2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım ben spinal olmuştum üçüncü gün başladı baş ağrısı çok kötüydü parol aldım sadece birkaç güne geçti.Kahve iyi geliyormuş diye duymuştum ama ben içemedim bebeden dolayı.

10 saat emzirmediğim oldu hiçbir şey olmuyor, az sanırım benim sütüm.
Onun için korkmuyorum
İlkinde de kırk yıl falan emzirdiğim için bitmiş gibiydi sonlarda, şişlik sertlik olmadı.
Insallah canım hayırlısı ıle bakalım o gunlerde neler yasıcaz. Olmadı bebelerle halay cekerik ho ho hooo

Insallah basarili olursun canim .benim hala gozum kesmiyo o zorlugu cinneti hiiimmm demek yataginiz gacur gucuuurr
Hahhaha valla faha yeni değiştirmiştik bazayı. 1 yıl oldu. Taşınırken mi montelerlerken mi yaptılar noldu bilmiyorum gacur gucur ya sinir geliyor. Alttaki komşularda birşey yapıyoz sancaklar hahahahha çocuk uyutuyom hahaha sallıyorum gac guucc

Tebi tebi sadece cocuk salliyosun

Canım ben spinal olmuştum üçüncü gün başladı baş ağrısı çok kötüydü parol aldım sadece birkaç güne geçti.Kahve iyi geliyormuş diye duymuştum ama ben içemedim bebeden dolayı.
O da spinal oldu kuzum, niçin içmedin canım bebeğine kafein gitmesin diye mi? Gaz fln mı yaptı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…