2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Deneme amacli vericem sadece baskada vermem cnm :) 2 yasindan sonra veririm duzenli belki

Yani işin Türkçesi ben hergun illa süt icsinler kafasinda degilim. Benim eşim köyde büyümüş ineğin memesinden içerdim diyor mesela ama boy 172. Çünkü genetik yani naparsan yap genetik en onemli faktör. Ailesinde en uzun benim eşim mesela. Babasi annesi ablasi kardesi hatta sulalede herkes kisa uzun insan yok. Ama benim baba tarafim hepsi cok uzun erkeklerde. Bende orta boyluyum işte

Kızlar özelde dış çekimi ucretleri ortalama nekadar bilgisi olan varmi

Aynen beni esimde köyde büyümüş ve ineksutuyle buyumus..annesini hic emmemis diğerleri emmis onların boyu kısa mesela en uzun esimdir ailede

Hamileliklermde gitti dislerim o kadar da peynir yerim ceviz badem yerim kalsiyumlu seyler ..duzenli fircalarm ama hep yapıyla alakali

Dünüşüm bende alerjisi var mı yok mu diye merak ediyorum o yüzden yaşından sonra omlet kek içinde veririm diyorum . Selin yumurtanın beyazını kesinlikle yemiyor dilini değdirip atıyor çok şaşkınım minik minik omletlerinde sarısıyla yiyordu eskiden şimdi ne olduysa tiksindi Yoğurtta az veriyorum ben onu farkettim . Kefir içiyor ama her gün ondan dolayı . Yemeklerin yanında onun kaşığıyla bi iki kaşık koyarsam koyuyorum işte o kadar . Özellikle yoğurt vermiyorum uzun süredir

Bu benjm evde çamaşır hiç bitmiyoooo ya sizde

Spinal bende bas agrisi yapmadida sol omzuma yorulunca agri vuruyor spinalden sonra dinlenince geciyor.benim bas agrisi genellikle az su ictigim gunlerde oluyor belki sizinde oyledir cnm
Canım ben kızın doğumunu genel anestezi ile yapmıştım.Bel ağrısı kaldı geriye maalesef.İkincisi spinal oldu bel daha beter oldu

Laktoz intoleransi olmadikca normal veriliyor. Yusra da ben direkt inek sütü vermedim başlarda devam sütü aldım. Ama emmiyordu o
Canım ben de kızımda devam sütü iki buçuk yaşına kadar içti normal süt onu bırakınca verdim.Şimdi de çorbalarda içti sadece oğlan.Vermeyi düşünmüyorum bir süre.

Kızım mama içiyordu sonra devam sütü ile devam ettik.İki buçuk yaşından sonra süt verdim diye hatırlıyorum.Oğlan şimdi anne sütü alıyor bırakınca devam sütü vericem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…