2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım bu memeci oğlanları ileride tebessümle anıcaz biliyorum o zamana kadar gece 20 kere uyanma devamke
Ama bu konuda çok memnunum ki akşam uykusuna yatırınca artık uyanmadan uyuyor biliyor ki meme vermeyeceğim ve uyanmıyor. Ve bunu yapmak onu yıpratmadı. Biraz mızırdandı sevdiği şarkıları vs açarak ayağımda salladım uyudu. Bunu bence denemelisin. Akşam uykusuna yatınca artık kafam çok rahat. 2 3 saat deliksiz uyuyacağını biliyorum sonra başlıyor uyanmalar

Bıııyyy bıraksam benimkide yicek dişliyo arada hayır dedimmi cekıyo agzindan
Maşallah kızz sen iyi yediriyonn bebende yiyorr.
Benimki belli olmuyor 3 öğün kesin yediriyorumda ara öğün olarak bi yoğurt yiyor o kadar. Eline meyve veeiyorum arada da yerse yiyor.

Kestin mi canım gece beslenmesini?

Maşallah kızz sen iyi yediriyonn bebende yiyorr.
Benimki belli olmuyor 3 öğün kesin yediriyorumda ara öğün olarak bi yoğurt yiyor o kadar. Eline meyve veeiyorum arada da yerse yiyor.
Canım benimkide seninko kadar zaten hemen hemen. 3 ogunun bırını tam yemıyor. yeter ana dıyor zaarara ogun dede Yarım yamalak oldugu oluyor bazen ..mesela bugun hepsi birlikte arada dahıl 2 3 yedı ama 4u bulmadı.ama yınede abisine gore iyi maşsallah..anam aklıma geldi gene neler cektım 11 sene once

Aslinda şişlik yok gibi emin degilim. Ama o vucut kirginligi hâla gecmedi hic kendime gelemedim. Hasta olsam burun akintisi vs birşey yok ayni zamanda goguste de acı olunca o geldi aklima

Insallah olmamışsındir canim ,col emincede olur hani bazen nasıl oldun

Keskee hepimiz qmin cekelim buna evet haklisin ne kadar yorulurlarsa enweji zirvede oluyor dinlenmedikce bunye sapitiyor galiba. Cok iyi canim olmuşken bid elden olur biter bizde 4kisiydik arkadaşlarim cocuklarla 7 ama arkadaşım kuzenlerimde gelirse filan dedi oyle olunca davet ederim dedim artik yakinizda bu kadar degildik onlarda gelirse 6buyuk olucaz ama çocuk sayısı artinca neler olcak bilmiyorum aileylede haftasonu pasta kesicez cunku herkes calisiyor ,6dan sonrada yasak basliyor 2 kere olucak hafif hazirliyamayi dusunuyordum olmucak heralde

O mertebete ulasmakla yetinen sut dolu analariz

Ooo allah kolaylik verein canim valla zor yaa hazirlanmak yarin kurabiye yapip koyucam buzluga meseka gun gun planladm bende . Canim orda 6dannnsonrami yasak cok erkenmis yaa . Ayy cocuk sayisinarttikca .

Kızlaaar bebeler 1 yasına gelirken ogunn sayılarınız ne durumda. Ben 3 ana ogun veriyorum enaz ıkı kere ara ogun. Annesutunu saymadım haaa :)
Ogun.mogun yok durmadan tikiyorum . Yakaladiginyerde enemiyo . Bugun cok yoruldumm sirtimi dinlendirmek icin haliya uzandim enik gibi inil inil geldi emdi

Ooo allah kolaylik verein canim valla zor yaa hazirlanmak yarin kurabiye yapip koyucam buzluga meseka gun gun planladm bende . Canim orda 6dannnsonrami yasak cok erkenmis yaa . Ayy cocuk sayisinarttikca .

Aynen canim bende oyle dusunuyorumda sayi artarsa miktari arttirip cesidi azaltirim diyorum bi gun pogaca bi gun borek aticam buzluga ,o sabahta kisir ve minik hamburger yaparim aksaminada slata 2tame sanirim simdilik oyle düşündüm , hafta sonlarida yasak olucak gibi sonanda iptal olursa diye mecbur ikiye boldum iste oyle canim vayhalime olcak

O da spinal oldu kuzum, niçin içmedin canım bebeğine kafein gitmesin diye mi? Gaz fln mı yaptı?
Bebek için uykusuzluk yapar diye içmedim canım.Benim sonradan olmuştu ilk üç dört gün yoktu.Berbat bir ağrı ama kafayı kaldırdığım anda beynime bıçak saplıyorlardı sankiNeyseki 3-4 gün sürdü sonra geçti.Daha uzun yaşayanlar varmış.Başım yastıktayken sıkıntı yoktu ama kaldırdığım anda çok kötü omuştum.İnsan hep yatmak istiyor o yüzden anlıyorum onu ama geçecek buna inansın sadece bebeğiyle meşgul olmaya çalışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…