2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ah kizlar ben 1 yil oncesine geri döndüm. Göğüs ucum sizim sizim sizliyor. Cok fena acı çekiyorum. Krem de yok evde inşallah yaraya dönmez. Yoksa iyileşmezde valla o dişlerle bir isirirsa hayal bile edemiyorum
Sıcak suyla temizle canım kalkan varsa kullan bir süre.

İnsallah yaza hersey biraz daha normale dönmüş olur. Hepimiz ciddi anlamda bunalimdayiz aslinda... Ergenlik belirtileri neler var? Şimdiden arastirip ogrenmeye calisiyorum bende bazi seyleri. Kiz cocuk annesi olmak zormus, gün gectikce daha farklı görüyorum herşeyi

Ayva cekirdegi jelini denedin mi canim ,ayva zamani gecmeden bi bak istersen cok acir ya
Taaa içi aciyor yine zipliyorum yerimden. Birde benimki acayip emiyor bir görseniz. Ayaklarini asagi saliyor yada bir ayak salik digeri karnimda. Eli omzumda, ittiriyor beni ama memeyide cekmeye calisiyo falan

Çocuk aklı işte. Ama 5 6 yaş ölüm korkusu ve sorgulama dönemi. Kendimizi bunlara hazirlamamiz lazım. Yani bu bir örnek pek çok şey var bunlar hakkinda. Birşey sordugunda hemen keskin cevap vermemeli arastirip ogrenip onun merakini gidermek gerekir

Bizde kelimelere birkac sey daha kattik. Alo diyoruz surekli telefonla konusuyoruz cısss demeyi ogrendik ama sicak seylerin elimizi yakacagini henuz anlamiyoruz bir de dün araba gecerken düt düt dedim tekrarladi.

Ammaaa velakin baba demiyoruz. İnatla demiyor ya hayret bişey. Eskisi gibi anne de cok demiyor. Bu sabah dede dede diye geziyordu.

Yürüme çalışmaları tam gaz devam ediyo. Bize dogru adimlari artti ama cesaret ve denge de sorunlar var.

Alkış yapiyordu, bay bay yaptirmaya başladık her defasinda yapmiyor. 1 yasindasin deyip 1 yaptirmaya calisiyorum parmakla o da yok. Ablasi da boyleydi zaten bunun

Taaa içi aciyor yine zipliyorum yerimden. Birde benimki acayip emiyor bir görseniz. Ayaklarini asagi saliyor yada bir ayak salik digeri karnimda. Eli omzumda, ittiriyor beni ama memeyide cekmeye calisiyo falan
Benimkide iyle itis kakis emiyo ajo . Ucunu usirirken eliylede cimcikliyo ayaginida agzima sokmaya calisiyo

Masallah daha ne olsun kiz ben gelismeleri artik hic bi yerde paylasmiyorum yazmiyorum kimseyede anlatmiyorum nazar degdimi tam degiyor .

Allah yardimcin olsun canim zamanla herseyi ogrenecekler kabullenecekler iste

Aşırı sinirli bir de fiziksel olarak gelişti çok.10 yaşında daha ama iki yılı bulur en az yani İnşallah öyle umuyorum

Ben de kararsız kaldığım zaman açıklamakta bunu sonra konuşuruz diyorum araştırıyorum soruşturuyorum arkadaşlara öyle konuşuyorum artık.Ama benimki birçok şeyi biliyor gibi.Sormuyor çünkü eskiden herşeyi sorardı.

Benimkide iyle itis kakis emiyo ajo . Ucunu usirirken eliylede cimcikliyo ayaginida agzima sokmaya calisiyo
Aynı benim oğlanı tarif ettinUcunu ısırıyon zaten de elle cimcirmek ne oluyorAyakla da tekme atıp duruyor neresi denk gelirse.Birde ucunu ısırınca pis pis sırıtıyor ya kızamıyorum

Dokunsaydi ilk basta dokunurdu canim ,yeni mi baslamistin ? Belkide yeni giysi oyuncak filan aldiysaniz ondandir
Yok canım giysiler oyuncaklar aynı . Ihlamur daha önce bi kaç çay kaşığı vermiştim ama alerji yaparmı diye denemek için değil . Hiç aklıma da gelmedi vermicem bakalım artık düzelecek mi

Sadece yiyecek olarak dusunme, toz,latex alerjisi var mesela bizde. Yünlü yorgan yastik, tozlu ortam hemen kizariklik yapiyor direkt. Suan yusraninda agiz cevresi kizarik mesela cok abur cubur yemesine bagliyorum
Toz alırken Evde hapşırıyor bazen Ama olsa hep olurdu ev hep tozlu yediklerinden diye düşünüyorum canım

Masallah daha ne olsun kiz ben gelismeleri artik hic bi yerde paylasmiyorum yazmiyorum kimseyede anlatmiyorum nazar degdimi tam degiyor .
Sorma dünüş ya karnıbahar yaptım bugün her zamanki gibi farklı bişey yok ilk kaşıkta bi tiksinir gibi oldu zor yedirdim hiç böyle yapmazdı . Yemek saatine yarım saat vardı daha ondan belkide. Ağzını açıyor alıyor bi kaşık sonra çıkarıyor eline kendi yemeye çalışıyor üst baş mahvoldu tabi sonrası duş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…