- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Adami gömdün resmenYani işin Türkçesi ben hergun illa süt icsinler kafasinda degilim. Benim eşim köyde büyümüş ineğin memesinden içerdim diyor mesela ama boy 172. Çünkü genetik yani naparsan yap genetik en onemli faktör. Ailesinde en uzun benim eşim mesela. Babasi annesi ablasi kardesi hatta sulalede herkes kisa uzun insan yok. Ama benim baba tarafim hepsi cok uzun erkeklerde. Bende orta boyluyum işte
Yani ben kizimda sutun zararını görmedim. Aksine yasitlarindan iyi durumda maşallah . Çınarda icerse icer iste öyle diyimDeneme amacli vericem sadece baskada vermem cnm :) 2 yasindan sonra veririm duzenli belki
Ben aldım canisi ve pişmanım küçük geldi hic giymedi hemde hiç yaniGüzel anneler ilk adım ayakkabısı aldınız mı hangi marka model önerirsiniz ? Vicco iyi diyorlar , ben yazlık almayı düşünüyorum sandalet gibi . Baktım bir kaç model de . Siz ne düşünüyorsunuz ?
Ben vermiyorum kuzum yoksa gelinin sever yoğurduSenmi vermiyorsun yogurdu o mu yemiyor ona göre uzulcemyoğurt benim kırmızı cizgim bilirsin
Kaç numaraydı ki küçüldü dünüş yaaaBen aldım canisi ve pişmanım küçük geldi hic giymedi hemde hiç yani. Yazlık almıştım bende canim deri vicco değil . Bari şimdi Vicco alayım
Valla helal olsun ozaman..bakalım kaç gün dayanacan.sonra benim gibi goremiycekleri bir yerlere saklarsinCoktan geldi cnm ben toplarim ne olucak 2 kati arttiysa :) cani saolsun
Insallah kuzum. Bu dis hava aliyo gıbı uste oldugu ıcın tam goremıyorm.. yanı kucucuk bır delik var gıbı. Buyumeden gitmem lazım. Devletler sıkıntı ozel pahalı arastryorum bakalımCanım kanal tedavisiyle kurtulur belki gerçi o daha pahalı bildiğim kadarıyla
bal kuzularBendeeekokuları bile bir baska
ben vereli 3 ay olduKızlar aslında aktif emen bebeklere inek sütü onermiyolar ama ne bileyim vermek gerekir alışsın gibi düşünüyorum ben. Siz ne düşünüyorsunuz benimde sut deneyelim var. Bi arkadaşımda vermiş sutu devam sütü pınarın kızın memeler sönmüş sütü falan yok gündüz hiç emmiyormuş gecede 2defa ediyormuş . Bizde kas yapalım derken göz çıkarmayalım
Benımkı daha bu aksam koltuktan tutup ataga kalktı ama henuz tutundu yanı. 1 yasına kadar ya yurur yada 1 yastan sonra 10 15 gun daha gecer diyorum. Abısı de oyle olmustu cunku... gorunurde oyle zatenE iyi işte ne güzel canım. 11 aylık değil mi daha çok normal. Kimlerin bebeleri yürüyor şuan?
Evet canım harika bir duygu. Benimkide uzun suredır soyluyor baba dıyor. Abisinin ismini neredeyse soyluyor. Maşallah maşallah bebelerımızeKızlar bu arada oğlum 3 gündür anne diyor. Ondan önce anni falan arada diyordu ama böyle belli değildi. Birde bilinçli söylüyor ya. Off anne deyince ağlayasım geliyor her seferinde. Çok duygulanıyorum. Ağlarken, birşey istediğinde, kızdığında anne anne demeye başladı. Hemde çok güzeel söylüyor ya çok güzel bir duyguymuş
Kuzum corbanın tarifini verırmısın yarın yapayım.Sabah yarim tavada yumurta bir yemek kasigi dolusu avokado 3 5 pincik cecil
Ara ogun yarim muz bir cay kasigi pekmez.karistirip verdim.
Aksam yemegi yarim dilim bebek ekmegi kapya biber patates havuc ve mısır unundan olusan yarim kucuk kase sebze corbasi bir tatli kasigi kadarda princ.pilavi
Toplamasinda ne var ki onun cok basit eglenerek oglusumla topluyorum basketbolculuk oynuyoruz kutuya atarken. o da ogrenmis atiyor ama onun attigi anca etrafa :)Valla helal olsun ozaman..bakalım kaç gün dayanacan.sonra benim gibi goremiycekleri bir yerlere saklarsin
Benimki totisi sıkışınca diyor sadece :) kiz kardesim bende kalmisti 3 hafta ismi emine ogretmisti emime diyordu ara ara :)Evet canım harika bir duygu. Benimkide uzun suredır soyluyor baba dıyor. Abisinin ismini neredeyse soyluyor. Maşallah maşallah bebelerımızekoridorda arkamdan gelirken anni dıyor oluyorum oluyorum oan mutluluktan
Beni kide meme istedimi emme emme dıye dolanıyor kuyruğumda hahahaBenimki totisi sıkışınca diyor sadece :) kiz kardesim bende kalmisti 3 hafta ismi emine ogretmisti emime diyordu ara ara :)
Yarim kapya biber.yarim orta boy patates yarim havuc.hepsini buyuk buyuk dogradim ayazin kucuk tenceresi var ona koydum.goz karari su koydum cnm ama 1 bardak tan az degildi.yogun sevmiyor benim sıpa.bir yemek kasigi z.yagi dolu dolu 1 yemek kasigi misir unu sebzeler pisince blendr hop hazir :) kapya biber renginden dolayi corbayi salca gibi kirmizi yapiyor cnm.guzel oluyor.evde onlar vardi diye koydum uydurmaca corbaydi benimki.istedigini koyabilirsin sende cnm istersen cok az sogan bir dis sarimsak ekleyebilirsin.Kuzum corbanın tarifini verırmısın yarın yapayım.
Varliklari yetiyor aşklarınBeni kide meme istedimi emme emme dıye dolanıyor kuyruğumda hahaha
Kuzum mısır ununu dırek suya karıstırıp kaynattınmuYarim kapya biber.yarim orta boy patates yarim havuc.hepsini buyuk buyuk dogradim ayazin kucuk tenceresi var ona koydum.goz karari su koydum cnm ama 1 bardak tan az degildi.yogun sevmiyor benim sıpa.bir yemek kasigi z.yagi dolu dolu 1 yemek kasigi misir unu sebzeler pisince blendr hop hazir :) kapya biber renginden dolayi corbayi salca gibi kirmizi yapiyor cnm.guzel oluyor.evde onlar vardi diye koydum uydurmaca corbaydi benimki.istedigini koyabilirsin sende cnm istersen cok az sogan bir dis sarimsak ekleyebilirsin.
Uyyy kurban olurummm.. Napıo senınkı uyudumu :)Varliklari yetiyor aşkların
Evet cnm topaklanmasin diye ara ara karistirdim amaKuzum mısır ununu dırek suya karıstırıp kaynattınmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?