2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Eklentiler

• IMG_20200503_113743_255.webp
    IMG_20200503_113743_255.webp
    13 KB · Görüntüleme: 69
Yok canım hic bir belirtisi yoktu . asiyi sali gunu oldu . kani cuma gunu gordum .az biseydi .dunndennberi sut ve yumurta tuketmedim sabah kan goremedim kakasinda . bizim.doktrumuz izinde olmasa gidcktm bi doktra ama ona cok guveniyorum o yuzden simdilik diyet yapiyorum sadece.
Geçmiş olsun. İnşallah alerji değildir

Kızlar bebeğim ishal gibi kaka yapıyor.az önce altını temizledim yine yaptı şimdi. Geceden beri 4. Bez değiştiriyorum. Daha da gün uzun. Hastalandı mı acaba bebeğim 😥
Ara ara bizim de kaka sayımız artıyor. Formu hep çok sıvı zaten. Alıştım artık. Bol bol emzirip takip et, rahatsız edecek miktara ve sayıya ulaşırsa doktorunu bilgilendirmen iyi olur

Baya ilgisini cekti bizim
Güle güle kullanın. Biz de Tiny Love Maymun Adası var. Oğlumu, 2 yeğenimi büyüttü, şimdi yine bizde 😂 Ben memnunum. Sadece yıkamaktan aynasını hallettik. Diğer bütün oyuncakları tam ve çalışıyor

Eklentiler

• inCollage_20200503_115552360.webp
    inCollage_20200503_115552360.webp
    58,7 KB · Görüntüleme: 62
Dun camlari sildim yemek yaptim. Bugun yemek var temizlik yapcam toz alcam. Yarin eslemi yikicam yemek yapcam.bu aksamda camasir yıkarım. Utu var biraz o da sali gunune sarkar. Yusranin yazliklar ayiklancak kisliklat kalkacak.mutfak dolabı buzdolabı silincek :KK70:
Benimkiler bekliyor😊

Kafamda hepsini yapıyorum veya akşm olunca yarın bunları bunları yapıcam diyorum ama malesef😂 yapamayınca da batıyor🙄

Betom sen bi de ikinci cocuk olunca gor o hali 🤣 sen toplayip daha arkani donmeden ayni hale geliyor🤦‍♀️ en azindan benimoglum oyle yani artik sinirden gülüyorum 😂

Dil bagini anca bebegin beslenmesinde sikinti olunca kontrol ediolar demistir sanki burdan birileri canim. Yanlis mi hatirliorum. Oyleyse ben de baktirayim
Bize saglik ocagindaki hemsire dedi cnm baktirin diye emmesinde sorun yok su an ama emmede sorun yapabiliyormus

Dun camlari sildim yemek yaptim. Bugun yemek var temizlik yapcam toz alcam. Yarin eslemi yikicam yemek yapcam.bu aksamda camasir yıkarım. Utu var biraz o da sali gunune sarkar. Yusranin yazliklar ayiklancak kisliklat kalkacak.mutfak dolabı buzdolabı silincek :KK70:
Ay benim camlar oldugu gibi duruyor

Ben, eşim ve oğlumda solunum alerjisi var. Onların nelere olduğu belli, benim değil. Testte çıkmıyor. Annem de diyor ki sizin zamanınızda alerji mi vardı. Oysa kardeşim tatlı birşeyler yediğinde kabarırdı vücudu. Kimbilir neye alerjisi vardı.
Genetik faktör var ozman bence

Benimde öyle vücudunda da döküntüler var. Dr una resim attım bi losyon ve şampuan markası gönderdi. Acil bir şey yok dedi. Yediklerimle mi alakalı dedim hayır dedi.
mukuslu ve kanlı kakali bebekler hariç yenilenlerle alakalı değil bence kizlar hepimizinkinde oldu ,banyoya,havaya,dünyaya alışma surecinde bebisler anne karnında verniks denilen kremsi bi yapıyla kapalıydılar korundular ama doğup yikandilar derileri hava ile temas etti,su ve şampuan ile temas etti o yuzden boyle tepki vermesi normal vücutların,cok hassas derileri benim bile oyle ki ben egzamali bi anneyim iki cocugum da hassas mesela kizim demir ilaci alsin fazladan vitamin alsin döküntüler cikar bozuk 1 tl büyüklüğünde yani bebegin vücudu ile de alakalı kendinizi cok kasmayın lütfen kafaniza gore dr demeden diyetler yapmayın,güçten düşmeyin cnm sen konu ile ilgili konustugun icin buradan yazdim genel söylüyorum

Onu bilemicem. Ama yerinde olsam 1_2 cay kasigi verirdim ya.
Canım anne sütü alan bebekte su ihtiyacı sıfırdır. Bunu her iki doğumda da kadın doğum uzmanı doktorların uyarısına dayanarak söylüyorum. Odaya kontrole geldiklerinde ikisi de uyardı. Hele de ilk zamanlar mideleri o kadar küçüktür ki bir kaşık su içeceğine bir kaşık fazla emer bebeğin demişti bana ilk oğlumda doktor. Kafama da yattığı için paylaşmak istedim. İlk oğlumda çevreme karşı çok savaş verdim bu yüzden ve 6 aylık olana kadar vermedim. Nacizane yazıyorum, umarım yanlış anlamazsın

mukuslu ve kanlı kakali bebekler hariç yenilenlerle alakalı değil bence kizlar hepimizinkinde oldu ,banyoya,havaya,dünyaya alışma surecinde bebisler anne karnında verniks denilen kremsi bi yapıyla kapalıydılar korundular ama doğup yikandilar derileri hava ile temas etti,su ve şampuan ile temas etti o yuzden boyle tepki vermesi normal vücutların,cok hassas derileri benim bile oyle ki ben egzamali bi anneyim iki cocugum da hassas mesela kizim demir ilaci alsin fazladan vitamin alsin döküntüler cikar bozuk 1 tl büyüklüğünde yani bebegin vücudu ile de alakalı kendinizi cok kasmayın lütfen kafaniza gore dr demeden diyetler yapmayın,güçten düşmeyin cnm sen konu ile ilgili konustugun icin buradan yazdim genel söylüyorum
Kuzum mukus tamam da kan için çok olağan birşey gibi bakmak bana biraz yanlış geliyor. Kan ister alerjik ister viral bir durum olsun mutlaka ciddiye alınmalı diye düşünüyorum. Ve şunu gözlemledim. Doktora bir sürü mesaj yaz, sana müsait olduğunda dönüyor. Kakasında kan gördüm deyip bir de fotoğraf gönderdin mi saniyesinde yanıtlıyor 🙄

Back
X