2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Kizlar biz tam yatar pozisyindan artik oturuyoruz :) cok sukur.sizinkiler coktan yapiyordu da benim babasi kilikli tembel yapmiyordu biliyorsunuz dunya icin kucuk bizim icin buyuk adim.artik ellerinden tutunca yuruyorda cok sukur :)
Bu siralar korkumuz cok basladi.balondan eldivenden maydanoz marul dereotundan falan korkuyoruz :) eline ne versem ilk korkuyor 10 dk korkusunu yenmesi icin bekliyorum :) tabii sonra yine korkuyor :) baya korkulari oldu :) heralde akli ermeye basladi e sonucta onun icin dunya cok yeni kesfetmesi gereken cok sey var :) islak ve yumusak seyleri sevmiyor hic :) hamur vs :) bugun ilikli bir haslama yapmisim massallah yedi baya :)

Canim bizde oyleyiz çocuğun tek faaliyeti haftasonu dedesigili görmek ve alisverise cikmak ,disari ciakrken bile maske takmak zorundayiz yıksa bize kizarlar demistim jnanir misin arabada bile çıkartmıyor maskesini tek disari cikiyim diye surekli tedbir halindeyiz.. bikac saat oynarlar diye dusunduk Onlarinda ihtiyaci var komusmaya

Masallah birden acilicak ve bu gunler hep aklınıza gelcek nasilda sakinmis diye ,artık farkindaligi olusuyodur canim vardir mutlakada su dokun hisset kitaplari belki yardımcı olur nesnelere alisirken

Dogum gununude esim ben oglum kutlariz pasta aliriz kutlariz kendi aramizda dedim.ailem aydinda biz gelmek istiyoruz dediler 3 kisi onlar geliyor hafta sonu bizdeler.esimin anneside gelmek istedi hepsinin basimin ustunde yeri var kabul ettim e tabii halasida gelmek istedi.e obur halasini davet etmezsem ayip olur onu da ettim 2.5 yasinda cocuguyla o da gelicek e onu davet ettim esini davet etmek olmaz belki o da gelir.e o kadar kisi geliyorsa ikram sart dedim kollari sivadim mecbur :)
Menumu yazayim size :)
Hazir sakizli muhallebi aldim mavi gida boyasi koyucam mavi renk yapip ustune citir kadayif serpistiricem.
Sigara boregi sardim attim buzluga ama cok az sarabildim 20 tane falan ama olsun hic yoktan iyi :)
A harfli tuzlu kurabiye
Kv mercimek koftesi
Sekerleme ve marsmelow
Birde yas pasta sizce menu zayifmi? Birkac birsey daha ekleyeyimmi? Hamur isi bilmiyorum oneririseniz :)

Masallah birden acilicak ve bu gunler hep aklınıza gelcek nasilda sakinmis diye ,artık farkindaligi olusuyodur canim vardir mutlakada su dokun hisset kitaplari belki yardımcı olur nesnelere alisirken
Olabilir cnm hic aklima gelmemisti :) genellikle yemek yaparken eline biber falan veriyorum baya oyalaniyor iyi oluyor banada :) ama siz siz olun domates vermeyin :)

Karsi komsum yillardir tanıdığım bir ablam. Ama inan hic gorusmedik eve gelim gidim yapmadik. Çünkü bende varsa ona gecer allah korusun nasıl alirim vebal? Cok zor ama mecburuz işte

Masallah canim. Bizde evin karsisinda duran kopegi ogrendik. Hav hav diyoruz bide nerde deyince oraya bakiyor ama korkuyor ondan

Pogaca olabilir canim. Bizim en cok pogaca beğenildi halbuki icine birsey de koymadim sadece galeta ununa bandırdım. 3 2 1 pogaca diye geciyor cok basit hamuruda

Vardı canım. Strese girince daha şiddetli yaşıyorum. Birde kaç haftadır malum benim oğlum uyumuyor yine uykusuzlukta mahfediyorum

Canım poğaça tarzı birşeyler yapabilirsin birde

Ben saldım valla artık. Dün parka götürdüm. Orda bir tane çocuk oğlumu çok sevdi. Yanağına falan dokundu. Bizimkininde hoşuna gitti. Çocuklara bayılıyor. Biraz etkileşimde olmalarıda gerekiyor bence gelişimleri için.

Hasat adına çok sevindim darısı benim tembele

Biz de kimseyle görüşmüyoruz biraz önce parka indirdim çocuklara uzaktan baktık sosyalleşsin diye parka gidip uzaktan izliyoruz. Eve gelen giden yok zaten pandemi yüzünden. Cesaret edip kimseyi de çağırmıyorum çağıranlara da gitmiyorum. Ne olacak böyle bilmiyorum artık bitse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…