- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
DenemezmiyimCanim denedinmi bilmiyorum ama içerken iyi de birkaç saniye sonra iğrenç bir demir tadı kalıyor ağızda.çocuklar da bunu biliyor cin gibiler maşallah
Babasina cekmis tembel :)Cesareti yeni topluyordur belki bazi cocuklar hicbir sorun olmasada gec yuruyor canim ayazinda acelesi yok gibi
Deneme amacli vericem sadece baskada vermem cnm :) 2 yasindan sonra veririm duzenli belkiKızlar aslında aktif emen bebeklere inek sütü onermiyolar ama ne bileyim vermek gerekir alışsın gibi düşünüyorum ben. Siz ne düşünüyorsunuz benimde sut deneyelim var. Bi arkadaşımda vermiş sutu devam sütü pınarın kızın memeler sönmüş sütü falan yok gündüz hiç emmiyormuş gecede 2defa ediyormuş . Bizde kas yapalım derken göz çıkarmayalım
Ikisini bir veririm o zaman pastorize gunluk sut :)Pastörize mi vereceksin?
Ilk etapta günlük süt daha iyi olur sanki.
Yani işin Türkçesi ben hergun illa süt icsinler kafasinda degilim. Benim eşim köyde büyümüş ineğin memesinden içerdim diyor mesela ama boy 172. Çünkü genetik yani naparsan yap genetik en onemli faktör. Ailesinde en uzun benim eşim mesela. Babasi annesi ablasi kardesi hatta sulalede herkes kisa uzun insan yok. Ama benim baba tarafim hepsi cok uzun erkeklerde. Bende orta boyluyum işteBende defneye 1yasinda mamayi bırakıp inek sütü başladım önce kecinsutu alıyorum sonra tiksindi inek sütüne alıştırdım. Hala gergin kahvaltıda icer ballı süt. 1yumurta 1kibtit kutusu peynir kasar yer bazen tost bazen peynirli omlet şeklinde yer bazende pat. Kızartması öyle işteçınar biberon bilmiyo ona denilemez sut sırf merakımdan icebilcekmi die
Bende gecen sene normal bir klinikte 150ye çektirmiştimKızlar özelde dış çekimi ucretleri ortalama nekadar bilgisi olan varmi
Aynen beni esimde köyde büyümüş ve ineksutuyle buyumus..annesini hic emmemis diğerleri emmis onların boyu kısa mesela en uzun esimdir ailedeYani işin Türkçesi ben hergun illa süt icsinler kafasinda degilim. Benim eşim köyde büyümüş ineğin memesinden içerdim diyor mesela ama boy 172. Çünkü genetik yani naparsan yap genetik en onemli faktör. Ailesinde en uzun benim eşim mesela. Babasi annesi ablasi kardesi hatta sulalede herkes kisa uzun insan yok. Ama benim baba tarafim hepsi cok uzun erkeklerde. Bende orta boyluyum işte
Off çok yaa çünkü 3 tane çekilecek benjm ...bitanede dolgu der muhtemelen.yavaştan gidiyor oda çünkü...Bende gecen sene normal bir klinikte 150ye çektirmiştim
Dünüşüm bende alerjisi var mı yok mu diye merak ediyorum o yüzden yaşından sonra omlet kek içinde veririm diyorum . Selin yumurtanın beyazını kesinlikle yemiyorKızlar aslında aktif emen bebeklere inek sütü onermiyolar ama ne bileyim vermek gerekir alışsın gibi düşünüyorum ben. Siz ne düşünüyorsunuz benimde sut deneyelim var. Bi arkadaşımda vermiş sutu devam sütü pınarın kızın memeler sönmüş sütü falan yok gündüz hiç emmiyormuş gecede 2defa ediyormuş . Bizde kas yapalım derken göz çıkarmayalım
Benimkiler de bi dişçi görmek istiyor pero ya . Diş çekimi burda 200 den aşağı değildir diye düşünüyorumHamileliklermde gitti dislerim o kadar da peynir yerim ceviz badem yerim kalsiyumlu seyler ..duzenli fircalarm ama hep yapıyla alakali
Aynen kuzu çok pahalı ..Benimkiler de bi dişçi görmek istiyor pero ya . Diş çekimi burda 200 den aşağı değildir diye düşünüyorum
Canım ben kızın doğumunu genel anestezi ile yapmıştım.Bel ağrısı kaldı geriye maalesef.İkincisi spinal oldu bel daha beter olduSpinal bende bas agrisi yapmadida sol omzuma yorulunca agri vuruyor spinalden sonra dinlenince geciyor.benim bas agrisi genellikle az su ictigim gunlerde oluyor belki sizinde oyledir cnm
Canım ben de kızımda devam sütü iki buçuk yaşına kadar içti normal süt onu bırakınca verdim.Şimdi de çorbalarda içti sadece oğlan.Vermeyi düşünmüyorum bir süre.Laktoz intoleransi olmadikca normal veriliyor. Yusra da ben direkt inek sütü vermedim başlarda devam sütü aldım. Ama emmiyordu o
Kızım mama içiyordu sonra devam sütü ile devam ettik.İki buçuk yaşından sonra süt verdim diye hatırlıyorum.Oğlan şimdi anne sütü alıyor bırakınca devam sütü vericem.Kızlar aslında aktif emen bebeklere inek sütü onermiyolar ama ne bileyim vermek gerekir alışsın gibi düşünüyorum ben. Siz ne düşünüyorsunuz benimde sut deneyelim var. Bi arkadaşımda vermiş sutu devam sütü pınarın kızın memeler sönmüş sütü falan yok gündüz hiç emmiyormuş gecede 2defa ediyormuş . Bizde kas yapalım derken göz çıkarmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?