80 üzeri artik kafa illa karismaya basliyor. Bizimde gectigimiz yaz babannemle dedemde farketmistik ufak ufak karistirmalarHahahahah ayy korktum bian valla kizima asik olucaklar demive tabi kizimda asik olcak dimi . Babasi bacaklarini kirar . Yaa cnm 83yasinda artik ziyarete gitmisler abuk subuk konusiyomus harketlerinden haberi yokmus ayagima cay dokuldu zyandim demis gostermemis babam ikma edip acmis hic bisey yok hayal mi goruyor artik. Ilaclarini falan icmemeis ac ac uyumus uykudan uyaninca baya bi sersemlemis . Yemek yiyince biraz kendine gelmis oyle yani yaslilik. Bi akrabada aramis hast gitme korona olursun filanva ilac yazdirmaya diye gitti ölusu cikti demis korkutmus ..
Çabana sağlık arkadaşım seni tebrik ederim sütünden mahrum etmemişsin bebeğiniHerkese slm güzel anneler uzun zamanlar oldu forma girmeyeli umarım herkes iyidir bir hafta sonra bir yaş oluyoruz çok şükür iyi kuzum size bir şey danışmak istiyorum 7gün emen bebem bir yıldır uğraşmama rağmen tutmadı memeyi ben hala sağım yapıyorum ama artık çok yoruldum hiç bir şeye yetişemiyorum haliyle 2 çocuk bir eş düzen takıntısı bitmiyor yıpranmakta lafmı onuda geçtim sütte azaldı eskiye nazaran şimdi kızlar süt ile ilişkisi kesilen veya kesen arkadaşlar bebişlere ne veriyorsunuz mama ver diyen var devam sütü veya inek sütü ne içiyorsunuz
Ya insanlar durumuna bakmadan konuşuyor işte.Hahahahah ayy korktum bian valla kizima asik olucaklar demive tabi kizimda asik olcak dimi . Babasi bacaklarini kirar . Yaa cnm 83yasinda artik ziyarete gitmisler abuk subuk konusiyomus harketlerinden haberi yokmus ayagima cay dokuldu zyandim demis gostermemis babam ikma edip acmis hic bisey yok hayal mi goruyor artik. Ilaclarini falan icmemeis ac ac uyumus uykudan uyaninca baya bi sersemlemis . Yemek yiyince biraz kendine gelmis oyle yani yaslilik. Bi akrabada aramis hast gitme korona olursun filanva ilac yazdirmaya diye gitti ölusu cikti demis korkutmus ..
Gecmis olsun canim ,etrafin etkisinde kalinca yaslilar hic dinlemezki zaten ahh o cok bilenlerHahahahah ayy korktum bian valla kizima asik olucaklar demive tabi kizimda asik olcak dimi . Babasi bacaklarini kirar . Yaa cnm 83yasinda artik ziyarete gitmisler abuk subuk konusiyomus harketlerinden haberi yokmus ayagima cay dokuldu zyandim demis gostermemis babam ikma edip acmis hic bisey yok hayal mi goruyor artik. Ilaclarini falan icmemeis ac ac uyumus uykudan uyaninca baya bi sersemlemis . Yemek yiyince biraz kendine gelmis oyle yani yaslilik. Bi akrabada aramis hast gitme korona olursun filanva ilac yazdirmaya diye gitti ölusu cikti demis korkutmus ..
Valla onemli olan guzel bi gelecekde sunabilmek. Kendi adima maddi ve manevi imkanima gore iki cocuk cok ideal bana Rabbim olmayana isteyene nasip etsin insallahHayat ne gosterir bilmiyorum. Ama calismaya baslarsam bir sure daha dusunmem. Maddi olarak yetmekte zor
Evet canim. Suanki imkanlar dahilinde bizde ancak iki cocuk buyuturuz. Buyudukce dertleri de artacak. Okullar baslicak buyudukce yedigi giydigi istediğine gore olmaya baslicakValla onemli olan guzel bi gelecekde sunabilmek. Kendi adima maddi ve manevi imkanima gore iki cocuk cok ideal bana Rabbim olmayana isteyene nasip etsin insallah
Evet malesef canim yaa .80 üzeri artik kafa illa karismaya basliyor. Bizimde gectigimiz yaz babannemle dedemde farketmistik ufak ufak karistirmalar
Aynen oyle canim .suan mesela oyuncak kategorisi bile degisti defnenin en basit ornek... kiyafet desen lisansli seyleri istiyor ..Evet canim. Suanki imkanlar dahilinde bizde ancak iki cocuk buyuturuz. Buyudukce dertleri de artacak. Okullar baslicak buyudukce yedigi giydigi istediğine gore olmaya baslicak
Canim koyulmus bir teshisi yok iste onun icin gotureceklerdi hastaneye . Simdilik kaldi yani. Yani varya asla faydasi olmayan biri arayip adami korkutmus yaa . Asisinida oldu adamcagizGecmis olsun canim ,etrafin etkisinde kalinca yaslilar hic dinlemezki zaten ahh o cok bilenleralzeimer i var mi canim ? Annemin babannesi vardi rahmetli 93unde vefat etti son 5 6 yil artik cok sık gormedigisurece tanımıyordu arada dedigin gibi seyler anlatirdi ilaclari içmeyince
Ahh keske canim faydasiz insanlar iste... ayy benim kizim cok duygusal ask acisi cekmez insallah azcik agzini arayimYa insanlar durumuna bakmadan konuşuyor işte.
Korona kalacağı kesin değil ama ilaç içmezse durumunun kötüleşeceği kesin niye aklını karıştırıyorsun adamın.
Herkes duracağı yeri bilse keşke.
Tam onu diyecektim aşık da olacak
Bu aşk meşk olayları daha erken başlıyor artık, bakma bizimkilerin ortamı olmayınca uzak kaldılar bu meselelerden
Evet allah kimseyi dusurmesin. Benim babannemde suan yatalak ama biraz biraz kaldirip yurutuyorlar. Tabi 80 yasinda ne kadar iyileşebilir kiEvet malesef canim yaa .Rabbim elden ayaktan dusurmesin kimseyi yaa . Benim babannemde yatalak oldu oyle vefat etti, annemin babasi olan dedemde yatalak oldu vefat etti insanin aklimda saglam halleri degil o son aci zamanlari yaralari pereleri zayifligi kaliyor
Bizim süslü kokona da oyle olur muhtemelenAynen oyle canim .suan mesela oyuncak kategorisi bile degisti defnenin en basit ornek... kiyafet desen lisansli seyleri istiyor ..
Oyle olur canim ama hastalansada coluk cocugu hastaneye bile goturmedi olur ,ins. Korkusu gecerde ikna olup gider Allah sifa versinCanim koyulmus bir teshisi yok iste onun icin gotureceklerdi hastaneye . Simdilik kaldi yani. Yani varya asla faydasi olmayan biri arayip adami korkutmus yaa . Asisinida oldu adamcagiz
Allahım acı çektirmesin pinkim yataklara düşürmesin çok zor bilirim. Aşı olduysa gitsin hastaneye yaCanim koyulmus bir teshisi yok iste onun icin gotureceklerdi hastaneye . Simdilik kaldi yani. Yani varya asla faydasi olmayan biri arayip adami korkutmus yaa . Asisinida oldu adamcagiz
Valla hiiiç durmuyor eslem 1 haftadkir. Ama bugun ayri bi felaketKızlar Selin’in alttan da bir diş daha patlamışşimdi farkettim huysuzluğu gece uyanmaları falan dişlerden heralde ya . Üstten 2 alttan da 1 patladı şimdilik
Aynı bizi tarif etmişsinOluyo zaten öyle de
Bugün tam uyudu, biraz daha dalsın diye bekliyorum banyodan bi ses
"ISLAK MENDİİİEEEEEL"
O uyku iptal artık.
Bunu arıştırdım bebeler büyüdükçe daha çok kalori ihtiyaçları olduğu için sütümüz eskisinden daha yağlı üretiliyormuş. Bu da bizi acıktırıyorBen de öyleyim çok acıkıyorum emzirmekten sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?