Canım bu memeci oğlanları ileride tebessümle anıcaz biliyorumCanim bizimkiler neredeyse emme konusunda ikiz kardesler gibiler biliyosun. Bem hala gece beslenmesini kesemedim. 2farkli dr ile gorustum gece beslenmesinin bir faydasinin olmadigini kesersrm uykuya dusecegini soyledi. Ama ben biliyorumki benim bebegim acligini gidermek icin emmek istemiyor tamamen duygusal ten temasi anme kokusu vs. 2.ve son bebegim herseyin tadini cikarmak istiyorum emme isinin tadi degil b.ku cikti o derece 20 defa emdigini biliyorum yani otesi varmi bilmiyorum. Gece beslenmesini kessem gece nasil sakinlesecek o kdar yiprandimki yinede o sureci goze alamiyorum. Yakasi acik bisey giysem tisil tisil geliyo heyecanli heyecanli cikarmaya calisiyo hep acik dursa gelip gidip 2firt cekse dunyaninn en mutlu bebegi olir heralde. Kizim tek meme emiyordu hep doya doya kana kana emzirmek icimde kalmisti o acigi fazlasiyla kapattik bence oglusumla.persembe gunu dogum gunu 1yasindan sonra gece beslenmesini kesicem demistim bakalim napicam gozum kesmiyo kiyamiyorum ama belkide ona ve kendime iyilik olucak . Asla tamamen kesme taraftari degilim. Hele bu pamdemide aklimdan bile gecmez... kizimda tek meme ve biberomda kullanmamiza ragmen uzun sure emzirdim 28 aylikti biraktigimizda ve asla mememe abuk sabuk seyler surmedim en sevdigi en guvendigi seyden sogutmadim cok cok zir oldu ve uzun surdu anlattim artik buyudun memede sut bitti vs dedim anme noluy anne noluy derdi icim sizlardi ve ben cok uzulerek kesmistim sutum kesilmedi cinara hamile kaldigimda bile hala sutum vardi siktikca akiyordu . Esiminn ailesi denk gelirsek eahg puuu dio birak memeyi diyo sinir oluyorum gecenn biri meme kaka diodu sensin kaka dedim meme cici gel oglum dedim . Emzirsemde emzirmesimde herkese dert oluyor bu konu enn koylusunden enn elitine kadar bu boyle canim malesef ...
Maşallah kızz sen iyi yediriyonn bebende yiyorr.Bıııyyy bıraksam benimkide yicekdişliyo arada hayır dedimmi cekıyo agzindan
Kestin mi canım gece beslenmesini?Canım bu memeci oğlanları ileride tebessümle anıcaz biliyorumo zamana kadar gece 20 kere uyanma devamke
Ama bu konuda çok memnunum ki akşam uykusuna yatırınca artık uyanmadan uyuyor biliyor ki meme vermeyeceğim ve uyanmıyor. Ve bunu yapmak onu yıpratmadı. Biraz mızırdandı sevdiği şarkıları vs açarak ayağımda salladım uyudu. Bunu bence denemelisin. Akşam uykusuna yatınca artık kafam çok rahat. 2 3 saat deliksiz uyuyacağını biliyorumsonra başlıyor uyanmalar
Canım benimkide seninko kadar zaten hemen hemen. 3 ogunun bırını tam yemıyor. yeter ana dıyor zaarMaşallah kızz sen iyi yediriyonn bebende yiyorr.
Benimki belli olmuyor 3 öğün kesin yediriyorumda ara öğün olarak bi yoğurt yiyor o kadar. Eline meyve veeiyorum arada da yerse yiyor.
Aslinda şişlik yok gibi emin degilim. Ama o vucut kirginligi hâla gecmedi hic kendime gelemedim. Hasta olsam burun akintisi vs birşey yok ayni zamanda goguste de acı olunca o geldi aklima
Keskee hepimiz qmin cekelim bunaCanim valla dogru dedin 1yastannsinr abakalim daha neler degisecekgece uykusu degisse yumus yumus uyusalar . Cocuklarda enerji hic bitmiyo canim. Defne okula gittihi gubler o kdar cok konusuyor ve hareket ediyoki varya onu izlemekten basimiz donuyo resmen . Herkes yardim eder kimse oyle hizmet beklemez sagolsunlar canim evide supurup silip giderler
Canim bitter cikolata denediz mi onuda okumustumFayda etmiyor diyo kuzum bilmiyorum ki hiç, tamam canım çok sağol
Valla uzun zamandır 200den asagi gelmiyor..bende anlamadim
Hayiri anlayan bi hansBıııyyy bıraksam benimkide yicekdişliyo arada hayır dedimmi cekıyo agzindan
O mertebete ulasmakla yetinen sut dolu analarizCanım bu memeci oğlanları ileride tebessümle anıcaz biliyorumo zamana kadar gece 20 kere uyanma devamke
Ama bu konuda çok memnunum ki akşam uykusuna yatırınca artık uyanmadan uyuyor biliyor ki meme vermeyeceğim ve uyanmıyor. Ve bunu yapmak onu yıpratmadı. Biraz mızırdandı sevdiği şarkıları vs açarak ayağımda salladım uyudu. Bunu bence denemelisin. Akşam uykusuna yatınca artık kafam çok rahat. 2 3 saat deliksiz uyuyacağını biliyorumsonra başlıyor uyanmalar
Ooo allah kolaylik verein canim valla zor yaa hazirlanmak yarin kurabiye yapip koyucam buzluga meseka gun gun planladm bende . Canim orda 6dannnsonrami yasak cok erkenmis yaa . Ayy cocuk sayisinarttikcaKeskee hepimiz qmin cekelim bunaevet haklisin ne kadar yorulurlarsa enweji zirvede oluyor dinlenmedikce bunye sapitiyor galiba. Cok iyi canim olmuşken bid elden olur biter bizde 4kisiydik arkadaşlarim cocuklarla 7 ama arkadaşım kuzenlerimde gelirse filan dedi oyle olunca davet ederim dedim artik yakinizda bu kadar degildik onlarda gelirse 6buyuk olucaz ama çocuk sayısı artinca neler olcak bilmiyorum aileylede haftasonu pasta kesicez cunku herkes calisiyor ,6dan sonrada yasak basliyor 2 kere olucak hafif hazirliyamayi dusunuyordum olmucak heralde
Ogun.mogun yok durmadan tikiyorumKızlaaar bebeler 1 yasına gelirken ogunn sayılarınız ne durumda. Ben 3 ana ogun veriyorum enaz ıkı kere ara ogun. Annesutunu saymadım haaa :)
Ooo allah kolaylik verein canim valla zor yaa hazirlanmak yarin kurabiye yapip koyucam buzluga meseka gun gun planladm bende . Canim orda 6dannnsonrami yasak cok erkenmis yaa . Ayy cocuk sayisinarttikca.
Nıye gııı senınkı anamıyomuHayiri anlayan bi hans
Hemen yakalarlar hemeeen hıc af yokOgun.mogun yok durmadan tikiyorum. Yakaladiginyerde enemiyo . Bugun cok yoruldumm sirtimi dinlendirmek icin haliya uzandim enik gibi inil inil geldi emdi
3 öğün veriyorum ara mara yok neresine yicek çocukKızlaaar bebeler 1 yasına gelirken ogunn sayılarınız ne durumda. Ben 3 ana ogun veriyorum enaz ıkı kere ara ogun. Annesutunu saymadım haaa :)
Elektrikmi oyle geliyor200 mü o ne ki..geçen ay 600 bir önceki ay 500 geldiev 200 metre kare olunca
Canim az once baktimda memede kizariklik gibi morluk gibi bisey var :'(Insallah olmamışsındir canim ,col emincede olur hani bazen nasıl oldun
Sen onu 1 ogun daha arttır gıııı3 öğün veriyorum ara mara yok neresine yicek çocuk
Bebek için uykusuzluk yapar diye içmedim canım.Benim sonradan olmuştu ilk üç dört gün yoktu.Berbat bir ağrı ama kafayı kaldırdığım anda beynime bıçak saplıyorlardı sankiO da spinal oldu kuzum, niçin içmedin canım bebeğine kafein gitmesin diye mi? Gaz fln mı yaptı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?