemi azaltti o multi vitamin demekki icinde ne var ise ya da hangisi eksik ise onu tamamliyor
Bemce normal esinde sende zayifsin ne bekliyorki . Senin oglunda zayif deseydinSize bir soru. Ben minyon bir yapıya sahibim. Kızımda hareketlendikten sonra zayıfladı. 8 300 kilosu. Bize göre doktora göre normal. Kv ye göre zayıf. Sizin kilolar nasıl
Yanma olmadı sanırım canım.
40a pek dayanmaz onun ateşi, ateşten mi diye düşündüm de geçiyor artık.
Dogum kgsu boyu herseyi degerlendirilmesi lazim. Persentilden baktin mıSize bir soru. Ben minyon bir yapıya sahibim. Kızımda hareketlendikten sonra zayıfladı. 8 300 kilosu. Bize göre doktora göre normal. Kv ye göre zayıf. Sizin kilolar nasıl
Bizimkide akşam geldi. Eslem süzülmüş diyoEn son 9 kiloyduk canım doktor normal diyorsa problem yokturKaynanalar yesin
Bende de var ya. Hepimizde olması cok tuhaf degil mi. Spinal sezeryan miydi dogumun canimBende de var o ya haftanın 3 günü en az baş ağrısı yaşıyorum
Kuzum valla yazarken dusundum yazsammıkı yalnıs anlarmıkı dıye.. valla senlik bı durum yok bu konudaki dusuncemi genel olarak acıklamak ıstedım :)İlac olsa tavsiye etmem. Serum fizyoloji oldugu icin soyledim
Ay niye takiklar yaa kiloya bu kadar . Bizimkilerde oyle iyice bi suzer bunara kilo aldida sesleri cikmiyo . Azcik boyu uzasin farketsinler hemen suzulmus zayiflamis oluyo ama... en tahammul edemedigim konu bu gercekten bak kime benziyo mevzusu gicikligini solluyor benim icinBizimkide akşam geldi. Eslem süzülmüş diyobende evet kg kaybetmiş dedim bilerek yüzüme bir bakışı var
Eczaneden 500 mlik serum aldim kac aydir enjektorle cekip onu sikip aspire ediyorum burnunu tavsiye ederim . Serumfizyolojik alsan teklilerden 30 40 tl bem 8 tl aldigim.seyo ayalrdir kullaniyorum canim. Bir kac enjektor al her hafta yenisini ac nacizane tavsiyem. Bana bu fikri dr kendi verdi bisuna o tek kullanimliklara dunyanin parasini vermeYa canim normal zamanda bir problem yok sadece emerken. Anlamadım ki. Deniyecegım canım. Yarın sağlık ocagna gidip dr soracağım gerekirse burun ıcın tuzlu suya benzer bjsey yazsın bebekler ıcın olanından
Canım su kefir konusu hangı marka alıyorsun
Koronadan bi bas agrisiyla kurtulamazsin canim dusunme oyle seyler . Vucutta gezen bi agri oluyor koronada .Allah esirgesinAy benim de baş ağrım var hep hatta bazen korkuyorum korona mı oldum diye
Sagol canim pinkomEczaneden 500 mlik serum aldim kac aydir enjektorle cekip onu sikip aspire ediyorum burnunu tavsiye ederim . Serumfizyolojik alsan teklilerden 30 40 tl bem 8 tl aldigim.seyo ayalrdir kullaniyorum canim. Bir kac enjektor al her hafta yenisini ac nacizane tavsiyem. Bana bu fikri dr kendi verdi bisuna o tek kullanimliklara dunyanin parasini verme
En son 9 kiloyduk canım doktor normal diyorsa problem yokturKaynanalar yesin
Benimkide hep örnek gosterir sızınkınden 1 ay sonra 2 ay sonra dogan sımdı yurudü bilmem ne.. Kotulugunden demiyorda laf olsun torba dolsun. Ne gerek varsa..Bizimkide akşam geldi. Eslem süzülmüş diyobende evet kg kaybetmiş dedim bilerek yüzüme bir bakışı var
Kız yok oyle bısey laf cıkarmaAy benim de baş ağrım var hep hatta bazen korkuyorum korona mı oldum diye
Gecmıs olsun kahvemSağol canım.
Hep soğuk yiyip içtiği için onunla mı ilgili bilmiyorum.
Az az kaçırıp fark etmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?