Canım kanal tedavisiyle kurtulur belki gerçi o daha pahalı bildiğim kadarıylaOff çok yaa çünkü 3 tane çekilecek benjm ...bitanede dolgu der muhtemelen.yavaştan gidiyor oda çünkü...
Canım yürüteç çok etkili bak göreceksin her gün daha da gelişecek.Bizimki üç aydır yürüteçle de istemiyor artık.Ayakta destek almadan durmak istiyor beni de itiyor tutma diyor resmen.Yürüteci önermeyenler var ama ben iki çocuğumdan da memnun kaldım.Hem destekliyor hem anneye kolaylık sağlıyor.Kizlar biz hala yuruyemiyoruz :) tembel tenekem popisinin keyfine duskun amma bu hafta gelismelerimiz oldu tabii malum orumcek almistik massallahi var bir suruyor carpisan arabalar misali ucuyor resmen.ben nereye gidersem pesimde bitiyor ha birde kapidan gideyeyim gormesin bekle beni diye agliyor evin icinde kagni arabasi gibi yuruyorum bana yetissin diye :) bir de bakiyor kapidan gecemiyor geri gidip orumcegi diger pozisyondan sokuyor bilerek :)
Gel geli ogrendik eliyle acip kapatiyor gel gel dedigimizde.al veri ogrendi ver annecim dediginde elindekini veriyor al dedigimde de aliyor normal yogurt sevmiyorduk dedim probiyotikli yogurt alayim kefire yakin tadi cunku sevdi onu cok sukur nerde pahali sey var seviyor ocagimin incir agaci :)
Yumurtanin beyazinin 2.gunu cok sukur gectik sayilir.yarinda vericem sonra birkac gun ara sonra sutu denicem hangi sutu denesem bilemedim bir de sutu sulandirmak gerekirmi?
Benim annemde kilolu bebekleri görüyor aman hiç iyi birşey değil benim oğlum zayıf ama akıllıı akıllı hareketli olsun zayıf olsun diyip duruyorAy niye takiklar yaa kiloya bu kadar . Bizimkilerde oyle iyice bi suzer bunara kilo aldida sesleri cikmiyo . Azcik boyu uzasin farketsinler hemen suzulmus zayiflamis oluyo ama... en tahammul edemedigim konu bu gercekten bak kime benziyo mevzusu gicikligini solluyor benim icin
Canım yürür acele etme. Maşallah kuzucuğa. Ben 2 kere kahvaltısını sulandırmak için süt kullandım. Marketten 500mllik pınar çocuk devam sütü aldım.Kizlar biz hala yuruyemiyoruz :) tembel tenekem popisinin keyfine duskun amma bu hafta gelismelerimiz oldu tabii malum orumcek almistik massallahi var bir suruyor carpisan arabalar misali ucuyor resmen.ben nereye gidersem pesimde bitiyor ha birde kapidan gideyeyim gormesin bekle beni diye agliyor evin icinde kagni arabasi gibi yuruyorum bana yetissin diye :) bir de bakiyor kapidan gecemiyor geri gidip orumcegi diger pozisyondan sokuyor bilerek :)
Gel geli ogrendik eliyle acip kapatiyor gel gel dedigimizde.al veri ogrendi ver annecim dediginde elindekini veriyor al dedigimde de aliyor normal yogurt sevmiyorduk dedim probiyotikli yogurt alayim kefire yakin tadi cunku sevdi onu cok sukur nerde pahali sey var seviyor ocagimin incir agaci :)
Yumurtanin beyazinin 2.gunu cok sukur gectik sayilir.yarinda vericem sonra birkac gun ara sonra sutu denicem hangi sutu denesem bilemedim bir de sutu sulandirmak gerekirmi?
Benimki gec yuruyecegi icin oyle derdim yok :) ama su an aklimda olan viccoGüzel anneler ilk adım ayakkabısı aldınız mı hangi marka model önerirsiniz ? Vicco iyi diyorlar , ben yazlık almayı düşünüyorum sandalet gibi . Baktım bir kaç model de . Siz ne düşünüyorsunuz ?
Sabah yarim tavada yumurta bir yemek kasigi dolusu avokado 3 5 pincik cecilKızlar bugün neler yedi bebeler
Bilseydim birkac ay oncesinden alirdim yuruteci aldigimdan beri gelisme var acikcasi.Canım yürüteç çok etkili bak göreceksin her gün daha da gelişecek.Bizimki üç aydır yürüteçle de istemiyor artık.Ayakta destek almadan durmak istiyor beni de itiyor tutma diyor resmen.Yürüteci önermeyenler var ama ben iki çocuğumdan da memnun kaldım.Hem destekliyor hem anneye kolaylık sağlıyor.
Yok acele etmiyorum cnm gıdım gıdım da olsa gelisme var.isterse hemen yurur de yapmiyor su ilk adim arabalari varya kv almis cok seviyor ve kendi suruyor dusmesin diyr yakininda olunca ellersem kiziyor bana ileri geri gidiyor baya bayaCanım yürür acele etme. Maşallah kuzucuğa. Ben 2 kere kahvaltısını sulandırmak için süt kullandım. Marketten 500mllik pınar çocuk devam sütü aldım.
Benimkide 2 ayliktan köye birakilmis daha o zaman bile vermisler isteAynen beni esimde köyde büyümüş ve ineksutuyle buyumus..annesini hic emmemis diğerleri emmis onların boyu kısa mesela en uzun esimdir ailede
Yusra da vicco almistikGüzel anneler ilk adım ayakkabısı aldınız mı hangi marka model önerirsiniz ? Vicco iyi diyorlar , ben yazlık almayı düşünüyorum sandalet gibi . Baktım bir kaç model de . Siz ne düşünüyorsunuz ?
Bende bugun parka çıkardım biraz
E iyi işte ne güzel canım. 11 aylık değil mi daha çok normal. Kimlerin bebeleri yürüyor şuan?Yok acele etmiyorum cnm gıdım gıdım da olsa gelisme var.isterse hemen yurur de yapmiyor su ilk adim arabalari varya kv almis cok seviyor ve kendi suruyor dusmesin diyr yakininda olunca ellersem kiziyor bana ileri geri gidiyor baya baya
Ben şuan 2 ayakkabı kullanıyorum biri vicco çok memnun kaldım. Hatta biraz küçük gelmeye başladı. Kalın çorap giyerse olmuyor ayağına.Güzel anneler ilk adım ayakkabısı aldınız mı hangi marka model önerirsiniz ? Vicco iyi diyorlar , ben yazlık almayı düşünüyorum sandalet gibi . Baktım bir kaç model de . Siz ne düşünüyorsunuz ?
Ben veemeyi düşünüyorsum ama burda iyi olmadığı söylendi. Bende geçenlerde pınarın devam sütünden aldım. 2 kere kahvaltısını sulandırmak için kullandım. Zaten 3 gün içerisinde tüketmek gerekiyor. Haftada bir kere aldım 3 gün kahvaltılarına katarım diye düşünüyorum. Onun dışında benimde memeler sönmek üzere zaten ama bebem hala meme meme diye geziyor. Üstümü açmaya çalışıyor milletin yanında bileKızlar aslında aktif emen bebeklere inek sütü onermiyolar ama ne bileyim vermek gerekir alışsın gibi düşünüyorum ben. Siz ne düşünüyorsunuz benimde sut deneyelim var. Bi arkadaşımda vermiş sutu devam sütü pınarın kızın memeler sönmüş sütü falan yok gündüz hiç emmiyormuş gecede 2defa ediyormuş . Bizde kas yapalım derken göz çıkarmayalım
vicconun kalıbı nasıl canım ya . 21 numara alsam yaza giyer mi ki ?Diğer ayakkabısını arkadaşım almıştı polaris ortopedik deri o da çok güzel şuan çok rahat güzel yürüyor ama ilk yürümeye başladığına bunlarla yürüyemiyordu.
Sut kansızlık yapıyor olayı günlük 500 ml aşarsa bizimkilerin içeceği max 200 ml bence o kadar bile kapasiteleri yoktur anne memesine beslendiği içinBen veemeyi düşünüyorsum ama burda iyi olmadığı söylendi. Bende geçenlerde pınarın devam sütünden aldım. 2 kere kahvaltısını sulandırmak için kullandım. Zaten 3 gün içerisinde tüketmek gerekiyor. Haftada bir kere aldım 3 gün kahvaltılarına katarım diye düşünüyorum. Onun dışında benimde memeler sönmek üzere zaten ama bebem hala meme meme diye geziyor. Üstümü açmaya çalışıyor milletin yanında bilenapcam bilmiyorum
Hepinizin :)E iyi işte ne güzel canım. 11 aylık değil mi daha çok normal. Kimlerin bebeleri yürüyor şuan?
Aşırı kilolu bebeklerde bir montofonluk olduğu kesinBenim annemde kilolu bebekleri görüyor aman hiç iyi birşey değil benim oğlum zayıf ama akıllıı akıllı hareketli olsun zayıf olsun diyip duruyor
Benimki direk elini atiyor gogsume :)Sut kansızlık yapıyor olayı günlük 500 ml aşarsa bizimkilerin içeceği max 200 ml bence o kadar bile kapasiteleri yoktur anne memesine beslendiği için. Ayy benimkide gözünü dikip pis pis aniriyo vereyim diye
Senmi vermiyorsun yogurdu o mu yemiyor ona göre uzulcemDünüşüm bende alerjisi var mı yok mu diye merak ediyorum o yüzden yaşından sonra omlet kek içinde veririm diyorum . Selin yumurtanın beyazını kesinlikle yemiyordilini değdirip atıyor çok şaşkınım minik minik omletlerinde sarısıyla yiyordu eskiden şimdi ne olduysa tiksindi Yoğurtta az veriyorum ben onu farkettim . Kefir içiyor ama her gün ondan dolayı . Yemeklerin yanında onun kaşığıyla bi iki kaşık koyarsam koyuyorum işte o kadar . Özellikle yoğurt vermiyorum uzun süredir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?