Nerde dedınnnn beeee nazar edeni nazarlarim dedın ho ho hoooPeRRieR ama ben dedim söylemeyelim nazar değer diye kim hasetlendiyse yolucam yarım saat uyudu uyandı bak görüyor musun
Çok pis hemde 👁Nerde dedınnnn beeee nazar edeni nazarlarim dedın ho ho hooo
Sen nerenin delisisin yeaaOmaaaaaz tam tamına tarif isterem.. Damam damam vemmeee isdememyaptım zati şuan bebemın guccuk müdesinde anası gubban osssun
Hizli gelin severimKuzum buraya da yazmıştım ilk yürüdüğü zamanŞubat başından beri baya baya yürüyor işte hızlı çıktı bizim kız
Heee yedüü cok degil ama daha cok suyu gettuSen nerenin delisisin yeaasevdimi hans benimku sevmiyo icmezse bende onla biskuvi eziyorum pirincunu pisiriyirum yada baska kasik mamasi
Gormeedım kuzu hadiiii darısıda bizimkilere İNŞALLAH MAŞALLAHKuzum buraya da yazmıştım ilk yürüdüğü zamanŞubat başından beri baya baya yürüyor işte hızlı çıktı bizim kız
İnşallah canım elbet yürüyecek o zaman başlıyor asıl macera bilirsinGormeedım kuzu hadiiii darısıda bizimkilere İNŞALLAH MAŞALLAH
Abbooovİnşallah canım elbet yürüyecek o zaman başlıyor asıl macera bilirsinbanyo kapısını açık unutmuşum en son elinde tuvalet fırçası vardı çok ta şey yapma yani
Benim sevgili dünüşüm üşüyor olabilir demişti canımBirde bu ara banyo yaparken agliyor seviyordu bici bıcıyı noldukı yaaaav
Bende oda da yikiyorum elektrikli açıyorum mutlakaBenim sevgili dünüşüm üşüyor olabilir demişti canımSelin de bu eve geçince bi korkmuştu . Bi de ben yıkarken çocuğun belini musluğa çarpınca Sonra alıştı ama korkuyor biraz ama ağlamıyor . Sizinde kötü bir anı var mı banyoda belki ondandır yada üşüyordur kuzum
Of of of. Kiyamam canim ya. Hastalik olunca x3 zorlasiyor işimiz... İnşallah iyilesirler hemen. Zaten bu insanlari hic anlamam hasta çocuğu evden çıkarıyorlar. Keske ogretmenler geri yollasaymişKizlar benim defnosum hasta oldu. Sabaha kdar birkac sefer aglamisti . Sabahda aglayataknuyandi burnu tikali sesi kisik . Okulda bi cocugu anmesi hasta hasta yollamis oyun oynamislar gun boyu ayni sinif zaten . Simdi cinarada gececek. Dogum gunu hevesim yine baltalancak kesin. O degil yine korona ihtimalinide dusunuyorum . Vitamin takviyesi yaptim tavuknsuyuna cirba yaptim ihlamur yaptim yarin okula gidcekti ama gondermicem boyle giderse . Cinarda cok huysuz burnumdan getiriyo 2kerefe dustu gozumun onunde
Ah kıyamam defnoşa yaKizlar benim defnosum hasta oldu. Sabaha kdar birkac sefer aglamisti . Sabahda aglayataknuyandi burnu tikali sesi kisik . Okulda bi cocugu anmesi hasta hasta yollamis oyun oynamislar gun boyu ayni sinif zaten . Simdi cinarada gececek. Dogum gunu hevesim yine baltalancak kesin. O degil yine korona ihtimalinide dusunuyorum . Vitamin takviyesi yaptim tavuknsuyuna cirba yaptim ihlamur yaptim yarin okula gidcekti ama gondermicem boyle giderse . Cinarda cok huysuz burnumdan getiriyo 2kerefe dustu gozumun onunde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?