Cano aklıma gelyo oda zaten. Bızım kombi biraz deli manyak bı ısınıp bı soguyo ondan olablr dıyorum zor yıkıyorum cocugu.. Ondan sevmiyo olabılırBenim sevgili dünüşüm üşüyor olabilir demişti canımSelin de bu eve geçince bi korkmuştu . Bi de ben yıkarken çocuğun belini musluğa çarpınca Sonra alıştı ama korkuyor biraz ama ağlamıyor . Sizinde kötü bir anı var mı banyoda belki ondandır yada üşüyordur kuzum
Kovaya doldursan suyu kuzum oyuncak vs versen eline sevdiği . Biz bebeklerle oyun oynamaya başladıkCano aklıma gelyo oda zaten. Bızım kombi biraz deli manyak bı ısınıp bı soguyo ondan olablr dıyorum zor yıkıyorum cocugu.. Ondan sevmiyo olabılır
Yaaa gülüşü güzelim maşallah onaMagnetlerimiz hazırlanıyor kızlar
Netde yaptırdın canımMagnetlerimiz hazırlanıyor kızlar
Abimin eşinin dükkanı var da canım reklam tasarım üzerine sağolsun o yaptıNetde yaptırdın canım
Hic sorma cnm yaa baya agirlasti gizleri minicik kaldi gozu burnu akiyo tam grip .hepimiz oluruz.ayrintutmuya calisiyirum cinar idasima gidiyo bagriyo kapiyi yumrukluyo o ordan dayanamiyo aciyo nasil seviniyo sariliyo ablasinaOf of of. Kiyamam canim ya. Hastalik olunca x3 zorlasiyor işimiz... İnşallah iyilesirler hemen. Zaten bu insanlari hic anlamam hasta çocuğu evden çıkarıyorlar. Keske ogretmenler geri yollasaymiş
Bem zaten neyden korksam o basima gelir dunus.bakalim ims hemen tooarlar oglusada gecmezse hepidi bört deyyAh kıyamam defnoşa yageçmiş olsun pinkim . Belki nezledir hafifçe atlatır geçer gider Naz yapar tabi kımırcık görümce bizimde baltalandı Ama yılmak yok geç meç yaparız dünüşşşş
Canım geçmiş olsun soğan suyu iç,bir de civan perçemi kadın hastalıklarına çok iyi geliyor.Bir araştır istersen.Senin gibi bir arkadaşım vardı öyle kurtuldu.Dunusum 1 er haftabarayla ya mantar gibi kasintim yanmam oluyor pesine lekelenme ardindan kanamaya donusuyor inan ped veya gunluk pedden biktim . Kac zamandir bu sekildeyim ve bisey yok dr .uzuluyorum sinirlerim bozuluyo habire leke kanama
Hic sorma cnm yaa baya agirlasti gizleri minicik kaldi gozu burnu akiyo tam grip .hepimiz oluruz.ayrintutmuya calisiyirum cinar idasima gidiyo bagriyo kapiyi yumrukluyo o ordan dayanamiyo aciyo nasil seviniyo sariliyo ablasina
Canım o kadar kişiye akşam yemek niyetine olacaksa poğaça ya da bir çeşit daha börek,salata ekleyebilirsin belki.Bizim sülale düşkün oldukları için boğazaDogum gununude esim ben oglum kutlariz pasta aliriz kutlariz kendi aramizda dedim.ailem aydinda biz gelmek istiyoruz dediler 3 kisi onlar geliyor hafta sonu bizdeler.esimin anneside gelmek istedi hepsinin basimin ustunde yeri var kabul ettim e tabii halasida gelmek istedi.e obur halasini davet etmezsem ayip olur onu da ettim 2.5 yasinda cocuguyla o da gelicek e onu davet ettim esini davet etmek olmaz belki o da gelir.e o kadar kisi geliyorsa ikram sart dedim kollari sivadim mecbur :)
Menumu yazayim size :)
Hazir sakizli muhallebi aldim mavi gida boyasi koyucam mavi renk yapip ustune citir kadayif serpistiricem.
Sigara boregi sardim attim buzluga ama cok az sarabildim 20 tane falan ama olsun hic yoktan iyi :)
A harfli tuzlu kurabiye
Kv mercimek koftesi
Sekerleme ve marsmelow
Birde yas pasta sizce menu zayifmi? Birkac birsey daha ekleyeyimmi? Hamur isi bilmiyorum oneririseniz :)
Benimki yürüme hariç herşeyi yapıyorKızlar bebekleriniz tutunup kalkıyorlar mı? Bizim gibi başka tembel var mı aranızda
Biz de gizli gizli yemeğe çalışıyoruz birşeylerAkşam komposto yaptım elmalı ıcıne ceviz attım kuru uzum suyunu ıctı tanelerınden de az biraz yedı. Yav bu cocuk yedıkce ben cok mutlu oluyorum evin ıcınde naralar atıyorum taaa muffaktan salona gedii sesim ana yüreeee işte :) bi gıdım faydalı bısey yese nasıl huzur doluyorum bıde kansız ya ondan kafaya cok takıyorumakşama kadar pesınde dolanıyorum agzına bıseyler sokabıleyım dıye. Bugun ayaktayım yine pesınde kosturuyorum oğlum ne zaman oturcam ben dedım sakayla.. esim dıyorkı az rahat bırak cocugu ama napam uzuluyorum gercektn oyle bazen abarttıgımı dusunuyorum ama diyorum ya tutamıyorum kendimi
Ben o yemeyen cocugun zorluğunu buyuk oglum dan bilirim hala daha krizlere girdiğim olur bu konuda.. Valla ben de korkuyorum minnakim ıcın ileride yemz dıye. Evet genellıkle reddetmiyor benimkide Insallah hep boyle giderBiz de gizli gizli yemeğe çalışıyoruz birşeylerKim ne yiyorsa gidiyor yanına vermeyince bağrınıyor.İster yemek sonrası ya da öncesi verdikçe yiyor hiç reddetmedi birşeyi şimdiye kadar Bakalım ne zaman reddedecek çok merak ediyorum Ben zor yiyormuşum annem yemeyen çocuk çok zor der hep Allah kolaylık versin canım benim gibi 30undan sonra iştahı açılır belki onun da kim bilir?
Aynı benimkiBide kaka yaptıgnda altını alırken strese giriyorum resmen guccuk gıcını bı donuverıyor poh heryere bulasıyorkaka yaptımı alt acma operasyonu baslıyor dıyorum ya babasını cagırıyorum ya abisini.. Elıne de muhakkak oyalansında donmesin dıye degısık bısey veriyorum. En son tamda temizlik yapmısım yorulmuşum benimki pohlamış gene cocuk odasında altını alayım dedim sen bır donermısın heryerıne sıvandı yine... Yenı serdıgım halıda dahil kendide dahıl yıkandık alt ortusude serıyorum ama yerinde durmuyorkı sıpaaa
Geçmiş olsun canım bizim kız da okula başladığı ilk zamanlar hep hastalıkla uğraştık ta ki bu seneye kadarKizlar benim defnosum hasta oldu. Sabaha kdar birkac sefer aglamisti . Sabahda aglayataknuyandi burnu tikali sesi kisik . Okulda bi cocugu anmesi hasta hasta yollamis oyun oynamislar gun boyu ayni sinif zaten . Simdi cinarada gececek. Dogum gunu hevesim yine baltalancak kesin. O degil yine korona ihtimalinide dusunuyorum . Vitamin takviyesi yaptim tavuknsuyuna cirba yaptim ihlamur yaptim yarin okula gidcekti ama gondermicem boyle giderse . Cinarda cok huysuz burnumdan getiriyo 2kerefe dustu gozumun onunde
Gecmıs olsun pinkom. Okula gonderme bebem zaten haftasonu ile bırlesir 3 gun de anca kendine gelir zaten cocukcagızKizlar benim defnosum hasta oldu. Sabaha kdar birkac sefer aglamisti . Sabahda aglayataknuyandi burnu tikali sesi kisik . Okulda bi cocugu anmesi hasta hasta yollamis oyun oynamislar gun boyu ayni sinif zaten . Simdi cinarada gececek. Dogum gunu hevesim yine baltalancak kesin. O degil yine korona ihtimalinide dusunuyorum . Vitamin takviyesi yaptim tavuknsuyuna cirba yaptim ihlamur yaptim yarin okula gidcekti ama gondermicem boyle giderse . Cinarda cok huysuz burnumdan getiriyo 2kerefe dustu gozumun onunde
Nıye 3 gun gıı kabızlık mı varAynı benimkiGeçen gün üstüm koltuk örtüsü onun üstü başı her yer battı Üç günde bir yapıyor zaten o da en yoğun en sıkışık zamanlarda ya da halasında babannede yapıyor
Kuzu smear de saglam cıktysa nedenki acbaa ya ultrason a felan gırdın mı ne zamandır boyleDunusum 1 er haftabarayla ya mantar gibi kasintim yanmam oluyor pesine lekelenme ardindan kanamaya donusuyor inan ped veya gunluk pedden biktim . Kac zamandir bu sekildeyim ve bisey yok dr .uzuluyorum sinirlerim bozuluyo habire leke kanama
Cınar yorudumu gııIlk ben aradim zaten artik ger aksam klasige donustusonra kv beni aradi geyik yaptik sonra defneye bisey almistik onu gostericem dedi o sira cinar yurumeye basladi onu goster bunu goster toplam iki gorusme 1 saat olmustur. En son ayy hadi yiter yeaaa grsrz dedim kapattik . Kanka imcinmişşin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?