2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

1yastan sonra gec kalkmayi oglum bırakmıştı zaten once 2uyku vardi ,sonra oglene düşmüştü bu 7de kalkmalarla simdi ogle uykusuda yok mirada bu ara tek uyku yapar oldu aksama kadar yalnız dönup duruyoruz oglum uyu artik basim cok agrudi diyorum uykum yok diyor bana sabh 7de uyanip nasıl uyumadan 20 21i goruyor sasiyorum coksukur cnm iyiki akiyor

Ohh super yedikleri gibi yardim ederlerse ne guzel hepbir elden yaparsiniz tabi sizinki aksam olucak acikmis olurlar

Gecmis olsun canim acidan olur mu oyle mastıt cok berbat agrir bilirim atesin iyice yukselirse antibiyotik gerekiyor ,gogsunun ustune sicak uygula agrisini alir isitilmis havlu cok iyi geliyor yavas yavas ovalayabilirsen agrin dağılır

Gecmis olsun canim acidan olur mu oyle mastıt cok berbat agrir bilirim atesin iyice yukselirse antibiyotik gerekiyor ,gogsunun ustune sicak uygula agrisini alir isitilmis havlu cok iyi geliyor yavas yavas ovalayabilirsen agrin dağılır
Aslinda şişlik yok gibi emin degilim. Ama o vucut kirginligi hâla gecmedi hic kendime gelemedim. Hasta olsam burun akintisi vs birşey yok ayni zamanda goguste de acı olunca o geldi aklima

Geçmiş olsun canım ya hemen geçer inş

Hadi bakalim cmm kacinci geceniz peki nasil gidoyor uykuda duzelme varmi ? Evrt cnm uzun sure emmedigi icin biriken sut agri yapmistir . Emzirmeyi birakirken lahana sarcaz memiklere
Ben aslında sabah 7den akşam 5 e kadar sağmıyorum artık işteyken ona göğüslerim alıştı heralde. Ama gece 1 krre emzirmemezlik yaptım olmadı.
Valla kuzum 1 gece deneyebildim ertesi gece çok huysuzlandı vermek zorunda kaldım meme
Ama bu hafta evden çalışıcam. Bu gece tekrar başlamayı düşünüyorum. Önce gece beslenmesini kesicem. Sonra odasını ayırcam büyük ihtimalle. Bizde çok uyandırıyoruz. Bizim yatak gacur gucur. Döndükçe ses yapıyor çocuk uyanıyor. Birde kendi yataüında değil bizim yatağa geçiş yapıyor. Zor oluyor.

Insallah basarili olursun canim .benim hala gozum kesmiyo o zorlugu cinneti hiiimmm demek yataginiz gacur gucuuurr

Emzirmiyor mu neden yiyip içmiyor? Narkozu ya da epidurali atabilmesi için suyu bol icmesi lazim. Ben 3.5 4 lt su ictigimi bilirim. Lohusalik erken baslamis galiba
Sorma ya emziriyor ama inat işte başı ağrıdığı için canı bişey istemiyormuş, annem peşinde geziyor.

Sorma ya emziriyor ama inat işte başı ağrıdığı için canı bişey istemiyormuş, annem peşinde geziyor.
Canım bol kahve içsin . Bende hiç baş ağrısı olmadı ama hemen bi kahve içmiştim . Tabi bol su içmesi de lazım . Ağrı kesici kullanmıyor mu ki ? Sezeryandan sonra veriyorlar ya ?

Canim valla dogru dedin 1yastannsinr abakalim daha neler degisecek gece uykusu degisse yumus yumus uyusalar . Cocuklarda enerji hic bitmiyo canim. Defne okula gittihi gubler o kdar cok konusuyor ve hareket ediyoki varya onu izlemekten basimiz donuyo resmen . Herkes yardim eder kimse oyle hizmet beklemez sagolsunlar canim evide supurup silip giderler

Kızlaaar bebeler 1 yasına gelirken ogunn sayılarınız ne durumda. Ben 3 ana ogun veriyorum enaz ıkı kere ara ogun. Annesutunu saymadım haaa :)

Geçmiş olsun, böyle mastit olunuyor mu ya.
Ben ya ilk zamanlar ya da emzirme biterken olunur sanıyordum.

Bebek geldı demek tililili Hadi hayırlı ugurlu olsun. Analı babalı buyusun Insallah :) canım o bas agrısı oluyor. 6 aya kadar olur demıstı Dr bana. Kahve ıcseymıs bol bol soğuk cay felan ıctim ben bol bol. İlk 15 gun sıksık ıcsın

Canım bol kahve içsin . Bende hiç baş ağrısı olmadı ama hemen bi kahve içmiştim . Tabi bol su içmesi de lazım . Ağrı kesici kullanmıyor mu ki ? Sezeryandan sonra veriyorlar ya ?
Fayda etmiyor diyo kuzum bilmiyorum ki hiç, tamam canım çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…