- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
O kakadan yine bizde isterizBizimkini de bugün yıkadık pakladık bir saat sonra bir kirletti bezi beline kadarBir de mıncıkladı elleri kınalı gibi oldu üstümüz başımız koltuk(neyseki örtü vardı) her yer battı Tam da evi kırklamıştım perdeler falan mis gibi kokuyordu her yer hepsi mahvoldu Dün gece kimsenin bebesi uyumamış galiba bizimki de gece bir ara iki saat uyanık kaldı.Alıştım artık ya uykusuzluğa
Bak kusmustun bide ne guzel olmus .hadi gecmis olsun iyiki dogdunn eslemcim yeni yasin kutlu olsunEveeeet beklenen pasta fotimizde gelsin suraciga
Eveeeet beklenen pasta fotimizde gelsin suraciga
teşekkür ederim. bir sorum daha olacak. şimdiye kadar her ay doktor kontorlüne gittik. 6.aydan sonra da ayda 1 mi gidiliyor, yoksa daha seyrek mi gidiliyor ? siz hangi sıklıkla gittiniz ?6 ay 5 gun sonra baslamistik cnm biz.ama bebisin doymamaya baslar bir sure sonra.doydugundan eminsen bekleyebilirsin.
teşekkür ederim. bir sorum daha olacak. şimdiye kadar her ay doktor kontorlüne gittik. 6.aydan sonra da ayda 1 mi gidiliyor, yoksa daha seyrek mi gidiliyor ? siz hangi sıklıkla gittiniz ?Merhaba,ben anne sütü aldığı halde sadece 5,5 ayda başlattım.Çocuğunun hazır olduğunu düşünüyorsan erken de başlayabilirsin sorun değil.
Sabır arkadaşım sabırBu hastalik atese az yiyen kizim onuda yemez oldu izin vermiyor yedirmeme ,eline aldigini parçalayıp atiyoryine basa sardık cok yorulmus hissediyorum
Patetes topları ve böreğin tarifini istiyoruzBi menude ben patlatayimhavuclu patates toplari uzerine sarimsakli yogurt ve pul biberle zeytinyagindokucem, kiymali pirasali borek birazda peynirli borek , kayinvalidem yaprak sarar bide pogaca yapar , mavi gida boyasi almayi dusunuyorum kremsantiye ekleyip cup kek (belki yapmam emin degilim ) . Yesil mercimekli yogurtlu renkli eriste , kozlenmis patlicanli yogurtlu meze , corekotlu minik kurabiye .bir iki cesitte annem bisey yapar . Annemgil ve kayinvalidemgil bide kardesimgil olucak nasipse .suan herkes cinara degilde defneye ne hediye alsak derdinde
Sabır arkadaşım sabıracıkınca yer elbet
Bak kusmustun bide ne guzel olmus .hadi gecmis olsun iyiki dogdunn eslemcim yeni yasin kutlu olsun
Teşekkür ederimDogum Gününüz kutlu olsun canim omru bahti gUz3l olsun
Patates hasla catalla ez havucu rendele azcik subekleyipnsuyunu cekene kdar pisir payatrse kat dereotu maydanoz karabiber pul biber kimyin tuz ekle bu karisimi guzelce yogur ister top sekli ver ister icini biraz oyup canak sekli ver ben biraz civik birakmisim canak yapamadim top top yaptim (iri toplar ). Borekte pirasali kiymali yapicam pirasayi minik mibik dogra havucu rendele ince kiymayi kavur sonra pirasayla havucu ekke baharatlarini at azcik su koy pirasa hafiften pissin . Harc sogurken borek sosu hazirlarim hep 2kasik sirke 2-3kasik misir unu yatim cay bardagi yag 1bardak sut karistirip yufkaya suruyorum uzerine diger yufkayi koyuyorum kesiyorum harc kiyup sariyorum yada rulo yapip bicakla 4 5 parmak genisliginde kesiyorum .Patetes topları ve böreğin tarifini istiyoruz
Bulduklarına şükretsinler3-2-1 pogaca aksam favori oldu kızlaren zahmetsiz o idi arkadas ya. Digerlerine pek yorum yapan olmadi
Cok şükür cogu seyi yanmaya yakin kurtardimBulduklarına şükretsinler
Ohhh ellerine sağlıkPatates hasla catalla ez havucu rendele azcik subekleyipnsuyunu cekene kdar pisir payatrse kat dereotu maydanoz karabiber pul biber kimyin tuz ekle bu karisimi guzelce yogur ister top sekli ver ister icini biraz oyup canak sekli ver ben biraz civik birakmisim canak yapamadim top top yaptim (iri toplar ). Borekte pirasali kiymali yapicam pirasayi minik mibik dogra havucu rendele ince kiymayi kavur sonra pirasayla havucu ekke baharatlarini at azcik su koy pirasa hafiften pissin . Harc sogurken borek sosu hazirlarim hep 2kasik sirke 2-3kasik misir unu yatim cay bardagi yag 1bardak sut karistirip yufkaya suruyorum uzerine diger yufkayi koyuyorum kesiyorum harc kiyup sariyorum yada rulo yapip bicakla 4 5 parmak genisliginde kesiyorum .
Ben bir tek aşılar için gittim.Özel aşılar rota ve menenjit aşıları için.10. ay kontrol için çağırmıştı doktor ama gitmedik.Özel aşılar için doktor yönlendirir merak etmeyin.Çok şükür sağlık sorunumuz da olmadı ben gitmedim çok.te
teşekkür ederim. bir sorum daha olacak. şimdiye kadar her ay doktor kontorlüne gittik. 6.aydan sonra da ayda 1 mi gidiliyor, yoksa daha seyrek mi gidiliyor ? siz hangi sıklıkla gittiniz ?
Acılı kır pidesi verdim biraz çok istedi kıyamadımO kakadan yine bizde isterizbu ara yine kabizlik yapisti
AminnnnAllah bir daha yaşarmasın kötü günler.
Allah evlatlarımızla imtihan etmesin, en zoru olsa gerek.
Her şey gelir geçer, her şeyle baş edilir, sağlık olsun, huzur olsun.
Cesaret edemiyorum oruca yaa Allah kabul etsinOruc tutalim dedik sahur icin 5.15te daha yeni memeden cektim 5.30da uyandi ben olmayinca full uyandi sahur yaptikimsak vakti girdi oglus hala sahur yapiyiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?