- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Hahahaha yerim yaa bazen cidden buda yenirmi dedigim.seyi yiyo cinardaBende dün pancarlı makarna yaptım sevdi bizim kıznerde denişik şey var sever senin gelin pazıyı da ben hiç yapmadım onu da sever kesin
Evet tamda o niyetle dedimBak bak, napayım yanibenim kızımı sakinleştirecek kimse yok diye diyorsan, davılırııım bakkl
Yatakla besik arasindaki bosluga yer yatagi yaptim gunduz orda uyutuyorum gece kenara topluyorum ortaya degilde kenara yatirirsam inu aciykrum cilemiz bitermi dunusGeçmiş olsun canım yaBende yanıma almıcam artık dalıp gidiyorum
Geçmiş olsun canımKızlar kaç gündür hastayım. Migrenim tuttu falan. Hala kendime gelemedim. Bir doğum günü yaptım pertim çıktı.
Ocak Şubat ı istediğim gibi geçiremedim canım. Yani planladigim kadar kg kaybı olamadı. Bundan böyle biraz daha sıkı tutup yaza girerken ki hedefimi tutturmaya calisicam inşallah.Aijo senin diyet nasıl gidiyor
Sağol canım. İlaçta içemiyorum. Bir gün serum yedim o biraz iyi gelmişti ama ertesi gün yine aynı. Sol başım çok aprıyot birde kulağım ya. Covid olmamışımdır dimii ya ateşim yokGeçmiş olsun canım
Nasıl kilo veriyorsun canım? Benimde 2 ayda kilo vermem gerekiyor. Aslında çok güzel vermiştim biraz diyet yapmıştım. Sonra diyeti bıraktım tekrar yemeye başladım versiğim kilolaları geri aldım. Diyet bıraktığım anda geri alıyorum ya :/Ocak Şubat ı istediğim gibi geçiremedim canım. Yani planladigim kadar kg kaybı olamadı. Bundan böyle biraz daha sıkı tutup yaza girerken ki hedefimi tutturmaya calisicam inşallah.
Aralikta 5 kg vermistim. Onun gibi devam edebilseydim simdiye en az 5 kg daha eksilmiş olurdum. Ne yapalim yolum uzun ama ilerleme kaydediyorum en azindan
Ocak Şubat ı istediğim gibi geçiremedim canım. Yani planladigim kadar kg kaybı olamadı. Bundan böyle biraz daha sıkı tutup yaza girerken ki hedefimi tutturmaya calisicam inşallah.
Aralikta 5 kg vermistim. Onun gibi devam edebilseydim simdiye en az 5 kg daha eksilmiş olurdum. Ne yapalim yolum uzun ama ilerleme kaydediyorum en azindan
Aynen öyle canım yeterki sağlığınız olsun, benim koca bir de savruk yani düşünAh kuzum başkası olsa belki kocamı sevmez eş olarakyanlışı çok ama bana karşı değil , iş para mevzularında falan . Aklını kullanamadı şimdi pişman . Allah sağlık versin onlar hallolur diyorum bende .
Baya yemedim ama sonra eşimin zoruyla başladımSen yeme yeme ilk yiyişne bozuk tavuk denk gelsin
Bi daha yedin mi
Aynen kanka en son uçan tekme atıldı banaEvet tamda o niyetle dedim. Kizin degil sende terkedildin yetmedi engellendin vaaaayy benim eski dunusum vaaaaayy ilk tavik denemesindede zehirlenmis
Kan tahlili yaptrmadm hic doğumdan bu yana salgından dolayı hep erteledim.sen yaptrdn galiba dimi kuzumKullan canım bende b12 kullanıyorum . Bi kaç tane kaldı hatta alsammı diye düşünüyorum
Canım az önce az biraz isim vardi yoğundum onuda yazacaktım yazamadım..ben diyetle kilo vermedim bebemmmm kendi kendine gitti doğru düzgün oturmuyormki galiba ondan.bide bi ara biliyon sıkıntılar yaşadık o arada gitti bayağı bir.troitten benim bu halsizligim galibaAma kilo verdim diyordun ya o yuzden dedim
Anladim cnmYok cnm olmuyodu . Birden sanci giriyodu
Telefonun ucunda caresiz bekliyorum sarkisi benden sana armagan :)Allah bana da göstersin o günleri
Bugün ilk defa tek, bakalım çalacak mı telefon.
Simdi aynisini ben yazdim senin msji gormeden :)O zaman cal dj hatan altun telefonun basinda caresiz bekleyrum
Hepimiz birseyle sinaniyoruz bebelerle cnm.e anasi uykucu babasi uykucu kendide uykucu olsun bi zahmet :) uykum olmasa bile bana uyu de 10 dk ya dalar uyurum o derece :)Hasetleniyorum hasetleniyorum bisey olmuyosaka saka valla uyku benim agir sinavim Allah dusmanima cektirmesin uykudan cok zor . Masallah ayaza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?