2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
O kakadan yine bizde isteriz bu ara yine kabizlik yapisti

te
6 ay 5 gun sonra baslamistik cnm biz.ama bebisin doymamaya baslar bir sure sonra.doydugundan eminsen bekleyebilirsin.
teşekkür ederim. bir sorum daha olacak. şimdiye kadar her ay doktor kontorlüne gittik. 6.aydan sonra da ayda 1 mi gidiliyor, yoksa daha seyrek mi gidiliyor ? siz hangi sıklıkla gittiniz ?

Merhaba,ben anne sütü aldığı halde sadece 5,5 ayda başlattım.Çocuğunun hazır olduğunu düşünüyorsan erken de başlayabilirsin sorun değil.
teşekkür ederim. bir sorum daha olacak. şimdiye kadar her ay doktor kontorlüne gittik. 6.aydan sonra da ayda 1 mi gidiliyor, yoksa daha seyrek mi gidiliyor ? siz hangi sıklıkla gittiniz ?

Patetes topları ve böreğin tarifini istiyoruz

Patetes topları ve böreğin tarifini istiyoruz
Patates hasla catalla ez havucu rendele azcik subekleyipnsuyunu cekene kdar pisir payatrse kat dereotu maydanoz karabiber pul biber kimyin tuz ekle bu karisimi guzelce yogur ister top sekli ver ister icini biraz oyup canak sekli ver ben biraz civik birakmisim canak yapamadim top top yaptim (iri toplar ). Borekte pirasali kiymali yapicam pirasayi minik mibik dogra havucu rendele ince kiymayi kavur sonra pirasayla havucu ekke baharatlarini at azcik su koy pirasa hafiften pissin . Harc sogurken borek sosu hazirlarim hep 2kasik sirke 2-3kasik misir unu yatim cay bardagi yag 1bardak sut karistirip yufkaya suruyorum uzerine diger yufkayi koyuyorum kesiyorum harc kiyup sariyorum yada rulo yapip bicakla 4 5 parmak genisliginde kesiyorum .

Ohhh ellerine sağlık

te

Ben bir tek aşılar için gittim.Özel aşılar rota ve menenjit aşıları için.10. ay kontrol için çağırmıştı doktor ama gitmedik.Özel aşılar için doktor yönlendirir merak etmeyin.Çok şükür sağlık sorunumuz da olmadı ben gitmedim çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…