2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hahahaha yine bir ıspanak konusu bu konuda yuksek okul bitirdik biz bize sor demı kahvetelvesi
Lütfen beni ıspanakla anmayın benim bu konuyla bir ilgim yok tanımıyorum kendisini
Ama pazıya yakın hissediyorum, boş değilim sanırım

Lütfen beni ıspanakla anmayın benim bu konuyla bir ilgim yok tanımıyorum kendisini
Ama pazıya yakın hissediyorum, boş değilim sanırım
Hahahaha bak valla bende paziya yakın bir ask hissetmeye başladım yakın zamandır hatta pınko ya sor Pinkpinkblue Mdmray sor daha ıkı uc gun once pazı sapını soyledim cope atman yumurtayla gavurun gavırın yiyin gari dıye emme bızım pink bılıyoms zati hemide sarınnnsaklısınııı

Son düzenleme:
Ben hiç vermedim akıl edememişim kuzum iyi olur hem oyalamaya hem de besleyici
Akşam komposto yaptım elmalı ıcıne ceviz attım kuru uzum suyunu ıctı tanelerınden de az biraz yedı. Yav bu cocuk yedıkce ben cok mutlu oluyorum evin ıcınde naralar atıyorum taaa muffaktan salona gedii sesim ana yüreeee işte :) bi gıdım faydalı bısey yese nasıl huzur doluyorum bıde kansız ya ondan kafaya cok takıyorum akşama kadar pesınde dolanıyorum agzına bıseyler sokabıleyım dıye. Bugun ayaktayım yine pesınde kosturuyorum oğlum ne zaman oturcam ben dedım sakayla.. esim dıyorkı az rahat bırak cocugu ama napam uzuluyorum gercektn oyle bazen abarttıgımı dusunuyorum ama diyorum ya tutamıyorum kendimi

Benim pazıya olan uzaklığım ne olacak kendisiyle hiç tanışmamışız Hemen alışveriş listesine yazıyorum sevgili kocam en kart ıspanakları almayı başardığı gibi pazının da en çürük çarığını bulup alacağına eminim deneyimlerimi sizlerle paylaşıcam gönül dostlarım

Aslında canoşummm paziyi bende yeni yeni almaya basladım. Annem yedırmıstır maakkkak onceden evimzdede ben kendı evıme cok aldıgımı hatırlamıyorum yanı.. Ama guzel oluyor yemekleri bak bılıncaltımı goriirmisin hemen hatırlar gıbı oldu demekkı cok yidirmiş anam ho ho hooo

Canım analık ... dediğin gibi bende öyle uykusunu alınca yemeğini bitirince hatta gaz çıkarınca bile mutlu oluyorum rahatlıyor diye bizimki de 8 de başlıyor meme mama demeye emzirdim bugün mesela emdi mutlu oldum normalde sadece uyurken emiyor ya ondan. Bu ara gece uykusuna geçerken tam daldı diyorum birden açıyor gözlerini gel gel diyor gülüyor falan bi kaç gündür böyle Ataktan sanırım. Gündüz uykuları çok uzadı bi de şaşkınım

Kuzu bende yazdım ya daha bırkac gun once uykuları uzadı dıye. Hatta dedın ya nazar etme dıye aynen oyle bızde aynıyız. Bende sasırıyorum.neyse masallah diyelim. Hareketleri cogaldı ya yoruluyolar bence. Yurutece koyuyomusun sen bebeyı

Pazi kapuska bizim isimiz

Yürüyor kız bizimki ne yürüteci biliyorum anacım nazar edeni bende nazar ederim aman bişeyi düzelse başka şeyi bozuluyor bunların kız pero nazarlık halimiz kalmadı valla perperişanım babası gelsin de ilgilensin azıcık kendime geleyim diyorum

Oyyy maşallah ne zaman yörüdüüü gıııı hec habarım yoguduuu MAŞALLAH Hahahaha aynen ayarı tutturamıyolar daha bozulıverıyolar hemencecüük yerım onların driplerini :) bizimkini de aliyom kucagima opuyorm opuyorum sıkıyorum baslıyo sinirlenmeye bagırmaya... Bak sen baaaak daha gecen sene buzaman ses cıkaramadan dekmüğü atıyodu anaya şimdide bu zaman ayar cekıyo bagriyo supaaaa :)

Kuzum buraya da yazmıştım ilk yürüdüğü zaman Şubat başından beri baya baya yürüyor işte hızlı çıktı bizim kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…