- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Allah sagsalim en az aci siziyla kavustursun canim kardeşine insallah cok cabuk ilerler dogumu
Pinkim gecmıs olsun canim. uzulme yaa dogum sonrası kaynaklıdır Insallah. Dogumdan once nasıldı duzenlı mıydı?
Canım benim sağsalım bı avazda gelir gecer Insallah. Rabbım bebecıge de kardesınede sağlık sıhhat versin sorunsuz bir sekilde atlatırlar inşallah .Hayırlı doğumlar yaşatsın Rabbim AMİN
Sağolun canlarım Allah razı olsunAh canim rabbim sagsaglim kavustursun
Ana yuregi iste .koly gelsin canim
Cok sukurki agrim olmuyo cnm ince hafif sizi oluyo arada.
Bızmde oyle
Yan komsumuzun alt komsumuzun kızları benim bebısi sevmek ıcın can atıyorlar heleki dısarı cikacagimiz zaman sesini duysunlar hemen seviniyorlar bızım ki gelıyo dıye sıraya giriyorlar. Cok sevmek istiyorlar cokta cana yakın cocuklar. Ben dısarıdan gelirken yada dısarı cıkarken yanımıza geliyorlar bebıse nasıl yanaşmak sevmek ıstyolar bir gorsenız. Ama ben sosyal mesafe cocuklar dıyorum tatlı dille. Icımde gıdıyor cokta uzuluyorum ama yapacak bısey yok malesefKomsular cagrıyor sureklı oturmaya felan ama gidemiyorum sıkıntıdan da patlıyorum sınır oldum ıyıce su salgına. Dedıgın gıbı canjm market bile bir Luks artık
Kizlar biz tam yatar pozisyindan artik oturuyoruz :) cok sukur.sizinkiler coktan yapiyordu da benim babasi kilikli tembel yapmiyordu biliyorsunuz dunya icin kucuk bizim icin buyuk adim.artik ellerinden tutunca yuruyorda cok sukur :)
Bu siralar korkumuz cok basladi.balondan eldivenden maydanoz marul dereotundan falan korkuyoruz :) eline ne versem ilk korkuyor 10 dk korkusunu yenmesi icin bekliyorum :) tabii sonra yine korkuyor :) baya korkulari oldu :) heralde akli ermeye basladi e sonucta onun icin dunya cok yeni kesfetmesi gereken cok sey var :) islak ve yumusak seyleri sevmiyor hic :) hamur vs :) bugun ilikli bir haslama yapmisim massallah yedi baya :)
Olabilir cnm hic aklima gelmemisti :) genellikle yemek yaparken eline biber falan veriyorum baya oyalaniyor iyi oluyor banada :) ama siz siz olun domates vermeyin :)Masallah birden acilicak ve bu gunler hep aklınıza gelcek nasilda sakinmis diye ,artık farkindaligi olusuyodur canim vardir mutlakada su dokun hisset kitaplari belki yardımcı olur nesnelere alisirken
Karsi komsum yillardir tanıdığım bir ablam. Ama inan hic gorusmedik eve gelim gidim yapmadik. Çünkü bende varsa ona gecer allah korusun nasıl alirim vebal? Cok zor ama mecburuz işteBızmde oyle
Yan komsumuzun alt komsumuzun kızları benim bebısi sevmek ıcın can atıyorlar heleki dısarı cikacagimiz zaman sesini duysunlar hemen seviniyorlar bızım ki gelıyo dıye sıraya giriyorlar. Cok sevmek istiyorlar cokta cana yakın cocuklar. Ben dısarıdan gelirken yada dısarı cıkarken yanımıza geliyorlar bebıse nasıl yanaşmak sevmek ıstyolar bir gorsenız. Ama ben sosyal mesafe cocuklar dıyorum tatlı dille. Icımde gıdıyor cokta uzuluyorum ama yapacak bısey yok malesefKomsular cagrıyor sureklı oturmaya felan ama gidemiyorum sıkıntıdan da patlıyorum sınır oldum ıyıce su salgına. Dedıgın gıbı canjm market bile bir Luks artık
Verirsin canim ya spor yapmaya calis5 kilo
Masallah canim. Bizde evin karsisinda duran kopegi ogrendik. Hav hav diyoruz bide nerde deyince oraya bakiyor ama korkuyor ondanKizlar biz tam yatar pozisyindan artik oturuyoruz :) cok sukur.sizinkiler coktan yapiyordu da benim babasi kilikli tembel yapmiyordu biliyorsunuz dunya icin kucuk bizim icin buyuk adim.artik ellerinden tutunca yuruyorda cok sukur :)
Bu siralar korkumuz cok basladi.balondan eldivenden maydanoz marul dereotundan falan korkuyoruz :) eline ne versem ilk korkuyor 10 dk korkusunu yenmesi icin bekliyorum :) tabii sonra yine korkuyor :) baya korkulari oldu :) heralde akli ermeye basladi e sonucta onun icin dunya cok yeni kesfetmesi gereken cok sey var :) islak ve yumusak seyleri sevmiyor hic :) hamur vs :) bugun ilikli bir haslama yapmisim massallah yedi baya :)
Pogaca olabilir canim. Bizim en cok pogaca beğenildi halbuki icine birsey de koymadim sadece galeta ununa bandırdım. 3 2 1 pogaca diye geciyor cok basit hamurudaDogum gununude esim ben oglum kutlariz pasta aliriz kutlariz kendi aramizda dedim.ailem aydinda biz gelmek istiyoruz dediler 3 kisi onlar geliyor hafta sonu bizdeler.esimin anneside gelmek istedi hepsinin basimin ustunde yeri var kabul ettim e tabii halasida gelmek istedi.e obur halasini davet etmezsem ayip olur onu da ettim 2.5 yasinda cocuguyla o da gelicek e onu davet ettim esini davet etmek olmaz belki o da gelir.e o kadar kisi geliyorsa ikram sart dedim kollari sivadim mecbur :)
Menumu yazayim size :)
Hazir sakizli muhallebi aldim mavi gida boyasi koyucam mavi renk yapip ustune citir kadayif serpistiricem.
Sigara boregi sardim attim buzluga ama cok az sarabildim 20 tane falan ama olsun hic yoktan iyi :)
A harfli tuzlu kurabiye
Kv mercimek koftesi
Sekerleme ve marsmelow
Birde yas pasta sizce menu zayifmi? Birkac birsey daha ekleyeyimmi? Hamur isi bilmiyorum oneririseniz :)
Vardı canım. Strese girince daha şiddetli yaşıyorum. Birde kaç haftadır malum benim oğlum uyumuyor yine uykusuzlukta mahfediyorumGeçmiş olsun lostincim. Migrenin mi vardı önceden ? Öyleyse cov değildir ya .. sanırım benim de baş ağrılarımın sebebi sinüzit. Kaşlarıma ve elmacık kemiklerime bastırınca basınç&ağrı hissediyorum
Bir safiye değiliz ama kaç kovaya aktararak yıkıyorum bende bilmiyorum sirkeli sularlaIspanağı kaç su yıkıyorsunuz yaa ben sayamıyorum kaç su yıkadığımı ıspanaklar pörsüyor artık yıkanmaktan
Biz daha hayvanlari kesfedemedik :)Masallah canim. Bizde evin karsisinda duran kopegi ogrendik. Hav hav diyoruz bide nerde deyince oraya bakiyor ama korkuyor ondan
Bir bakayim cnm saol :)Pogaca olabilir canim. Bizim en cok pogaca beğenildi halbuki icine birsey de koymadim sadece galeta ununa bandırdım. 3 2 1 pogaca diye geciyor cok basit hamuruda
Canım poğaça tarzı birşeyler yapabilirsin birdeDogum gununude esim ben oglum kutlariz pasta aliriz kutlariz kendi aramizda dedim.ailem aydinda biz gelmek istiyoruz dediler 3 kisi onlar geliyor hafta sonu bizdeler.esimin anneside gelmek istedi hepsinin basimin ustunde yeri var kabul ettim e tabii halasida gelmek istedi.e obur halasini davet etmezsem ayip olur onu da ettim 2.5 yasinda cocuguyla o da gelicek e onu davet ettim esini davet etmek olmaz belki o da gelir.e o kadar kisi geliyorsa ikram sart dedim kollari sivadim mecbur :)
Menumu yazayim size :)
Hazir sakizli muhallebi aldim mavi gida boyasi koyucam mavi renk yapip ustune citir kadayif serpistiricem.
Sigara boregi sardim attim buzluga ama cok az sarabildim 20 tane falan ama olsun hic yoktan iyi :)
A harfli tuzlu kurabiye
Kv mercimek koftesi
Sekerleme ve marsmelow
Birde yas pasta sizce menu zayifmi? Birkac birsey daha ekleyeyimmi? Hamur isi bilmiyorum oneririseniz :)
Ben saldım valla artık. Dün parka götürdüm. Orda bir tane çocuk oğlumu çok sevdi. Yanağına falan dokundu. Bizimkininde hoşuna gitti. Çocuklara bayılıyor. Biraz etkileşimde olmalarıda gerekiyor bence gelişimleri için.Bızmde oyle
Uykusuzluk tetiklemiştir canımVardı canım. Strese girince daha şiddetli yaşıyorum. Birde kaç haftadır malum benim oğlum uyumuyor yine uykusuzlukta mahfediyorum
Hasat adına çok sevindim darısı benim tembeleKizlar biz tam yatar pozisyindan artik oturuyoruz :) cok sukur.sizinkiler coktan yapiyordu da benim babasi kilikli tembel yapmiyordu biliyorsunuz dunya icin kucuk bizim icin buyuk adim.artik ellerinden tutunca yuruyorda cok sukur :)
Biz de kimseyle görüşmüyoruz biraz önce parka indirdim çocuklara uzaktan baktık sosyalleşsin diye parka gidip uzaktan izliyoruz. Eve gelen giden yok zaten pandemi yüzünden. Cesaret edip kimseyi de çağırmıyorum çağıranlara da gitmiyorum. Ne olacak böyle bilmiyorum artık bitseBugun biraz yuruyus yapalim diye markete kadar gidip geldik cocuklarla yarim saat anca yuruduk ,anne ben cok sıkıldım yarin daha cok gidelim diyor oglum oyle sıkıldılarki market bile lux oldu cocuklarakiyamadim ark.cagirdim aylardir görüşmüyorlardi cok mutlu olucak sbah tabi bende bu saatte hazirlik yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?