2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benimkide kisa araliklarda surekli uyaninca kaldiriyorum hemen cikariyor gazini

Yok cnm selin baya gazli heralde. Bende gunduzleri artik yerde yatiriyorum duser diye bir kac hundur biraz usutme belietisi var cinardada dun kustu mesela
Ah o dusmelerden ben cok korkmaya basladim korkuluk var ama bir sure sonra o da yeterli gelmeyrcrk daha 10 dk once dusundum boyle giderse yer yatagi bize gorunuyor diye

6 ay 5 gun sonra baslamistik cnm biz.ama bebisin doymamaya baslar bir sure sonra.doydugundan eminsen bekleyebilirsin.

Ah o dusmelerden ben cok korkmaya basladim korkuluk var ama bir sure sonra o da yeterli gelmeyrcrk daha 10 dk once dusundum boyle giderse yer yatagi bize gorunuyor diye
Boyları uzadı canım artık park yataktan kendini atacak diye bile korkuyorum ki korkuluk daha riskli . Ay bi anlasalar kendileri için tehlikeli şeyleri artık

Boyları uzadı canım artık park yataktan kendini atacak diye bile korkuyorum ki korkuluk daha riskli . Ay bi anlasalar kendileri için tehlikeli şeyleri artık
Onu birak bejimkinin hosuna gidiyor kafasini asagiya sarkitmak :) annr karnindada oyleydi hic bas yukari cikmadi hep asagidaydi :) hala oyle seviyor :)

Kizlar bende yurumeden muzdaribim biliyorsunuz cok sukur bu hafta gelismeler oldu.soyleki yurutecle ucuyor :) ilk arabami da suruyor.yurumeye hevesi hic yok ama ben tutup yurutursem yuruyor ama ellerinden tutarak yurutmeyi sevmiyor koltukaltindan falan tutuyorum istedigi yere yuruyor.ona da bel pek dayanmiyor gun icinde bikac kez 3 er dk anca dayaniyorum :)

Ben de park yatak alıcam kızım 3 yaşına kadar kullanmıştı yanımdaydı.Oğlan kızdan daha düşkün odayı ayıramamBüyüyünce yalnız yatmam derse ablasına satıcam.Ablası hala yalnuz yatmamak için elinden geleni yapıyor

Park yatak en alt kademe sorun yaratmaz kızım uyanınca benim yatağıma doğru yatırıyordu yatağını benim yatağa geçiyordu ordan yereTabi 2 yaşından sonra

Defneyede epey bi yer yatagi yapmistim hasat. Kusma sebebide kesin o kar marnyagdinsogudu hava haliyle 2katti yirgan 4kat yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…