2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
80 üzeri artik kafa illa karismaya basliyor. Bizimde gectigimiz yaz babannemle dedemde farketmistik ufak ufak karistirmalar

Çabana sağlık arkadaşım seni tebrik ederim sütünden mahrum etmemişsin bebeğini daha tecrübeli anneler seni aydınlatır bu konuda Hepimiz yoruluyoruz yıpranıyoruz Rabbim sana da kolaylık versin inşallah

Ya insanlar durumuna bakmadan konuşuyor işte.
Korona kalacağı kesin değil ama ilaç içmezse durumunun kötüleşeceği kesin niye aklını karıştırıyorsun adamın.
Herkes duracağı yeri bilse keşke.
Tam onu diyecektim aşık da olacak
Bu aşk meşk olayları daha erken başlıyor artık, bakma bizimkilerin ortamı olmayınca uzak kaldılar bu meselelerden

1 hafta oldu herhalde gece uykusu çok kötü ya.
Yatağa bıraktığım an kıpır kıpır kendini uyandırıp dikiliyor ayağa.
En uzun uykusu yarım saat oldu galiba bu gece.
Yanıma da yatıramadım, ya memede duracakmış veya omzumda.
Babası uyuturdu arada, verdim eşime bir ara ortalığı yıktı çok ağladı.
Kıyamıyorum ama gerçekten çok yıpranmış hissediyorum, aynı şeyleri yaşayacak gücüm hiç yok.
Ne yapayım diyor eşim, ne yapayımı yok dedim ağlamaktan çatlasa da elimde değil saatlerce bakamıyorum.
Korkuyorum da bir haftada yoruldum, aylarca aynı sürece giremem.
Kızlar yaşlandım galiba ya

Gecmis olsun canim ,etrafin etkisinde kalinca yaslilar hic dinlemezki zaten ahh o cok bilenler alzeimer i var mi canim ? Annemin babannesi vardi rahmetli 93unde vefat etti son 5 6 yil artik cok sık gormedigisurece tanımıyordu arada dedigin gibi seyler anlatirdi ilaclari içmeyince

Hayat ne gosterir bilmiyorum. Ama calismaya baslarsam bir sure daha dusunmem. Maddi olarak yetmekte zor
Valla onemli olan guzel bi gelecekde sunabilmek. Kendi adima maddi ve manevi imkanima gore iki cocuk cok ideal bana Rabbim olmayana isteyene nasip etsin insallah

Valla onemli olan guzel bi gelecekde sunabilmek. Kendi adima maddi ve manevi imkanima gore iki cocuk cok ideal bana Rabbim olmayana isteyene nasip etsin insallah
Evet canim. Suanki imkanlar dahilinde bizde ancak iki cocuk buyuturuz. Buyudukce dertleri de artacak. Okullar baslicak buyudukce yedigi giydigi istediğine gore olmaya baslicak

80 üzeri artik kafa illa karismaya basliyor. Bizimde gectigimiz yaz babannemle dedemde farketmistik ufak ufak karistirmalar
Evet malesef canim yaa . Rabbim elden ayaktan dusurmesin kimseyi yaa . Benim babannemde yatalak oldu oyle vefat etti, annemin babasi olan dedemde yatalak oldu vefat etti insanin aklimda saglam halleri degil o son aci zamanlari yaralari pereleri zayifligi kaliyor

Evet canim. Suanki imkanlar dahilinde bizde ancak iki cocuk buyuturuz. Buyudukce dertleri de artacak. Okullar baslicak buyudukce yedigi giydigi istediğine gore olmaya baslicak
Aynen oyle canim .suan mesela oyuncak kategorisi bile degisti defnenin en basit ornek... kiyafet desen lisansli seyleri istiyor ..

Canim koyulmus bir teshisi yok iste onun icin gotureceklerdi hastaneye . Simdilik kaldi yani. Yani varya asla faydasi olmayan biri arayip adami korkutmus yaa . Asisinida oldu adamcagiz

Ahh keske canim faydasiz insanlar iste... ayy benim kizim cok duygusal ask acisi cekmez insallah azcik agzini arayim

Evet allah kimseyi dusurmesin. Benim babannemde suan yatalak ama biraz biraz kaldirip yurutuyorlar. Tabi 80 yasinda ne kadar iyileşebilir ki

Canim koyulmus bir teshisi yok iste onun icin gotureceklerdi hastaneye . Simdilik kaldi yani. Yani varya asla faydasi olmayan biri arayip adami korkutmus yaa . Asisinida oldu adamcagiz
Oyle olur canim ama hastalansada coluk cocugu hastaneye bile goturmedi olur ,ins. Korkusu gecerde ikna olup gider Allah sifa versin

Allahım acı çektirmesin pinkim yataklara düşürmesin çok zor bilirim. Aşı olduysa gitsin hastaneye ya babacığım da son günlerinde unutmuştu herşeyi ... yürüyemiyordu ama anahtarını pantolonunun cebine koydurmuştu . Banyo yaptım ben diyordu öyle görüyordu heralde ... ah babam hazırlık yapıyormuş gitmek için...

Ben de öyleyim çok acıkıyorum emzirmekten sanırım
Bunu arıştırdım bebeler büyüdükçe daha çok kalori ihtiyaçları olduğu için sütümüz eskisinden daha yağlı üretiliyormuş. Bu da bizi acıktırıyor ben bu yıl da tutamayacağım oruç oğlum böyle emmeye devam ettiği sürece öyle düşünüyorum yani. İki ayda çok şey değişebilir bebelerde bilmiyorum

kızlar merhaba,

ek gıda konusunda sizlerin tecrübesine itiyacım var, bir sorum olacak. bilgi verebilirseniz sevinirim.

ek gıdaya başlamak için doktorumuzla konuştuk. sebze ile başlayın dedi. yalnız ben hep önce bir çeşit sebze ile mesela havuş veya patates başlanıyor, sonra 3 gün bu sebze denendikten sonra yenisine geçiliyor diye biliyordum. bizim doktor dediki, ilk olarak havuç-patates-pirinç-zeytinyagını karıştırın suda pişirip öyle verin. bunu 3-4 gün verdikten sonra bu karışıma her seferinde yeni bir tür sebze katın dedi.
ilk defa duyunca şaşırdım.
yani meyveleri anlatırken evet teker teker deneyin dedi. önce elma 3gün sonra armut 3 gün sonra muz gibi.
ama sebzeyi dediğim şekilde karıştırıp başlayın dedi.
kafam karıştı açıkcası
bu şekilde başlayan, veya bu şekli daha önce hiç duyan, yorumu olan varmı acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…