Bende dişten şüpheleniyorum ya. Köpek dişleri avut dişleri hep şişmiş. İnşallah yine çoklu çıkarmaz cok zor oluyorDiş çıkarıyor olmasın canım ya selinde öyleydi 3 diş çıkardıbizimkide meme harici bu ara imkansız uyutmak
Maşallah canim. Bizim tembel teneke elimden tutunda yuruyeyim diyor. Ama bu ay calismalari hızlandıracaz artikKızlar benim minnak ta yürümeye başladı. Maşallahınızı alırız. Rahat 10 adım atıyor. 24ünde 11 aylık olucax. Benim diğer oğlanlar biri14 aylık biri 12 aylık yürüdü. Bu kız erkenci
Benim şuan isirmadigi halde böyle oldu. Ah ben kaç tüp krem bitirdim inşallah geçer kendi. Sütümden sürüyorum.Dua etmek Allaha tesekkur etmek demek .mesela sana bu elbiseyi alabildigimiz icin Allaha tesekkur ediyiruz diyodum. Ogun okulda program vardi ozellikle gonderdim ogun orda baya ogrenmis biraz zaman var yusranin anlayabilmesine basitce boyle diyebilirsin. Goguc uci yarasi benimde cok sık oluyo ajo krem bitmemisti benim ondan suruyorum cok disliyo cinar ozellikle yenindis cikarirken cok isiriyor ve suan yine hatirlardi malesef .lastige dondu zaten memeler asenanin memeleri hayalim resmen bir balon gibi söndu
Bence oldu deme canim kaldiramaz. Defne bu konuda cok hassas ölumu anlattim cok merak ediyir surekki kurcaliyodu bu konuyu .cok etkilendi cok uzuldu bana sakin yaslanma guzel yuzun burusmasin sen olursen bende olulurum diyogecen sacimi tariyodu bir kac beyaz sacim var onlari gordu bublar ne demek yaslaniyosun demekmi dedi kuaforculuk oynuyoduk uzuldu birakti oyunu yine ayni laf olme sakin falan . Azcik hasta olsam olmezsin demi diyo . Srnin oglunda daha kucuk o hic kaldiramaz bence canim. Uzakta yasiyor telefon yokmus orda arada mektup yolluyo iyiymis senide cok seviyormus falan de bence ....
Ben direkt öldü diyorum ama yaşa göre, çocuğa göre de değişir.
Travma olmasın bir de çocukta.
Yakınımızda değil diye mi geçiştirsen.
Zamanla öldüğünü duyacak, ölümü Allah'ın yanına gitmek, uzaklara gitmek diye anlatmayın diyorlar.
Allah rahmet eylesin babacığına.
Ihlamur veriyorum kahvaltıda bi kaç gündür acaba o mu yaptı diye düşündüm bu sabah çünkü hiç iyileşme yok pürelerde onu kesicem kahvecim . İnternette de 1 yaş altına vermeyin yazıyorŞüphelendiklerini dene de onlardan biridir inşallah uğraştırmaz.
Ben hiç tahmin edemiyorum.
Sizinki daha fazla herhalde, sadece yüzde kaldı bizimki.
Çirkindi daha çirkin oldu ya
Biraz eski beslenmeye dönsem diyorum da ayyy çok zor.
Senin içinde ayrı zordur canim.. inşallah biraz daha büyüdüğünde dedesiyle olan guzel anilari anlatırsınızBendehenuz kaldircagini düşünmüyorum canim cok sagol ,yazin mezarliga gitmistik o zman desimki dedn artik cok yorulmus hep burda uyuycak uyumaasin kalksın filan dedi ama kucuktu sonra unuttu simdi doger dedeyi gordukce aklina geliyor tabi bende o bizi goruyor ,seni cok seviyor cok merakedersen rüyanda gorup oynayabilirsin diyorum dun oyle dedim aklini dağıtmaya calistim biraz daha avundu gercekten cok zor
Senin içinde ayrı zordur canim.. inşallah biraz daha büyüdüğünde dedesiyle olan guzel anilari anlatırsınız
Ihlamur veriyorum kahvaltıda bi kaç gündür acaba o mu yaptı diye düşündüm bu sabah çünkü hiç iyileşme yok pürelerde onu kesicem kahvecim . İnternette de 1 yaş altına vermeyin yazıyorBen şok ne kaldı yaşına zaten amaaan temizlik yaptım daha tuvaletler duruyor
Sadece yiyecek olarak dusunme, toz,latex alerjisi var mesela bizde. Yünlü yorgan yastik, tozlu ortam hemen kizariklik yapiyor direkt. Suan yusraninda agiz cevresi kizarik mesela cok abur cubur yemesine bagliyorumIhlamur veriyorum kahvaltıda bi kaç gündür acaba o mu yaptı diye düşündüm bu sabah çünkü hiç iyileşme yok pürelerde onu kesicem kahvecim . İnternette de 1 yaş altına vermeyin yazıyorBen şok ne kaldı yaşına zaten amaaan temizlik yaptım daha tuvaletler duruyor
Benimki de en fazla 15 dakika duruyor babada.Kızım böyle değildi rahatlıkla bırakıyordum babasına yediriyordu,uyutuyordu.Ama oğlan hiç babaya pas bile vermiyor.Eşimin de işine geliyor tabi.Anne,anneanne,dede bile dedi bizimki baba demiyorBir de bende ağlarken sorun, onda ağlarken çocuk durmuyor
Ikinci çocukta isyan doluyum hiç kusura bakmasın
Canım benşm kız da öyleydi.Her gün elbise giyer altına ince parıltılı muz çoraplarKokoş kızlar böyle canim. Birde elbiseler hizli küçülüyor arada da elbise begendiremiyoruz falan işte
O yaş dönemi ve pandemi ile normal galiba. Bende oyleydim çünkü. Suan kendini beğenmeme donemindeCanım benşm kız da öyleydi.Her gün elbise giyer altına ince parıltılı muz çoraplarGünde iki üç tane kaçırırdı giyecem diye.Daha doğru dürüst yürümeden benim topuklu ayakkabılarımı bulup yürüyordu.Çeşit çeşit ojeler,tokalar..Tam bir kokoştu şimdi tam bir paçoz.Hergün pijamayla evin içinde bir de söylemesem değiştirmez iki üç gün üstündekileri.Halalarına giderken bile pijamayla gidicem diye tutturuyor.Çantamıza koyuyoruz Ben de süslü değilim ne güzel halaları gibi süslü olacak diyordum da bana benzedi ama ben bu kadar değilim Banyoya iki haftada bir sokabiliyorum bağrış çağrış dil döke döke.
Allah sabır versin canım,ateş düştüğü yeri yakar maalesefAllah razı olsun kızlar
Kilosu da var anne kilo vermek istiyorum diyor.Ama dediklerimi dinlemiyor ne bulursa yiyor ona da hak veriyorum çocuk bunalımda virüs,okul yok evde çoğu zaman.Bir de ergenlik başlıyor gibi doktora götürücem önce tiroid ,hormonlar baktırıcam.Duruma göre diyetisyene götürücem olmadı bir de önümüz yaz dışarı daha çok salarım sitenin bahçesi de kapalı oynar.O yaş dönemi ve pandemi ile normal galiba. Bende oyleydim çünkü. Suan kendini beğenmeme donemindezamanla duzelir kendinide onu da cok yipratma
Kalkan yada kapak kullanmayı denesen canımAh kizlar ben 1 yil oncesine geri döndüm. Göğüs ucum sizim sizim sizliyor. Cok fena acı çekiyorum. Krem de yok evde inşallah yaraya dönmez. Yoksa iyileşmezde valla o dişlerle bir isirirsa hayal bile edemiyorum
Gece de erken uyur belki canım böyle böyle alıştırmaya çalış işteKizlar benimkide hic degilse sabah uyuyodu artik degisti yine duzeni 11e kdar 12ye kdar uyuyoduk ben oyle kendimi topluyodum simdi calar saat gibi 8.56. Ve uykumunalamadigim icin yataktan surumerek mecburiyetten kalkiyorum yani tabiki cinar beyim uykusuzlukta top 10 da hala number one
Onun anlayabileceği dilde en basit şekilde anlatıcaksın.Mesela ben kızıma ölümü farklı bir dünyaya gidiş şeklinde anlatmıştım.Hepimiz bir gün gidicez ve orada buluşucaz demiştim normal karşılamıştı.Büyüdükçe de sormadı başka.Bunları anlatmadan bir bayram mezarlığa gitmiştik eşimle.Düşünemedim çocuğun durumunu.Burda dinleniyor demiştik eşimin dedesi için.İyi demişti siz dinlenirken ben sizi ziyarete gelirim bana karışamazsınız o zaman istediğimi yaparım demiştiYa soruyor artik. Cok merakli. Ama ben kafami tam toplayip anlayabilecegi sekilde aciklamadigim için cocuk defalarca sordu... Yetemiyorum işte
Allah kolaylık versin canım zor gerçekten büyüyorlar ama nasılaynen cnm insan bi an evvel sagliklica buyusunler diye gozlerinin icine bakiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?