2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Adami gömdün resmen yesin icsin güzelce beslensinler hepsi amin

Ben aldım canisi ve pişmanım küçük geldi hic giymedi hemde hiç yani . Yazlık almıştım bende canim deri vicco değil . Bari şimdi Vicco alayım

Canım kanal tedavisiyle kurtulur belki gerçi o daha pahalı bildiğim kadarıyla
Insallah kuzum. Bu dis hava aliyo gıbı uste oldugu ıcın tam goremıyorm.. yanı kucucuk bır delik var gıbı. Buyumeden gitmem lazım. Devletler sıkıntı ozel pahalı arastryorum bakalım

ben vereli 3 ay oldumama ile pirinc unlu ,omlete kattim falan

E iyi işte ne güzel canım. 11 aylık değil mi daha çok normal. Kimlerin bebeleri yürüyor şuan?
Benımkı daha bu aksam koltuktan tutup ataga kalktı ama henuz tutundu yanı. 1 yasına kadar ya yurur yada 1 yastan sonra 10 15 gun daha gecer diyorum. Abısı de oyle olmustu cunku... gorunurde oyle zaten hayırlısı

Evet canım harika bir duygu. Benimkide uzun suredır soyluyor baba dıyor. Abisinin ismini neredeyse soyluyor. Maşallah maşallah bebelerımıze koridorda arkamdan gelirken anni dıyor oluyorum oluyorum oan mutluluktan

Kuzum corbanın tarifini verırmısın yarın yapayım.

Valla helal olsun ozaman..bakalım kaç gün dayanacan.sonra benim gibi goremiycekleri bir yerlere saklarsin
Toplamasinda ne var ki onun cok basit eglenerek oglusumla topluyorum basketbolculuk oynuyoruz kutuya atarken. o da ogrenmis atiyor ama onun attigi anca etrafa :)

Evet canım harika bir duygu. Benimkide uzun suredır soyluyor baba dıyor. Abisinin ismini neredeyse soyluyor. Maşallah maşallah bebelerımıze koridorda arkamdan gelirken anni dıyor oluyorum oluyorum oan mutluluktan
Benimki totisi sıkışınca diyor sadece :) kiz kardesim bende kalmisti 3 hafta ismi emine ogretmisti emime diyordu ara ara :)

Kuzum corbanın tarifini verırmısın yarın yapayım.
Yarim kapya biber.yarim orta boy patates yarim havuc.hepsini buyuk buyuk dogradim ayazin kucuk tenceresi var ona koydum.goz karari su koydum cnm ama 1 bardak tan az degildi.yogun sevmiyor benim sıpa.bir yemek kasigi z.yagi dolu dolu 1 yemek kasigi misir unu sebzeler pisince blendr hop hazir :) kapya biber renginden dolayi corbayi salca gibi kirmizi yapiyor cnm.guzel oluyor.evde onlar vardi diye koydum uydurmaca corbaydi benimki.istedigini koyabilirsin sende cnm istersen cok az sogan bir dis sarimsak ekleyebilirsin.

Kuzum mısır ununu dırek suya karıstırıp kaynattınmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…