- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Bende suan oyleyim canim 7 10 gun az az suruyo 1 hafta temiz kaliyorum tekrar basliyor. Canim ben antibiyitukde kullandim ama yine boyleyim . Cok sinir bozucu demi canim yaa . Baska bir hast gidicem canim
Canim bazen az az bazende lohusa gibi oluyo benimde . Off Allah korusun cnim. Gidocem.canim aslinda biyke kanamaliyken gitmek lazim ama gun yok suan yaa bakalim haledicemAz az oluyorsan yine iyi canim ben komple adet oldum hatta dogumdan bile cok kanamam oncesindede gec olmustum aklima turlu turlu sey geldi ,cok sukur b u kez o kadar fazla değil. Kesinlikle git ihmal etme cnm jyi bir doktor gormelisin yazik snada insanin tum modu dusuyor
Canlarım geçen sene bu zamanlar bizim doğum heyecanımız vardı bu sene de benim kızkardeşimin. Yarın suni sancı ile doğumu başlatılacak eğer sancısı gelmezse çok fazla uzatılmadan sezaryene alınacak. Sizden ricam bu akşam kardeşim için dua edebilir misiniz? Rabbim kurtarsın hem yeğenimi hem de onu sağ salimŞimdiden Allah razı olsun bu arada benimki 25 şubattı omunki de 24 olacak tasafüf
Canim bazen az az bazende lohusa gibi oluyo benimde . Off Allah korusun cnim. Gidocem.canim aslinda biyke kanamaliyken gitmek lazim ama gun yok suan yaa bakalim haledicem
Vajinal kultur, idrar kulturu yapildi mi hic pinkDunusum 1 er haftabarayla ya mantar gibi kasintim yanmam oluyor pesine lekelenme ardindan kanamaya donusuyor inan ped veya gunluk pedden biktim . Kac zamandir bu sekildeyim ve bisey yok dr .uzuluyorum sinirlerim bozuluyo habire leke kanama
Pinkim gecmıs olsun canim. uzulme yaa dogum sonrası kaynaklıdır Insallah. Dogumdan once nasıldı duzenlı mıydı?Bende suan oyleyim canim 7 10 gun az az suruyo 1 hafta temiz kaliyorum tekrar basliyor. Canim ben antibiyitukde kullandim ama yine boyleyim . Cok sinir bozucu demi canim yaa . Baska bir hast gidicem canim
Canım benim sağsalım bı avazda gelir gecer Insallah. Rabbım bebecıge de kardesınede sağlık sıhhat versin sorunsuz bir sekilde atlatırlar inşallah .Hayırlı doğumlar yaşatsın Rabbim AMİNCanlarım geçen sene bu zamanlar bizim doğum heyecanımız vardı bu sene de benim kızkardeşimin. Yarın suni sancı ile doğumu başlatılacak eğer sancısı gelmezse çok fazla uzatılmadan sezaryene alınacak. Sizden ricam bu akşam kardeşim için dua edebilir misiniz? Rabbim kurtarsın hem yeğenimi hem de onu sağ salimŞimdiden Allah razı olsun bu arada benimki 25 şubattı omunki de 24 olacak tasafüf
Ah canim rabbim sagsaglim kavustursunCanlarım geçen sene bu zamanlar bizim doğum heyecanımız vardı bu sene de benim kızkardeşimin. Yarın suni sancı ile doğumu başlatılacak eğer sancısı gelmezse çok fazla uzatılmadan sezaryene alınacak. Sizden ricam bu akşam kardeşim için dua edebilir misiniz? Rabbim kurtarsın hem yeğenimi hem de onu sağ salimŞimdiden Allah razı olsun bu arada benimki 25 şubattı omunki de 24 olacak tasafüf
Evet cbm temiz ciktiVajinal kultur, idrar kulturu yapildi mi hic pink
Cok ilginc ya. İnşallah çözüme kavuşur canım. Ama sen adetin 3. Günü gitmeye calisEvet cbm temiz cikti
Yok cnm bende kist var o yapiyo boyle . Ama 2 drda kist yok temiz dedi . Tahlillerde temiz cikiyo. Ne biliimPinkim gecmıs olsun canim. uzulme yaa dogum sonrası kaynaklıdır Insallah. Dogumdan once nasıldı duzenlı mıydı?
Canım benim sağsalım bı avazda gelir gecer Insallah. Rabbım bebecıge de kardesınede sağlık sıhhat versin sorunsuz bir sekilde atlatırlar inşallah .Hayırlı doğumlar yaşatsın Rabbim AMİN
Off off canim 2 cocuk kadin dogumCok ilginc ya. İnşallah çözüme kavuşur canım. Ama sen adetin 3. Günü gitmeye calis
Kv yakin değil miydi cagir gelsin. Yada görümcen. Valla biz önemliyiz pink. Cocuklara bakmamiz icin oncw biz iyi olmalıyızOff off canim 2 cocuk kadin dogum
Cok sukurki agrim olmuyo cnm ince hafif sizi oluyo arada.Evet tam lazim oldugu zmana rdvu düşmüyor haklisin ,ins.duzelir artik canimagrili oluyo msuun yoksa normal mi
Ana yuregi iste .koly gelsin canimBugun biraz yuruyus yapalim diye markete kadar gidip geldik cocuklarla yarim saat anca yuruduk ,anne ben cok sıkıldım yarin daha cok gidelim diyor oglum oyle sıkıldılarki market bile lux oldu cocuklarakiyamadim ark.cagirdim aylardir görüşmüyorlardi cok mutlu olucak sbah tabi bende bu saatte hazirlik yapiyorum
Gecmıs olsun canim. Stres olabilirmi acaba. Farklı bir doktora daha git bakalımYok cnm bende kist var o yapiyo boyle . Ama 2 drda kist yok temiz dedi . Tahlillerde temiz cikiyo. Ne biliim
Bızmde oyleBugun biraz yuruyus yapalim diye markete kadar gidip geldik cocuklarla yarim saat anca yuruduk ,anne ben cok sıkıldım yarin daha cok gidelim diyor oglum oyle sıkıldılarki market bile lux oldu cocuklarakiyamadim ark.cagirdim aylardir görüşmüyorlardi cok mutlu olucak sbah tabi bende bu saatte hazirlik yapiyorum
Onu bende yapiyorum bazen hele isim varken durmayinca ariyorum birilerini oyalayin benim isim var diyorum :)Kanka napiyorum biliyomusun ariyorum goruntulu teli koltuga ayarliyorum cocuklarida karsisina diziyorum onlar hem seviyilar hem oyaliyolar bende mutfaga gidiyorum yada rahatca cayimi iciyorum
5 kiloKac kg vermen lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?