2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ah kizlar ben 1 yil oncesine geri döndüm. Göğüs ucum sizim sizim sizliyor. Cok fena acı çekiyorum. Krem de yok evde inşallah yaraya dönmez. Yoksa iyileşmezde valla o dişlerle bir isirirsa hayal bile edemiyorum
Canım zeytinyağı sürsen faydası olur mu acaba?

Diş çıkarıyor olmasın canım ya selinde öyleydi 3 diş çıkardı bizimkide meme harici bu ara imkansız uyutmak
Canım bizimki aylardır memeden başka şekilde uyumuyor en son 5.aydı galiba ayakta sallayabildiğim. Dişler baya şiş ama gelen giden yok kuzum bekleyim bakalım. O değil de kvgilde 10 da uyanan çocuk burada 8 de bunun çilesi anasına yeminle

Ya soruyor artik. Cok merakli. Ama ben kafami tam toplayip anlayabilecegi sekilde aciklamadigim için cocuk defalarca sordu... Yetemiyorum işte
Dua etmek Allaha tesekkur etmek demek .mesela sana bu elbiseyi alabildigimiz icin Allaha tesekkur ediyiruz diyodum. Ogun okulda program vardi ozellikle gonderdim ogun orda baya ogrenmis biraz zaman var yusranin anlayabilmesine basitce boyle diyebilirsin . Goguc uci yarasi benimde cok sık oluyo ajo krem bitmemisti benim ondan suruyorum cok disliyo cinar ozellikle yenindis cikarirken cok isiriyor ve suan yine hatirlardi malesef .lastige dondu zaten memelerasenanin memeleri hayalim resmen bir balon gibi söndu

. Allah sabir versin arkadasina canim Agzina saglik Allah kabul etsin. Cok gec uyumus zeynos

Şüphelendiklerini dene de onlardan biridir inşallah uğraştırmaz.
Ben hiç tahmin edemiyorum.
Sizinki daha fazla herhalde, sadece yüzde kaldı bizimki.
Çirkindi daha çirkin oldu ya
Biraz eski beslenmeye dönsem diyorum da ayyy çok zor.

Ben direkt öldü diyorum ama yaşa göre, çocuğa göre de değişir.
Travma olmasın bir de çocukta.
Yakınımızda değil diye mi geçiştirsen.
Zamanla öldüğünü duyacak, ölümü Allah'ın yanına gitmek, uzaklara gitmek diye anlatmayın diyorlar.
Allah rahmet eylesin babacığına.

Ben siyah ve griyi seviyorum en çok, kayınvalidem yaşlı kıyafeti diyor
Hiç beğenmez zaten tarzımı.
En renkli somon, açık mavi falan, hep uslu renkler
Neyse okula gitmeden geçmiş Allah'tan
Dün nasıldı, mutlu muydu? Aşk hayatını kurcaladın mı?
Dün eşim götürdü yazık 2 saat mal mal beklemiş, hiç gelmedi diyor
Sonra ben gittim, öğle yemeğinde girmedi yanlarına, yemekten sonra biraz takıldı aldım geldim.
Pazartesi yine kahvaltıya istemediler çocugumu

Ya soruyor artik. Cok merakli. Ama ben kafami tam toplayip anlayabilecegi sekilde aciklamadigim için cocuk defalarca sordu... Yetemiyorum işte
Ben de çok yetersiz hissediyorum o konularda.
Zaten bizde senkron sorunu var, o paçama yapışıyor ben müsait olmuyorum, ben peşinden koşuyorum o başka şeyle ilgileniyor oluyor.

Aaaa o kendine baksin esas yasli o brgenmezsr begenmesin oglusu begemis 2de bebe yapmis. Ayy yaa somon acii mavi falan cok renksiz . Dun gitmedi canim pzt persembe gitti dunde gitmek istedi ama gunun bitti 2gun gidiyosun sen dedim gunumuz doldu bu hafta dedim. Dun kis partisi varmis biraz orda aklini velmisler anladigim kadariyla gitmek istiyorum diye mizirdandi yuz vermedim. Sevmedimi yoksa yine caktirmiyomu hosnut oldugunu valla senin esin sabirli masallah kumandayi hangi komuta bassam onu yapiyo adam . Aaa nie istemediler ne dediler cok sacma. Bende pzt mi gondersem sali mi kararsizim

Bence oldu deme canim kaldiramaz. Defne bu konuda cok hassas ölumu anlattim cok merak ediyir surekki kurcaliyodu bu konuyu .cok etkilendi cok uzuldu bana sakin yaslanma guzel yuzun burusmasin sen olursen bende olulurum diyo gecen sacimi tariyodu bir kac beyaz sacim var onlari gordu bublar ne demek yaslaniyosun demekmi dedi kuaforculuk oynuyoduk uzuldu birakti oyunu yine ayni laf olme sakin falan . Azcik hasta olsam olmezsin demi diyo . Srnin oglunda daha kucuk o hic kaldiramaz bence canim. Uzakta yasiyor telefon yokmus orda arada mektup yolluyo iyiymis senide cok seviyormus falan de bence ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…