10 saat emzirmediğim oldu hiçbir şey olmuyor, az sanırım benim sütüm.Ondan cok korkuyorm. Cok sukur ilkinde yasamadım ama 2 beni korkutuyor niden acabayn
Biraz fotoğraflarla avunun, sonra da gider görürsünüz inşallahAyyy geldi canım ama gidemedim göremedim çok uzaktalar, çok teşekkür ederim
Kahve bitter cikolata ve bol su cnmKızlar ya özellikle bebişine sezaryen doğum ile kavuşanlar, kızkardeşim sezaryen yaptı ama bıgün 5.gün baş ağrısı hiç geçmiyor. Var mı böyle bişey yaşayan? Yaşadıysanız eğer iyi gelen bişey oldu mu?
Canım ben spinal olmuştum üçüncü gün başladı baş ağrısı çok kötüydü parol aldım sadece birkaç güne geçti.Kahve iyi geliyormuş diye duymuştum ama ben içemedim bebeden dolayı.Kızlar ya özellikle bebişine sezaryen doğum ile kavuşanlar, kızkardeşim sezaryen yaptı ama bıgün 5.gün baş ağrısı hiç geçmiyor. Var mı böyle bişey yaşayan? Yaşadıysanız eğer iyi gelen bişey oldu mu?
200 mü o ne ki..geçen ay 600 bir önceki ay 500 geldiOooo sizin daha fenaymişama ben ocagin sonunda, şubatin başında hava iyiyken bazi günler hep kapattim, kizlari kalinca giydirdim. Bize elektirikte cevreye gore cok geliyor. 200 gelmiş sizde nasil
200 mü o ne ki..geçen ay 600 bir önceki ay 500 geldiev 200 metre kare olunca
250 elektrikOooo sizin daha fenaymişama ben ocagin sonunda, şubatin başında hava iyiyken bazi günler hep kapattim, kizlari kalinca giydirdim. Bize elektirikte cevreye gore cok geliyor. 200 gelmiş sizde nasil
Insallah canım hayırlısı ıle bakalım o gunlerde neler yasıcaz. Olmadı bebelerle halay cekerik ho ho hooo10 saat emzirmediğim oldu hiçbir şey olmuyor, az sanırım benim sütüm.
Onun için korkmuyorum
İlkinde de kırk yıl falan emzirdiğim için bitmiş gibiydi sonlarda, şişlik sertlik olmadı.
Hahhaha valla faha yeni değiştirmiştik bazayı. 1 yıl oldu. Taşınırken mi montelerlerken mi yaptılar noldu bilmiyorum gacur gucur ya sinir geliyor. Alttaki komşularda birşey yapıyoz sancaklarInsallah basarili olursun canim .benim hala gozum kesmiyo o zorlugu cinnetihiiimmm demek yataginiz gacur gucuuurr
O ne kızz abooov ne yakıyonuzz. Bize ilk defa iki aydır 180 geliyor ona bile çok diyorum. Sebebide ısıtıcı çalıştırıyoruz doğalgaz merkezi olduğu için ısınamıyoruz bazen elektrikli ısıtıcıyı açıyoruz.250 elektrik
Valla uzun zamandır 200den asagi gelmiyor..bende anlamadimO ne kızz abooov ne yakıyonuzz. Bize ilk defa iki aydır 180 geliyor ona bile çok diyorum. Sebebide ısıtıcı çalıştırıyoruz doğalgaz merkezi olduğu için ısınamıyoruz bazen elektrikli ısıtıcıyı açıyoruz.
Tebi tebi sadece cocuk salliyosunHahhaha valla faha yeni değiştirmiştik bazayı. 1 yıl oldu. Taşınırken mi montelerlerken mi yaptılar noldu bilmiyorum gacur gucur ya sinir geliyor. Alttaki komşularda birşey yapıyoz sancaklarhahahahha çocuk uyutuyom hahaha sallıyorum gac guucc
Bııııyyy benimki onuda yerBen bugun bebenin elıne avokado ceerdenı verdım sabahtan beri o kacıyo bebe kovalıyobayıldı bayıldı ceerdeğe butun doplarını bıraktı onunan oynasıyo
Aynen kuzum girdi bence de moralini yüksek tutmaya çalışıyoruz ama hemen bırakıyor kendini, sağolasın canım benim Allah razı olsunAllah kolaylık versin kuzum ya . Lohusa depresyonuna girmiş gibi de geldi banagözünüz Aydın bu arada
Aynen canım ilk yeğenim, ama gerçekten çok güzel bir duyguymuşBiraz fotoğraflarla avunun, sonra da gider görürsünüz inşallah
Yeğen güzel bir şey.
Çok sağol kuzumKahve bitter cikolata ve bol su cnm
O da spinal oldu kuzum, niçin içmedin canım bebeğine kafein gitmesin diye mi? Gaz fln mı yaptı?Canım ben spinal olmuştum üçüncü gün başladı baş ağrısı çok kötüydü parol aldım sadece birkaç güne geçti.Kahve iyi geliyormuş diye duymuştum ama ben içemedim bebeden dolayı.
Ay yiyor mu maşallah ya benim kız doğru dürüst hiçbir şey yemiyorKızlaaar bebeler 1 yasına gelirken ogunn sayılarınız ne durumda. Ben 3 ana ogun veriyorum enaz ıkı kere ara ogun. Annesutunu saymadım haaa :)
Bıııyyy bıraksam benimkide yicekBııııyyy benimki onuda yer
Canım kahvaltyla bir ogunu genelde guzel yiyor 3. Ana ogünü yarım yamalakAy yiyor mu maşallah ya benim kız doğru dürüst hiçbir şey yemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?