Bıara bende oyleydım ama tekrar basladı bu stresimBen saldım valla artık. Dün parka götürdüm. Orda bir tane çocuk oğlumu çok sevdi. Yanağına falan dokundu. Bizimkininde hoşuna gitti. Çocuklara bayılıyor. Biraz etkileşimde olmalarıda gerekiyor bence gelişimleri için.
Bizimki basladı canım bı 10 15 gundur felanKızlar bebekleriniz tutunup kalkıyorlar mı? Bizim gibi başka tembel var mı aranızda
Off of aynı durumdayım. Dogum gunu yapmak ıstyorm kimse yok. istanbulda olan akrabalrda hep yaşlı zaten gelmezler bende çağıramam korkuyorum. Biz bize yapacaz. Annem ben esim cocuklar. Yankomsum var severim onu çagırsam dıyorum sureklı covıd testi yaptryor hamile oldugu ıcın. Ama yınede annem acısından korkuyorm kanser tedavisi goruyor biliyorsunuz. Allah korusun bısey olsa vicdandan yasayamamBiz de kimseyle görüşmüyoruz biraz önce parka indirdim çocuklara uzaktan baktık sosyalleşsin diye parka gidip uzaktan izliyoruz. Eve gelen giden yok zaten pandemi yüzünden. Cesaret edip kimseyi de çağırmıyorum çağıranlara da gitmiyorum. Ne olacak böyle bilmiyorum artık bitse
Senin bebe hangı ay dogumlu canım gun ay?Kızlar bebekleriniz tutunup kalkıyorlar mı? Bizim gibi başka tembel var mı aranızda
Heee hadı malallah kuzuuyaKizlar biz tam yatar pozisyindan artik oturuyoruz :) cok sukur.sizinkiler coktan yapiyordu da benim babasi kilikli tembel yapmiyordu biliyorsunuz dunya icin kucuk bizim icin buyuk adim.artik ellerinden tutunca yuruyorda cok sukur :)
Bu siralar korkumuz cok basladi.balondan eldivenden maydanoz marul dereotundan falan korkuyoruz :) eline ne versem ilk korkuyor 10 dk korkusunu yenmesi icin bekliyorum :) tabii sonra yine korkuyor :) baya korkulari oldu :) heralde akli ermeye basladi e sonucta onun icin dunya cok yeni kesfetmesi gereken cok sey var :) islak ve yumusak seyleri sevmiyor hic :) hamur vs :) bugun ilikli bir haslama yapmisim massallah yedi baya :)
Ispanağı kaç su yıkıyorsunuz yaa ben sayamıyorum kaç su yıkadığımı ıspanaklar pörsüyor artık yıkanmaktan
Hahahaha yine bir ıspanak konusuBir safiye değiliz ama kaç kovaya aktararak yıkıyorum bende bilmiyorum sirkeli sularla
Su konuyu meslek edinsen ıyı para kazanırsın bızım gibiler sayesinde ıspanak yıkamayı sevmezlerIspanak yıkamak en büyük hobim biliyorsun dünüşümıspanakla aramızda özel bir bağ var konuşuyoruz ya kendisiyle biliyorsun
Dalga geçmiştim perom yaSu konuyu meslek edinsen ıyı para kazanırsın bızım gibiler sayesinde ıspanak yıkamayı sevmezlersevmezgıller kendisini severler ama yıkamayı sevmezler kahvetelvesi
Komposto yapmadım hiç kuzum ama kuru üzüm almayı düşündüm atıştırmalık diyeKızllaaar bebesine komposto yapan varmı hec
Seni ki korkma degilde daha cok kesfetme gibi geldi bana cnm :)Heee hadı malallah kuzuuyahaşlamada yarasın tabi saglık olsun bol bol..
Hasat gııı ne diyejem sen deyınce benimde aklıma geldi Bızımkıde mı korkuyorki acabaelıne yiyecek vs ne verirsek muhakkak bir yere koyuyor bakıyor 1 2 saniye ondan sonra alıyor eline tekrar. Nedenkı acaba incelememı yapiyor ki anası yesın totosunuuu
Heee ben de zaten seni etıketlıyecedımde ırahatsız etmıyem deduydumPinkkk
Bızde oyle dusunduk ama canım bıldıgı seylerde de yapıyor aynısını :)Seni ki korkma degilde daha cok kesfetme gibi geldi bana cnm :)
Bende veriyorum arada bazen yiyor bazen atıyor :)Komposto yapmadım hiç kuzum ama kuru üzüm almayı düşündüm atıştırmalık diye
Hadi hadiii var sende bu hunerDalga geçmiştim perom yakim sever ıspanak yıkamayı paçasını çekiştiren bir bebeyle
Ben hiç vermedim akıl edememişim kuzum iyi olur hem oyalamaya hem de besleyiciBende veriyorum arada bazen yiyor bazen atıyor :)
Ver kuzum ver eksik etme ıyı olur. Benim buyuk oglan bjsey yemezdi ya kucukken. Kansızlık ta vardı odanın köşlerıne kuru uzum koyardım toplar yerdi hahaha yaşasın kotulukBen hiç vermedim akıl edememişim kuzum iyi olur hem oyalamaya hem de besleyici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?