Oyle mi :)) soldaysa kiz sagdaysa erkek oluyor diyorlar ilk hamileligimde sol tarafim agriyordu kiz oldu simdi de solda hissediyorum bakalim gercekten oyle mi
Oyle mi :)) soldaysa kiz sagdaysa erkek oluyor diyorlar ilk hamileligimde sol tarafim agriyordu kiz oldu simdi de solda hissediyorum bakalim gercekten oyle mi
benimde yusyuvarlak değil bir de kesenin en altında acaba bu ne demekkk benimde hep sağ tarafım ağrıyor yoksa erkek mi bir de çin takvimine baktınız mı kızlarr ?
Bende 8. içindeyim. Şişkinlik var sanki. Karnım yok benim de ama şimdi bu çıkan karnı içime de çekemiyorum :) Hafif minnacık bişi. Sanırım rahim büyüdüğünden canm. Yoksa bebiş daha çok ufak :)
benimde yusyuvarlak değil bir de kesenin en altında acaba bu ne demekkk benimde hep sağ tarafım ağrıyor yoksa erkek mi bir de çin takvimine baktınız mı kızlarr ?
canım bende 7. haftada (dün) gördüm kesenin içinde fasülyeyi ve kalp atışını duyabildim. Bu gidişinde duyarsın görürsün inşallah . Başkasına söylemek kolay telaşlanma demek ama seni en iyi yine bizler anlarız.
Bende 8. içindeyim. Şişkinlik var sanki. Karnım yok benim de ama şimdi bu çıkan karnı içime de çekemiyorum :) Hafif minnacık bişi. Sanırım rahim büyüdüğünden canm. Yoksa bebiş daha çok ufak :)
ben alttan muayene istemedim belki görünürdü. ama haftaya zaten kan tahlillerim için gidecektim. cumadan salıya çektim randevuyu.. geç olsunda güç olmasın. beklemek çok zor işte günler geçmiyo resmen
Benim sol kasigim surekli agridigi icin dun muayenede baktim nerde bebis diye agriyan yerde degil tam ortadaydi. Neden solum agriyor anlamadim sagda bisi yok