2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Simdi hastalik ölümden konuştuğumuz icin size birsey sormak istiyorum kizlar ,benim babam rahmetli belki hatirlarsiniz oglumada anlatmistim iste arada resim filan gosteriyoruz , bu aralar tutturuyor "turuncu dedeyi gormek istiyorum "diye babam biraz kizildi oyle akli aklinda .. oldu demek istemiyorum o simdi uyuyor bizi goruyor sen kknus diyorum bazen avunuyor gecen gece gormek istiyorum diye aglayarak uyudu nasil anlatmam lazim napiyim

Benim duygularıma tercüman olmuşsun ben de aynı durumdayım geçen gün isyan ettim eşime ben çok yorgunum diye

Canım sana özelden bişey gönderiyorum belki işine yarar

aynen cnm insan bi an evvel sagliklica buyusunler diye gozlerinin icine bakiyor

nurlar icinde yatsin canim

Tam benlik
Ben çok süssüzüm, kız süslü çıkarsa ayak uyduramam herhalde
Ayyy ben severim susu ama sus derken oyle makyaj falan degil mesela fosforlu renkleri severim pink severim pink süs bence abidik kubidik cici seyler kucuk objeler hosuma gider spor sıklik severim rahat salas siyah şal vazgecilmezim cocukken illa suslu oluyorlar bi ara bizim takintimiz vardi butun cit cit tikalari kafasina takiyordu oyle guzel oldugunu zannediyordu 30 40 tokayla geziyordu rezalet bi donemdi gectii

Tek tek denemezseniz alerjen besini bulamazsiniz daha dogrusu isiniz uzar. Burda kabak patates gibi masum besinlerin bile bazi bebeklere alerji yaptigina sahit olduk . Bence siz bilinenden sasmayin tek tek deneyin .

Allah kolaylik versin canim bende isin gucin cik die msj atmadim hic . Ayni benimde kosturmaca iste
Kankaaam senin yerin ayrı sen at bana mesaj kız daha yeni uyudu biliyor musun? Ben pert ,arkadaşımın babası vefat etmişti ona cüz okuyacağım 40 ına yetişsin diye şimdi abdest alıp biraz okuyayım. Gün içinde hiç fırsatım olmuyor kiregl kapıda gelmeden tutayım sözümü

Bu saatte kahkaha attirip zorla uyuttugum kizanlari uyandirtcaktin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…