2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aijo senin diyet nasıl gidiyor
Ocak Şubat ı istediğim gibi geçiremedim canım. Yani planladigim kadar kg kaybı olamadı. Bundan böyle biraz daha sıkı tutup yaza girerken ki hedefimi tutturmaya calisicam inşallah.

Aralikta 5 kg vermistim. Onun gibi devam edebilseydim simdiye en az 5 kg daha eksilmiş olurdum. Ne yapalim yolum uzun ama ilerleme kaydediyorum en azindan

Nasıl kilo veriyorsun canım? Benimde 2 ayda kilo vermem gerekiyor. Aslında çok güzel vermiştim biraz diyet yapmıştım. Sonra diyeti bıraktım tekrar yemeye başladım versiğim kilolaları geri aldım. Diyet bıraktığım anda geri alıyorum ya :/

Canim bazi kilolarda zor gidiyor vuct en cok hangi kiloda kalirsa onda direnc gosterirmis ,o zman fazla aktivite yada yapabilirsen vucudu sasirtan.beslenme ise yariyormus

Aynen öyle canım yeterki sağlığınız olsun, benim koca bir de savruk yani düşün o kadar gereksiz harcamaları varki saç baş yolduracak cinsten mesala bugün markete gönderdim alacaklarını güzelce yazdım asam gitmiş gereksiz onca şey daha almış bir de lifalif yulaf ezmesi almış yeriz diye düşündüm diyor

Sen yeme yeme ilk yiyişne bozuk tavuk denk gelsin
Bi daha yedin mi
Baya yemedim ama sonra eşimin zoruyla başladım annemi arıyorum ben zehirlendim diyorum neyden diyo tavuktan, saçmalama sen tavuk mu yiyorsun diyo kadının zoruna gitti tabi yıllarca evde pişir ağzına sürmesin, yemekhane köşesinde yesin de zehirlensim:)

Evet tamda o niyetle dedim . Kizin degil sende terkedildin yetmedi engellendin vaaaayy benim eski dunusum vaaaaayy ilk tavik denemesindede zehirlenmis
Aynen kanka en son uçan tekme atıldı bana düşene vur bir daha vur bir daha nerdeyse bütün kızlar nişanlandı bi benimki mi kaldı ben kızımı fabrikatörün oğluna vercem bekliyoruz kısmetimizi

Ama kilo verdim diyordun ya o yuzden dedim
Canım az önce az biraz isim vardi yoğundum onuda yazacaktım yazamadım..ben diyetle kilo vermedim bebemmmm kendi kendine gitti doğru düzgün oturmuyormki galiba ondan.bide bi ara biliyon sıkıntılar yaşadık o arada gitti bayağı bir.troitten benim bu halsizligim galiba

Hasetleniyorum hasetleniyorum bisey olmuyo saka saka valla uyku benim agir sinavim Allah dusmanima cektirmesin uykudan cok zor . Masallah ayaza
Hepimiz birseyle sinaniyoruz bebelerle cnm.e anasi uykucu babasi uykucu kendide uykucu olsun bi zahmet :) uykum olmasa bile bana uyu de 10 dk ya dalar uyurum o derece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…