Öldüm mahvoldum. Savdım artik sira sizd3Tarhana tostu sevilmedi bizimle deyılmuz ve erik püresi yenildi baba gaz şurubu almaya gönderildi . akşam dizim var uyuman lazım güzel kızım Amine Busra hazırlıklar nasıl gidiyorrrrr
Gercekten siniyor ya. Ellerimi kokluyorum kokuyor resmen yikamayi mi unuttum acaba diyorum ama yikiyorum tabikideAh agapecimm ahsende katıl kervana kaka kokusu odalara siniyor valla dimi
Esim o yuzden iznini o gune ayarlamaya calisacak yollar cok kotuYa kızlar burda çok kar yagdı. Eşim 8den sonra işten gelebildi. Yarın akşam doğumgunune yetisebilecek mi, pasta ve davetliler gelebilecek mi tam muamma şuan ya of of
Benimkide kisa araliklarda surekli uyaninca kaldiriyorum hemen cikariyor gaziniBizde yaptık o hatayıkonuşuyoruz fısır fısır duyuyor açıyor gözünü 2 de uyudum valla . Sonrası yine saat başı belki daha kısa Yatırıyorum ben dalana kadar yine uyanıyor . Emzirmeden uyutuyorum kucağımda yine uyanıyor Emzirip uyutuyorum yine... gaz çıkarıyor mu Çınar uyanınca dünüş ya Selin ağlayıp gaz çıkarıyor
Ah o dusmelerden ben cok korkmaya basladim korkuluk var ama bir sure sonra o da yeterli gelmeyrcrk daha 10 dk once dusundum boyle giderse yer yatagi bize gorunuyor diyeYok cnm selin baya gazli heralde. Bende gunduzleri artik yerde yatiriyorum duser diye bir kac hundur biraz usutme belietisi var cinardada dun kustu mesela
6 ay 5 gun sonra baslamistik cnm biz.ama bebisin doymamaya baslar bir sure sonra.doydugundan eminsen bekleyebilirsin.kızlar merhaba, sizlerin başından geçmiştir, tecrübenize istinaden bir sorum olacak sizlere :)
bu hafta 6.ay çocuk kontrolüne gidecektim ve tam 180. günde ek gıdaya başlayacaktık. doktor bu hafta tüm izin almış, haftaya iş başı yapacakmış. Dolayısıyla ek gıdaya 1 hafta falan gecikmeli başlayacagız.
190. gün falan ek gıdaya başlamak sıkıntı olurmu sizce ? doktorla konuşmadan da başlatmak istemiyorum ek gıdaya.
Boyları uzadı canım artık park yataktan kendini atacak diye bile korkuyorum ki korkuluk daha riskli . Ay bi anlasalar kendileri için tehlikeli şeyleri artıkAh o dusmelerden ben cok korkmaya basladim korkuluk var ama bir sure sonra o da yeterli gelmeyrcrk daha 10 dk once dusundum boyle giderse yer yatagi bize gorunuyor diye
Cokmu besin yuklemesi oluyor cnm veya cokmu hizli yediriyorsun?Ne izlicen kizzz sidiklü safüyeyemi. Canim cinar yine kustu yaa tam son kasik yigurdunu vermemle 1kase yogurt kustu baska biseyi yok ama huysuz o zaten rutinide .
1 şeklindeymiişş pastasını yesinlerEveeeet beklenen pasta fotimizde gelsin suraciga
Oyle olunca kolonya pakliyor tabii ellerde kuruluk var 15 dk sonrada aromali el kremi :)Gercekten siniyor ya. Ellerimi kokluyorum kokuyor resmen yikamayi mi unuttum acaba diyorum ama yikiyorum tabikide
Cok guzelmis cnm :) afiyetle yiyin ins.biz seyrana sorduk 190 a yapiyorlar orasi daha uygun hem de gitmicez 2 gun onceden arayip watshapptan foto aticaz onlar kapimiza getircekEveeeet beklenen pasta fotimizde gelsin suraciga
Onu birak bejimkinin hosuna gidiyor kafasini asagiya sarkitmak :) annr karnindada oyleydi hic bas yukari cikmadi hep asagidaydi :) hala oyle seviyor :)Boyları uzadı canım artık park yataktan kendini atacak diye bile korkuyorum ki korkuluk daha riskli . Ay bi anlasalar kendileri için tehlikeli şeyleri artık
Ben de park yatak alıcam kızım 3 yaşına kadar kullanmıştı yanımdaydı.Oğlan kızdan daha düşkün odayı ayıramamAh o dusmelerden ben cok korkmaya basladim korkuluk var ama bir sure sonra o da yeterli gelmeyrcrk daha 10 dk once dusundum boyle giderse yer yatagi bize gorunuyor diye
Park yatak en alt kademe sorun yaratmaz kızım uyanınca benim yatağıma doğru yatırıyordu yatağını benim yatağa geçiyordu ordan yereBoyları uzadı canım artık park yataktan kendini atacak diye bile korkuyorum ki korkuluk daha riskli . Ay bi anlasalar kendileri için tehlikeli şeyleri artık
Teşekkürler canım. Sonradan böyle istedik1 şeklindeymiişş pastasını yesinlerhayırlı uzun sağlıklı ömrü olsun kuzucuğunun kutlu olsun ilk yaşınız
İyiymiş canım. Bu da 180 dediler 150ye yaptırdıkCok guzelmis cnm :) afiyetle yiyin ins.biz seyrana sorduk 190 a yapiyorlar orasi daha uygun hem de gitmicez 2 gun onceden arayip watshapptan foto aticaz onlar kapimiza getircek
Yok cnm yaa gayet siradan bi beslenmeydiCokmu besin yuklemesi oluyor cnm veya cokmu hizli yediriyorsun?
Defneyede epey bi yer yatagi yapmistim hasat. Kusma sebebide kesin o kar marnyagdinsogudu hava haliyle 2katti yirgan 4kat yaptimAh o dusmelerden ben cok korkmaya basladim korkuluk var ama bir sure sonra o da yeterli gelmeyrcrk daha 10 dk once dusundum boyle giderse yer yatagi bize gorunuyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?