2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bıara bende oyleydım ama tekrar basladı bu stresim
Kızlar bebekleriniz tutunup kalkıyorlar mı? Bizim gibi başka tembel var mı aranızda
Bizimki basladı canım bı 10 15 gundur felan

Off of aynı durumdayım. Dogum gunu yapmak ıstyorm kimse yok. istanbulda olan akrabalrda hep yaşlı zaten gelmezler bende çağıramam korkuyorum. Biz bize yapacaz. Annem ben esim cocuklar. Yankomsum var severim onu çagırsam dıyorum sureklı covıd testi yaptryor hamile oldugu ıcın. Ama yınede annem acısından korkuyorm kanser tedavisi goruyor biliyorsunuz. Allah korusun bısey olsa vicdandan yasayamam1 sene oldu Allah aşkına bitsin artık bitsin

Heee hadı malallah kuzuuya haşlamada yarasın tabi saglık olsun bol bol..
Hasat gııı ne diyejem sen deyınce benimde aklıma geldi Bızımkıde mı korkuyorki acabaelıne yiyecek vs ne verirsek muhakkak bir yere koyuyor bakıyor 1 2 saniye ondan sonra alıyor eline tekrar. Nedenkı acaba incelememı yapiyor ki anası yesın totosunuuu

Ispanak yıkamak en büyük hobim biliyorsun dünüşüm ıspanakla aramızda özel bir bağ var konuşuyoruz ya kendisiyle biliyorsun
Su konuyu meslek edinsen ıyı para kazanırsın bızım gibiler sayesinde ıspanak yıkamayı sevmezler sevmezgıller kendisini severler ama yıkamayı sevmezler kahvetelvesi

Seni ki korkma degilde daha cok kesfetme gibi geldi bana cnm :)

Ben hiç vermedim akıl edememişim kuzum iyi olur hem oyalamaya hem de besleyici
Ver kuzum ver eksik etme ıyı olur. Benim buyuk oglan bjsey yemezdi ya kucukken. Kansızlık ta vardı odanın köşlerıne kuru uzum koyardım toplar yerdi hahaha yaşasın kotuluk aslında ıyılık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…