2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet kese yuvarlak ise kız, kese yassı fasulye gibiyse erkek deniliyor. Benim kızımda tuttu :)) bu kesemde yusyuvarlak. İcime de kız doguyor hayirlisi
Oyle mi :)) soldaysa kiz sagdaysa erkek oluyor diyorlar ilk hamileligimde sol tarafim agriyordu kiz oldu simdi de solda hissediyorum bakalim gercekten oyle mi

Oyle mi :)) soldaysa kiz sagdaysa erkek oluyor diyorlar ilk hamileligimde sol tarafim agriyordu kiz oldu simdi de solda hissediyorum bakalim gercekten oyle mi
benimde yusyuvarlak değil bir de kesenin en altında acaba bu ne demekkk benimde hep sağ tarafım ağrıyor yoksa erkek mi bir de çin takvimine baktınız mı kızlarr ?

benimde yusyuvarlak değil bir de kesenin en altında acaba bu ne demekkk benimde hep sağ tarafım ağrıyor yoksa erkek mi bir de çin takvimine baktınız mı kızlarr ?
Evet baktim ama ilk hamileliginde cin takvimine gore erkekti ama kiz oldu

ben yine bunda daha sakinim. İlkinde ki gibi olsam 10 dr gezmistim

Onu yumurtlama icin diyolar. Soldansa kiz sağdan sa erkek gibi emin degilim bunda ben hic bişey bilmiyorum tamamen supriz bebis

doktorum bana dedi ki rahimin 2 kat daha büyümüş rahim büyümesinden zaten şişiyor

Onu yumurtlama icin diyolar. Soldansa kiz sağdan sa erkek gibi emin degilim bunda ben hic bişey bilmiyorum tamamen supriz bebis
Iliskiden sonra da sola donup yatinca kiz diyorlar demekki solda bi kiz durumu var simdi ultrason kagidima bakcam cok merak ettim

ben alttan muayene istemedim belki görünürdü. ama haftaya zaten kan tahlillerim için gidecektim. cumadan salıya çektim randevuyu.. geç olsunda güç olmasın. beklemek çok zor işte günler geçmiyo resmen
Bende altan muayene istemem☺
belki o zamana kadar kalp atisini duyarsin tam olarak ne kadarlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…