2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cano aklıma gelyo oda zaten. Bızım kombi biraz deli manyak bı ısınıp bı soguyo ondan olablr dıyorum zor yıkıyorum cocugu.. Ondan sevmiyo olabılır

Cano aklıma gelyo oda zaten. Bızım kombi biraz deli manyak bı ısınıp bı soguyo ondan olablr dıyorum zor yıkıyorum cocugu.. Ondan sevmiyo olabılır
Kovaya doldursan suyu kuzum oyuncak vs versen eline sevdiği . Biz bebeklerle oyun oynamaya başladık yemek falan yediriyor onlara banyoya da sokardık gerekirse

Of of of. Kiyamam canim ya. Hastalik olunca x3 zorlasiyor işimiz... İnşallah iyilesirler hemen. Zaten bu insanlari hic anlamam hasta çocuğu evden çıkarıyorlar. Keske ogretmenler geri yollasaymiş
Hic sorma cnm yaa baya agirlasti gizleri minicik kaldi gozu burnu akiyo tam grip .hepimiz oluruz.ayrintutmuya calisiyirum cinar idasima gidiyo bagriyo kapiyi yumrukluyo o ordan dayanamiyo aciyo nasil seviniyo sariliyo ablasina

Bem zaten neyden korksam o basima gelir dunus.bakalim ims hemen tooarlar oglusada gecmezse hepidi bört deyy yohsam ibur hafta napim saglik olsun ☺

Dunusum 1 er haftabarayla ya mantar gibi kasintim yanmam oluyor pesine lekelenme ardindan kanamaya donusuyor inan ped veya gunluk pedden biktim . Kac zamandir bu sekildeyim ve bisey yok dr .uzuluyorum sinirlerim bozuluyo habire leke kanama
Canım geçmiş olsun soğan suyu iç,bir de civan perçemi kadın hastalıklarına çok iyi geliyor.Bir araştır istersen.Senin gibi bir arkadaşım vardı öyle kurtuldu.

Hic sorma cnm yaa baya agirlasti gizleri minicik kaldi gozu burnu akiyo tam grip .hepimiz oluruz.ayrintutmuya calisiyirum cinar idasima gidiyo bagriyo kapiyi yumrukluyo o ordan dayanamiyo aciyo nasil seviniyo sariliyo ablasina

Gecmis olaun canim ins.size gecmeden anlatırsınız

Canım o kadar kişiye akşam yemek niyetine olacaksa poğaça ya da bir çeşit daha börek,salata ekleyebilirsin belki.Bizim sülale düşkün oldukları için boğaza Bir de gelen herkes bir çeşit getirebilir yakındakiler mesela.Benim görümceler kendileri olunca bir çeşit de sen yapıver derler bana olunca getirmezler sağolsunlar

Biz de gizli gizli yemeğe çalışıyoruz birşeylerKim ne yiyorsa gidiyor yanına vermeyince bağrınıyor.İster yemek sonrası ya da öncesi verdikçe yiyor hiç reddetmedi birşeyi şimdiye kadarBakalım ne zaman reddedecek çok merak ediyorumBen zor yiyormuşum annem yemeyen çocuk çok zor der hep Allah kolaylık versin canım benim gibi 30undan sonra iştahı açılır belki onun da kim bilir?

Ben o yemeyen cocugun zorluğunu buyuk oglum dan bilirim hala daha krizlere girdiğim olur bu konuda.. Valla ben de korkuyorum minnakim ıcın ileride yemz dıye. Evet genellıkle reddetmiyor benimkide Insallah hep boyle gider

Aynı benimkiGeçen gün üstüm koltuk örtüsü onun üstü başı her yer battıÜç günde bir yapıyor zaten o da en yoğun en sıkışık zamanlarda ya da halasında babannede yapıyor

Geçmiş olsun canım bizim kız da okula başladığı ilk zamanlar hep hastalıkla uğraştık ta ki bu seneye kadarOkul bsşladı mı hastalıklar başlıyor maalesef.İlkokulda daha iyi oluyorlar ama merak etme

Gecmıs olsun pinkom. Okula gonderme bebem zaten haftasonu ile bırlesir 3 gun de anca kendine gelir zaten cocukcagız
Aynı benimkiGeçen gün üstüm koltuk örtüsü onun üstü başı her yer battıÜç günde bir yapıyor zaten o da en yoğun en sıkışık zamanlarda ya da halasında babannede yapıyor
Nıye 3 gun gıı kabızlık mı var
Dunusum 1 er haftabarayla ya mantar gibi kasintim yanmam oluyor pesine lekelenme ardindan kanamaya donusuyor inan ped veya gunluk pedden biktim . Kac zamandir bu sekildeyim ve bisey yok dr .uzuluyorum sinirlerim bozuluyo habire leke kanama
Kuzu smear de saglam cıktysa nedenki acbaa ya ultrason a felan gırdın mı ne zamandır boyle

Cınar yorudumu gıı

Kızlaaaaaaar bebenize geceleyin çorap geydırıyonuzmuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…