2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
haftaya salı devletten randevu aldım. 7 hafta bitmiş olacak. inşallah görünür
Görünür canım merak etme ultrasona yatarken bir sürü dua ediyorsun görünsün diye kalp atışlarını duyunca bir ohh çekiyorsun tarifsiz bir mutluluk Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın

ben alttan muayene istemedim belki görünürdü. ama haftaya zaten kan tahlillerim için gidecektim. cumadan salıya çektim randevuyu.. geç olsunda güç olmasın. beklemek çok zor işte günler geçmiyo resmen
Evet safak sayar gibi sayiyorum gorebilseydim bi rahatlicam

Merhaba arkadaşlarrrr kısmetse bende 2020 Mart Annesi olucammm iki kez muayene oldum , kesemiz büyüdü içinde fasülyemizi gördük. Allah isteyen herkese nasip etsin
Gozunaydin canim.hayirli olsun insaallah doguma kadar saglikli gebelikler gecirip burada birbrimize destek oluruz :)

ben alttan muayene istemedim belki görünürdü. ama haftaya zaten kan tahlillerim için gidecektim. cumadan salıya çektim randevuyu.. geç olsunda güç olmasın. beklemek çok zor işte günler geçmiyo resmen
canım bende 7. haftada (dün) gördüm kesenin içinde fasülyeyi ve kalp atışını duyabildim. Bu gidişinde duyarsın görürsün inşallah . Başkasına söylemek kolay telaşlanma demek ama seni en iyi yine bizler anlarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…