Sıcak suyla temizle canım kalkan varsa kullan bir süre.Ah kizlar ben 1 yil oncesine geri döndüm. Göğüs ucum sizim sizim sizliyor. Cok fena acı çekiyorum. Krem de yok evde inşallah yaraya dönmez. Yoksa iyileşmezde valla o dişlerle bir isirirsa hayal bile edemiyorum
Benim şuan isirmadigi halde böyle oldu. Ah ben kaç tüp krem bitirdim inşallah geçer kendi. Sütümden sürüyorum.
Aynen cnm insallah bozulmaz bakalimGece de erken uyur belki canım böyle böyle alıştırmaya çalış işte
İnsallah yaza hersey biraz daha normale dönmüş olur. Hepimiz ciddi anlamda bunalimdayiz aslinda... Ergenlik belirtileri neler var? Şimdiden arastirip ogrenmeye calisiyorum bende bazi seyleri. Kiz cocuk annesi olmak zormus, gün gectikce daha farklı görüyorum herşeyiKilosu da var anne kilo vermek istiyorum diyor.Ama dediklerimi dinlemiyor ne bulursa yiyor ona da hak veriyorum çocuk bunalımda virüs,okul yok evde çoğu zaman.Bir de ergenlik başlıyor gibi doktora götürücem önce tiroid ,hormonlar baktırıcam.Duruma göre diyetisyene götürücem olmadı bir de önümüz yaz dışarı daha çok salarım sitenin bahçesi de kapalı oynar.
Ayy ona da bulaşmak istemiyorum tekrar. 4 ay kapak taktımKalkan yada kapak kullanmayı denesen canım
Taaa içi aciyor yine zipliyorum yerimden. Birde benimki acayip emiyor bir görseniz. Ayaklarini asagi saliyor yada bir ayak salik digeri karnimda. Eli omzumda, ittiriyor beni ama memeyide cekmeye calisiyo falanAyva cekirdegi jelini denedin mi canim ,ayva zamani gecmeden bi bak istersen cok acir ya
Çocuk aklı işte. Ama 5 6 yaş ölüm korkusu ve sorgulama dönemi. Kendimizi bunlara hazirlamamiz lazım. Yani bu bir örnek pek çok şey var bunlar hakkinda. Birşey sordugunda hemen keskin cevap vermemeli arastirip ogrenip onun merakini gidermek gerekirOnun anlayabileceği dilde en basit şekilde anlatıcaksın.Mesela ben kızıma ölümü farklı bir dünyaya gidiş şeklinde anlatmıştım.Hepimiz bir gün gidicez ve orada buluşucaz demiştim normal karşılamıştı.Büyüdükçe de sormadı başka.Bunları anlatmadan bir bayram mezarlığa gitmiştik eşimle.Düşünemedim çocuğun durumunu.Burda dinleniyor demiştik eşimin dedesi için.İyi demişti siz dinlenirken ben sizi ziyarete gelirim bana karışamazsınız o zaman istediğimi yaparım demiştiBiz şok eşimle.Bak dedim bizi şimdiden soktu toprağın altına defim hayatını yaşayacakmış sonra.O zamanlar 6 yaşında falandı
Benimkide iyle itis kakis emiyo ajo . Ucunu usirirken eliylede cimcikliyo ayaginida agzima sokmaya calisiyoTaaa içi aciyor yine zipliyorum yerimden. Birde benimki acayip emiyor bir görseniz. Ayaklarini asagi saliyor yada bir ayak salik digeri karnimda. Eli omzumda, ittiriyor beni ama memeyide cekmeye calisiyo falan
Masallah daha ne olsun kizBizde kelimelere birkac sey daha kattik. Alo diyoruz surekli telefonla konusuyoruzcısss demeyi ogrendik ama sicak seylerin elimizi yakacagini henuz anlamiyoruz bir de dün araba gecerken düt düt dedim tekrarladi.
Ammaaa velakin baba demiyoruz. İnatla demiyor ya hayret bişey. Eskisi gibi anne de cok demiyor. Bu sabah dede dede diye geziyordu.
Yürüme çalışmaları tam gaz devam ediyo. Bize dogru adimlari artti ama cesaret ve denge de sorunlar var.
Alkış yapiyordu, bay bay yaptirmaya başladık her defasinda yapmiyor. 1 yasindasin deyip 1 yaptirmaya calisiyorum parmakla o da yok. Ablasi da boyleydi zaten bunun
Allah yardimcin olsun canim zamanla herseyi ogrenecekler kabullenecekler isteBendehenuz kaldircagini düşünmüyorum canim cok sagol ,yazin mezarliga gitmistik o zman desimki dedn artik cok yorulmus hep burda uyuycak uyumaasin kalksın filan dedi ama kucuktu sonra unuttu simdi doger dedeyi gordukce aklina geliyor tabi bende o bizi goruyor ,seni cok seviyor cok merakedersen rüyanda gorup oynayabilirsin diyorum dun oyle dedim aklini dağıtmaya calistim biraz daha avundu gercekten cok zor
Aşırı sinirli bir de fiziksel olarak gelişti çok.10 yaşında daha ama iki yılı bulur en az yani İnşallah öyle umuyorumİnsallah yaza hersey biraz daha normale dönmüş olur. Hepimiz ciddi anlamda bunalimdayiz aslinda... Ergenlik belirtileri neler var? Şimdiden arastirip ogrenmeye calisiyorum bende bazi seyleri. Kiz cocuk annesi olmak zormus, gün gectikce daha farklı görüyorum herşeyi
Ben sekiz ay taktımAyy ona da bulaşmak istemiyorum tekrar. 4 ay kapak taktım
Ben de kararsız kaldığım zaman açıklamakta bunu sonra konuşuruz diyorum araştırıyorum soruşturuyorum arkadaşlara öyle konuşuyorum artık.Ama benimki birçok şeyi biliyor gibi.Sormuyor çünkü eskiden herşeyi sorardı.Çocuk aklı işte. Ama 5 6 yaş ölüm korkusu ve sorgulama dönemi. Kendimizi bunlara hazirlamamiz lazım. Yani bu bir örnek pek çok şey var bunlar hakkinda. Birşey sordugunda hemen keskin cevap vermemeli arastirip ogrenip onun merakini gidermek gerekir
Ben de ne foto ne başka birşey paylaşmıyorum nette de sağolsun kp paylaşıyorMasallah daha ne olsun kizben gelismeleri artik hic bi yerde paylasmiyorum yazmiyorum kimseyede anlatmiyorum nazar degdimi tam degiyor .
Aynı benim oğlanı tarif ettinBenimkide iyle itis kakis emiyo ajo . Ucunu usirirken eliylede cimcikliyo ayaginida agzima sokmaya calisiyo
Yok canım giysiler oyuncaklar aynı . Ihlamur daha önce bi kaç çay kaşığı vermiştim ama alerji yaparmı diye denemek için değil . Hiç aklıma da gelmedi vermicem bakalım artık düzelecek miDokunsaydi ilk basta dokunurdu canim ,yeni mi baslamistin ? Belkide yeni giysi oyuncak filan aldiysaniz ondandir
Toz alırken Evde hapşırıyor bazenSadece yiyecek olarak dusunme, toz,latex alerjisi var mesela bizde. Yünlü yorgan yastik, tozlu ortam hemen kizariklik yapiyor direkt. Suan yusraninda agiz cevresi kizarik mesela cok abur cubur yemesine bagliyorum
Sorma dünüş ya karnıbahar yaptım bugün her zamanki gibi farklı bişey yok ilk kaşıkta bi tiksinir gibi oldu zor yedirdim hiç böyle yapmazdı . Yemek saatine yarım saat vardı daha ondan belkide. Ağzını açıyor alıyor bi kaşık sonra çıkarıyor eline kendi yemeye çalışıyorMasallah daha ne olsun kizben gelismeleri artik hic bi yerde paylasmiyorum yazmiyorum kimseyede anlatmiyorum nazar degdimi tam degiyor .
İlk burda yazdim zatenMasallah daha ne olsun kizben gelismeleri artik hic bi yerde paylasmiyorum yazmiyorum kimseyede anlatmiyorum nazar degdimi tam degiyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?