2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım yürüteç çok etkili bak göreceksin her gün daha da gelişecek.Bizimki üç aydır yürüteçle de istemiyor artık.Ayakta destek almadan durmak istiyor beni de itiyor tutma diyor resmen.Yürüteci önermeyenler var ama ben iki çocuğumdan da memnun kaldım.Hem destekliyor hem anneye kolaylık sağlıyor.

Benim annemde kilolu bebekleri görüyor aman hiç iyi birşey değil benim oğlum zayıf ama akıllıı akıllı hareketli olsun zayıf olsun diyip duruyor

Canım yürür acele etme. Maşallah kuzucuğa. Ben 2 kere kahvaltısını sulandırmak için süt kullandım. Marketten 500mllik pınar çocuk devam sütü aldım.

Benimki gec yuruyecegi icin oyle derdim yok :) ama su an aklimda olan vicco

Kızlar bugün neler yedi bebeler
Sabah yarim tavada yumurta bir yemek kasigi dolusu avokado 3 5 pincik cecil
Ara ogun yarim muz bir cay kasigi pekmez.karistirip verdim.
Aksam yemegi yarim dilim bebek ekmegi kapya biber patates havuc ve mısır unundan olusan yarim kucuk kase sebze corbasi bir tatli kasigi kadarda princ.pilavi

Bilseydim birkac ay oncesinden alirdim yuruteci aldigimdan beri gelisme var acikcasi.

Canım yürür acele etme. Maşallah kuzucuğa. Ben 2 kere kahvaltısını sulandırmak için süt kullandım. Marketten 500mllik pınar çocuk devam sütü aldım.
Yok acele etmiyorum cnm gıdım gıdım da olsa gelisme var.isterse hemen yurur de yapmiyor su ilk adim arabalari varya kv almis cok seviyor ve kendi suruyor dusmesin diyr yakininda olunca ellersem kiziyor bana ileri geri gidiyor baya baya

Bende bugun parka çıkardım biraz

Yok acele etmiyorum cnm gıdım gıdım da olsa gelisme var.isterse hemen yurur de yapmiyor su ilk adim arabalari varya kv almis cok seviyor ve kendi suruyor dusmesin diyr yakininda olunca ellersem kiziyor bana ileri geri gidiyor baya baya
E iyi işte ne güzel canım. 11 aylık değil mi daha çok normal. Kimlerin bebeleri yürüyor şuan?

Ben şuan 2 ayakkabı kullanıyorum biri vicco çok memnun kaldım. Hatta biraz küçük gelmeye başladı. Kalın çorap giyerse olmuyor ayağına.
Diğer ayakkabısını arkadaşım almıştı polaris ortopedik deri o da çok güzel şuan çok rahat güzel yürüyor ama ilk yürümeye başladığına bunlarla yürüyemiyordu.

Ben veemeyi düşünüyorsum ama burda iyi olmadığı söylendi. Bende geçenlerde pınarın devam sütünden aldım. 2 kere kahvaltısını sulandırmak için kullandım. Zaten 3 gün içerisinde tüketmek gerekiyor. Haftada bir kere aldım 3 gün kahvaltılarına katarım diye düşünüyorum. Onun dışında benimde memeler sönmek üzere zaten ama bebem hala meme meme diye geziyor. Üstümü açmaya çalışıyor milletin yanında bile napcam bilmiyorum

Kızlar bu arada oğlum 3 gündür anne diyor. Ondan önce anni falan arada diyordu ama böyle belli değildi. Birde bilinçli söylüyor ya. Off anne deyince ağlayasım geliyor her seferinde. Çok duygulanıyorum. Ağlarken, birşey istediğinde, kızdığında anne anne demeye başladı. Hemde çok güzeel söylüyor ya çok güzel bir duyguymuş

Sut kansızlık yapıyor olayı günlük 500 ml aşarsa bizimkilerin içeceği max 200 ml bence o kadar bile kapasiteleri yoktur anne memesine beslendiği için. Ayy benimkide gözünü dikip pis pis aniriyo vereyim diye

Senmi vermiyorsun yogurdu o mu yemiyor ona göre uzulcem yoğurt benim kırmızı cizgim bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…