2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bi ara foruma giremedim sorun vardı heralde kızlar bugün kocacanım geliyor büyük kavuşma bu arada bizim oturduğumuz şehir karantinaya alınabilirmiş vakalar çoğalmış . Hatta ev ziyaretleri yasaklandı söylentisi var ... bizim doğum günü çekirdek ailecek kutlanabilir canlı yayın yaparız artık

Gormeedım kuzu hadiiii darısıda bizimkilere İNŞALLAH MAŞALLAH
İnşallah canım elbet yürüyecek o zaman başlıyor asıl macera bilirsin banyo kapısını açık unutmuşum en son elinde tuvalet fırçası vardı çok ta şey yapma yani

İnşallah canım elbet yürüyecek o zaman başlıyor asıl macera bilirsin banyo kapısını açık unutmuşum en son elinde tuvalet fırçası vardı çok ta şey yapma yani
Abbooovsorma yaa gecende bizimki yurutec le gırmıs banyoya wc nin kenarından da tutmuş. Etrafı ızlıyor once hemen elını yuzunu yıkadım sonra kendiside dahıl hepimiz yıkandık

Bide kaka yaptıgnda altını alırken strese giriyorum resmen guccuk gıcını bı donuverıyor poh heryere bulasıyor kaka yaptımı alt acma operasyonu baslıyor dıyorum ya babasını cagırıyorum ya abisini.. Elıne de muhakkak oyalansında donmesin dıye degısık bısey veriyorum. En son tamda temizlik yapmısım yorulmuşum benimki pohlamış gene cocuk odasında altını alayım dedim sen bır donermısın heryerıne sıvandı yine... Yenı serdıgım halıda dahil kendide dahıl yıkandık alt ortusude serıyorum ama yerinde durmuyorkı sıpaaa

Birde bu ara banyo yaparken agliyor seviyordu bici bıcıyı noldukı yaaaav
Benim sevgili dünüşüm üşüyor olabilir demişti canım Selin de bu eve geçince bi korkmuştu . Bi de ben yıkarken çocuğun belini musluğa çarpınca Sonra alıştı ama korkuyor biraz ama ağlamıyor . Sizinde kötü bir anı var mı banyoda belki ondandır yada üşüyordur kuzum

Bende oda da yikiyorum elektrikli açıyorum mutlaka

Kizlar benim defnosum hasta oldu . Sabaha kdar birkac sefer aglamisti . Sabahda aglayataknuyandi burnu tikali sesi kisik . Okulda bi cocugu anmesi hasta hasta yollamis oyun oynamislar gun boyu ayni sinif zaten . Simdi cinarada gececek. Dogum gunu hevesim yine baltalancak kesin. O degil yine korona ihtimalinide dusunuyorum . Vitamin takviyesi yaptim tavuknsuyuna cirba yaptim ihlamur yaptim yarin okula gidcekti ama gondermicem boyle giderse . Cinarda cok huysuz burnumdan getiriyo 2kerefe dustu gozumun onunde

Of of of. Kiyamam canim ya. Hastalik olunca x3 zorlasiyor işimiz... İnşallah iyilesirler hemen. Zaten bu insanlari hic anlamam hasta çocuğu evden çıkarıyorlar. Keske ogretmenler geri yollasaymiş

Ah kıyamam defnoşa ya geçmiş olsun pinkim . Belki nezledir hafifçe atlatır geçer gider Naz yapar tabi kımırcık görümce bizimde baltalandı Ama yılmak yok geç meç yaparız dünüşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…