- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Benim duygularıma tercüman olmuşsun ben de aynı durumdayım geçen gün isyan ettim eşime ben çok yorgunum diye1 hafta oldu herhalde gece uykusu çok kötü ya.
Yatağa bıraktığım an kıpır kıpır kendini uyandırıp dikiliyor ayağa.
En uzun uykusu yarım saat oldu galiba bu gece.
Yanıma da yatıramadım, ya memede duracakmış veya omzumda.
Babası uyuturdu arada, verdim eşime bir ara ortalığı yıktı çok ağladı.
Kıyamıyorum ama gerçekten çok yıpranmış hissediyorum, aynı şeyleri yaşayacak gücüm hiç yok.
Ne yapayım diyor eşim, ne yapayımı yok dedim ağlamaktan çatlasa da elimde değil saatlerce bakamıyorum.
Korkuyorum da bir haftada yoruldum, aylarca aynı sürece giremem.
Kızlar yaşlandım galiba ya
Canım sana özelden bişey gönderiyorum belki işine yararSimdi hastalik ölümden konuştuğumuz icin size birsey sormak istiyorum kizlar ,benim babam rahmetli belki hatirlarsiniz oglumada anlatmistim iste arada resim filan gosteriyoruz , bu aralar tutturuyor "turuncu dedeyi gormek istiyorum "diye babam biraz kizildi oyle akli aklinda .. oldu demek istemiyorum o simdi uyuyor bizi goruyor sen kknus diyorum bazen avunuyor gecen gece gormek istiyorum diye aglayarak uyudu nasil anlatmam lazim napiyim
aynen cnm insan bi an evvel sagliklica buyusunler diye gozlerinin icine bakiyorCanım benım yaaa... Calısırken o kadar zorkı kucuk bebeyle helede emiyorsa. Ben calıstım bir donem biliyorsun. Neler cektım az cok bılıyosun. Bebıs bensiz resmen depresyona girdi bende isten ayrıldım... Çalışırken cok zor. Ev isleri şu bu bı yandan bebıs bakımı bı yandan herif bı yandan oooo kadın olmak valla zor.. Ama canları sagolsun tabıkı :)
Ins cnmTahmin ediyorum cnm ins. Bikac zmana baban gönlünü ederde gosterirrsiniz ins. Kimseye muhtac olmasinlar onlarada cok zor sifalari cok olsun. Anladim anladım hicc aaklimiza düşürmeyeleim aklina gelen basina gelmesin
Sorsan bilmez kandil ne diyeAdab bizde de yok. Bu gidisle giydirmem bende. Buyudukce dikkat etmesi gerektigini anlatiyorum ama tabi daha anlayamiyor. Aksam bile kandil diye elbise giydi
Sagol canim insallahhhh. Nasilsin kanka ne var ne yokYaşlıların inadı çok zor kuzum, bir de korkutmuşlar adamcağızı yazıkinşallah baban ikna eder de tez zamanda şifasını bulur
Amiiin kuzum . Dediğin gibi huysuzlanır sonra kızar çok huyuna gitmek lazımbabam akciğer kanseriydi dünüşüm tüm vücuduna sarmıştı artık tedaviler ameliyatlar fayda etmedi şimdiki aklım olsa ameliyat ettirmezdim boş yere
Ayyy ben severim susu ama sus derken oyle makyaj falan degilTam benlik
Ben çok süssüzüm, kız süslü çıkarsa ayak uyduramam herhalde
Tek tek denemezseniz alerjen besini bulamazsiniz daha dogrusu isiniz uzar. Burda kabak patates gibi masum besinlerin bile bazi bebeklere alerji yaptigina sahit olduk . Bence siz bilinenden sasmayin tek tek deneyin .kızlar merhaba,
ek gıda konusunda sizlerin tecrübesine itiyacım var, bir sorum olacak. bilgi verebilirseniz sevinirim.
ek gıdaya başlamak için doktorumuzla konuştuk. sebze ile başlayın dedi. yalnız ben hep önce bir çeşit sebze ile mesela havuş veya patates başlanıyor, sonra 3 gün bu sebze denendikten sonra yenisine geçiliyor diye biliyordum. bizim doktor dediki, ilk olarak havuç-patates-pirinç-zeytinyagını karıştırın suda pişirip öyle verin. bunu 3-4 gün verdikten sonra bu karışıma her seferinde yeni bir tür sebze katın dedi.
ilk defa duyunca şaşırdım.
yani meyveleri anlatırken evet teker teker deneyin dedi. önce elma 3gün sonra armut 3 gün sonra muz gibi.
ama sebzeyi dediğim şekilde karıştırıp başlayın dedi.
kafam karıştı açıkcası
bu şekilde başlayan, veya bu şekli daha önce hiç duyan, yorumu olan varmı acaba :)
Valla evim evim güzel evim diyorum kanka geldiğimden beri canlı ders ev işi Zeynoş uğraşıyorum, sen nasılsın nasıl gidiyor?Sagol canim insallahhhh. Nasilsin kanka ne var ne yok
Allah kolaylik versin canim bende isin gucin cik die msj atmadim hicValla evim evim güzel evim diyorum kanka geldiğimden beri canlı ders ev işi Zeynoş uğraşıyorum, sen nasılsın nasıl gidiyor?
İki dk girip bakayım dedim yatmadan ne var ne yok diye hahahhaAdab bizde de yok. Bu gidisle giydirmem bende. Buyudukce dikkat etmesi gerektigini anlatiyorum ama tabi daha anlayamiyor. Aksam bile kandil diye elbise giydi
Kankaaam senin yerin ayrı sen at bana mesaj kızAllah kolaylik versin canim bende isin gucin cik die msj atmadim hic. Ayni benimde kosturmaca iste
Kokoş kızlar böyle canim. Birde elbiseler hizli küçülüyor arada da elbise begendiremiyoruz falan işteİki dk girip bakayım dedim yatmadan ne var ne yok diye hahahhaziyagil yalısında sıradan bir gün
Ya soruyor artik. Cok merakli. Ama ben kafami tam toplayip anlayabilecegi sekilde aciklamadigim için cocuk defalarca sordu... Yetemiyorum işteSorsan bilmez kandil ne diyekandil ne yusracim elbise giyilmesi gereken gun
aynenaynen cnm insan bi an evvel sagliklica buyusunler diye gozlerinin icine bakiyor
Bu saatte kahkaha attirip zorla uyuttugum kizanlari uyandirtcaktin banaBem kucukken asena vardi ibraaaaamin programinda oynardidarbuka sesi asenanin gobeginden cikiyor zannederdim ayy ne kdar hosuma giderdi memeleri gobegi ayakkabilari saclari buyuyunce dansoz olcam benimde gobegimden boyle sesler cikacak derdim gobegimi acip taklit ederdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?