- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
pink karisina gelip 50 adet balonn sisrebilirsin davsanim
Vallahi cnm ben iyice rezilleri oynuyorum. 11 12 ye kdar guznduz uyuyup dinleniyodum is guc yetismiyodu ama yemegimi yapmak yetiyodu yaa. Simdi varya 8de ikiside uyaniyor gece cinar zaten hala ayni defnede uyanmalara basladi yeniden. Hic dinlenme yok sinirlerim bozuluyor ya surekli gerginim catacak yer ariyo gibiyim. Offb7de kalkmakda cok zor gun bitmez yaa Allah yardimcin olsun cnm ins biraz sarkitirlar kalkisi... defne iyi canim cok sukur. Cinarinda sadece burnubakiyor tikanmiyor sukur akiyir gunduz hic cekmiyorum kendi akiyo ama gece tikaniyor aspire etmezsem acilmiyor yazik
Kullanmiyoruz cnm bugunde supurup silip kapaticam tekrar . Carsamba suslerini halletcem insallah bakalim heyecan sardi. Canim yogurtlu kereviz salatasi canak patates bide sehriyeli salata dusunuyorum 2 cesit borek gida boyasi alabilirsemde 2cesit kurabiyr olcak kv dolma sarar belki pogacada yapar .annemdende cigkofte yadabmercinek koftesi isterim hep yiyici tayfa var canim
Selam kızlar. Ben sanirim mastit oldum. Dün aksamuzeri halsizlik, bütün kemiklerimde agri basladi. Hasta olcam sandim. Ama baska bisey yoktu. Esim gelince biraz uyudum kalktim sicak duş aldim. Usuttummu diye dusunduk. Bastan geçti gibi oldu sonra tekrar başladı. Gogsumde de agri hissetmeye basladim, dokununca da cok aciyor. Dun eslem altini alirken tekme atmıştı. Sanirim ondan oldu. Butun gece sitmalandim, hem atesim vardi hem üşüyordum titriyordum. Şuan daha iyi gibiyim ama hâla gogsumde acı var
Aslinda şişlik yok gibi emin degilim. Ama o vucut kirginligi hâla gecmedi hic kendime gelemedim. Hasta olsam burun akintisi vs birşey yok ayni zamanda goguste de acı olunca o geldi aklimaGecmis olsun canim acidan olur mu oyle mastıtcok berbat agrir bilirim atesin iyice yukselirse antibiyotik gerekiyor ,gogsunun ustune sicak uygula agrisini alir isitilmis havlu cok iyi geliyor yavas yavas ovalayabilirsen agrin dağılır
Geçmiş olsun canım ya hemen geçer inşSelam kızlar. Ben sanirim mastit oldum. Dün aksamuzeri halsizlik, bütün kemiklerimde agri basladi. Hasta olcam sandim. Ama baska bisey yoktu. Esim gelince biraz uyudum kalktim sicak duş aldim. Usuttummu diye dusunduk. Bastan geçti gibi oldu sonra tekrar başladı. Gogsumde de agri hissetmeye basladim, dokununca da cok aciyor. Dun eslem altini alirken tekme atmıştı. Sanirim ondan oldu. Butun gece sitmalandim, hem atesim vardi hem üşüyordum titriyordum. Şuan daha iyi gibiyim ama hâla gogsumde acı var
Ben aslında sabah 7den akşam 5 e kadar sağmıyorum artık işteyken ona göğüslerim alıştı heralde. Ama gece 1 krre emzirmemezlik yaptım olmadı.Hadi bakalim cmm kacinci geceniz peki nasil gidoyor uykuda duzelme varmi ? Evrt cnm uzun sure emmedigi icin biriken sut agri yapmistir . Emzirmeyi birakirken lahana sarcaz memiklere
Insallah basarili olursun canim .benim hala gozum kesmiyo o zorlugu cinnetiBen aslında sabah 7den akşam 5 e kadar sağmıyorum artık işteyken ona göğüslerim alıştı heralde. Ama gece 1 krre emzirmemezlik yaptım olmadı.
Valla kuzum 1 gece deneyebildim ertesi gece çok huysuzlandı vermek zorunda kaldım meme
Ama bu hafta evden çalışıcam. Bu gece tekrar başlamayı düşünüyorum. Önce gece beslenmesini kesicem. Sonra odasını ayırcam büyük ihtimalle. Bizde çok uyandırıyoruz. Bizim yatak gacur gucur. Döndükçe ses yapıyor çocuk uyanıyor. Birde kendi yataüında değil bizim yatağa geçiş yapıyor. Zor oluyor.
Sorma ya emziriyor ama inat işte başı ağrıdığı için canı bişey istemiyormuş, annem peşinde geziyor.Emzirmiyor mu neden yiyip içmiyor? Narkozu ya da epidurali atabilmesi için suyu bol icmesi lazim. Ben 3.5 4 lt su ictigimi bilirim. Lohusalik erken baslamis galiba
Canım bol kahve içsin . Bende hiç baş ağrısı olmadı ama hemen bi kahve içmiştim . Tabi bol su içmesi de lazım . Ağrı kesici kullanmıyor mu ki ? Sezeryandan sonra veriyorlar ya ?Sorma ya emziriyor ama inat işte başı ağrıdığı için canı bişey istemiyormuş, annem peşinde geziyor.
Canim valla dogru dedin 1yastannsinr abakalim daha neler degisecek1yastan sonra gec kalkmayi oglum bırakmıştı zaten once 2uyku vardi ,sonra oglene düşmüştü bu 7de kalkmalarla simdi ogle uykusuda yok mirada bu ara tek uyku yapar oldu aksama kadar yalnız dönup duruyoruz oglum uyu artik basim cok agrudi diyorum uykum yok diyor bana sabh 7de uyanip nasıl uyumadan 20 21i goruyor sasiyorumcoksukur cnm iyiki akiyor
Ohh superyedikleri gibi yardim ederlerse ne guzel hepbir elden yaparsiniz tabi sizinki aksam olucak acikmis olurlar
Geçmiş olsun, böyle mastit olunuyor mu ya.Selam kızlar. Ben sanirim mastit oldum. Dün aksamuzeri halsizlik, bütün kemiklerimde agri basladi. Hasta olcam sandim. Ama baska bisey yoktu. Esim gelince biraz uyudum kalktim sicak duş aldim. Usuttummu diye dusunduk. Bastan geçti gibi oldu sonra tekrar başladı. Gogsumde de agri hissetmeye basladim, dokununca da cok aciyor. Dun eslem altini alirken tekme atmıştı. Sanirim ondan oldu. Butun gece sitmalandim, hem atesim vardi hem üşüyordum titriyordum. Şuan daha iyi gibiyim ama hâla gogsumde acı var
10luk olsa enjektör daha güzel olacak, aklında olsun.Aaaa cok guzel bugun yapayim bunu canim cok sagol
Yeğen geldi demek gözünüz aydınKızlar ya özellikle bebişine sezaryen doğum ile kavuşanlar, kızkardeşim sezaryen yaptı ama bıgün 5.gün baş ağrısı hiç geçmiyor. Var mı böyle bişey yaşayan? Yaşadıysanız eğer iyi gelen bişey oldu mu?
Ondan cok korkuyorm. Cok sukur ilkinde yasamadım ama 2 beni korkutuyor niden acabaynGeçmiş olsun, böyle mastit olunuyor mu ya.
Ben ya ilk zamanlar ya da emzirme biterken olunur sanıyordum.
Ben varım. Başarısı çok oldu. Kafein tüketsin bol bol şekersiz. Bol su birine minoset plus önermişti doktorYeğen geldi demek gözünüz aydın
Bebek geldı demek tilililiKızlar ya özellikle bebişine sezaryen doğum ile kavuşanlar, kızkardeşim sezaryen yaptı ama bıgün 5.gün baş ağrısı hiç geçmiyor. Var mı böyle bişey yaşayan? Yaşadıysanız eğer iyi gelen bişey oldu mu?
Fayda etmiyor diyo kuzum bilmiyorum ki hiç, tamam canım çok sağolCanım bol kahve içsin . Bende hiç baş ağrısı olmadı ama hemen bi kahve içmiştim . Tabi bol su içmesi de lazım . Ağrı kesici kullanmıyor mu ki ? Sezeryandan sonra veriyorlar ya ?
Ayyy geldi canım ama gidemedim göremedim çok uzaktalar, çok teşekkür ederimYeğen geldi demek gözünüz aydın
Allah kolaylık versin kuzum ya . Lohusa depresyonuna girmiş gibi de geldi banaFayda etmiyor diyo kuzum bilmiyorum ki hiç, tamam canım çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?