Bir gün öncesinde kalmıştım ayakta acısı dün çıktı ama hala devam ediyor sanırım artık iyiden iyiye büyüdü bu minnoşlar. Bir de karnım çok çıkmadı gibi 6 aylık olduk ama heralde iç karnım geniş içerilerim genişliyor 11 iyi ama küçük biraz yüksek gibi canım sınırda yani yine de sen takip et şuan için
Çalışan kadınların hamilelik süresi 40 hafta üzerinden baz alınır. Kadın işçilerin doğumdan önce sekiz ve doğumdan sonra sekiz hafta olmak üzere toplam on altı haftalık süre için çalıştırılmamaları esastır. Doğum öncesi doğum raporu tekil gebelikler için 32. haftada başlamış olur. Ancak, doktorlarından aldıkları “37. gebelik haftasına kadar daha 5 hafta süre ile çalışmasında gebeliği yönünden sakınca bulunmamaktadır.” şeklindeki benzer raporlar ile doğumdan önceki üç haftaya kadar iş yerinde çalışabilir.
Ben de tesetturluyum canim ama sabahligimla kuallanirim dedim. Zaten hastane odasina yabanci erkek girmez diye dusunuyorum ve sonrasinda evimde de kullanirim dedim. Kapali olanlar dedigin gibi babaanne isi esimin yaninda oyle durmak istemem
Malesef ben cok begenmesemde aldim hastane odasi yol gecen hani gbi kafasina esen odaya daliyor hele kapida isim yazmiyorsa oda numarasi sormak yerine tek tek odalara bakanlari bile gordu bu gozler
Çalışan kadınların hamilelik süresi 40 hafta üzerinden baz alınır. Kadın işçilerin doğumdan önce sekiz ve doğumdan sonra sekiz hafta olmak üzere toplam on altı haftalık süre için çalıştırılmamaları esastır. Doğum öncesi doğum raporu tekil gebelikler için 32. haftada başlamış olur. Ancak, doktorlarından aldıkları “37. gebelik haftasına kadar daha 5 hafta süre ile çalışmasında gebeliği yönünden sakınca bulunmamaktadır.” şeklindeki benzer raporlar ile doğumdan önceki üç haftaya kadar iş yerinde çalışabilir.
Hepsi hatta daha fazlasi bendede var canim doktordan geldim bugun ayrica yuksek tansiyon ve migde bulantisi da ekliyorum listene gece sagdan sola donerken esimden destek aliyorum yoksa oksurmeye korkuyorum belimden dolayi
Merhaba değerli hanımlar. Bu ara benim tatlıya duskunlugum olmaya başladı şerbetli veya çikolatalı tatlılar filan. Internette gezerken loğusa şerbetini gördüm bu hamilelikte ölçülebilir mi. Tatlı isteğini kestiğini söylüyor faydaliymista. Siz ne düşünüyorsunuz yapayım mı yoksa tatlı yemeye devam mı edeyim
Merhaba değerli hanımlar. Bu ara benim tatlıya duskunlugum olmaya başladı şerbetli veya çikolatalı tatlılar filan. Internette gezerken loğusa şerbetini gördüm bu hamilelikte ölçülebilir mi. Tatlı isteğini kestiğini söylüyor faydaliymista. Siz ne düşünüyorsunuz yapayım mı yoksa tatlı yemeye devam mı edeyim
Şeker falan çıktı mı canım bakıldı mı. Yani çok tatlıya eğilim de iyi bişey değil tabi ki kararında yemek lazım eğer şeker rahatsızlığın yoksa yine yemeye devam et ama yaptırmadıysan bu da sana bi uyarı olabilir baktırman için
evet tabii ki benim hakkım, keyfi vermemezlik yapmıyor zaten, evde dinlenmen senin için daha iyi olacak dedi. Bizim bebiş epey aşağıda ondan muhtemelen.
Bende az sonra dahiliyeye gidicem 50gr yukleme sonu 185 cikti. Dahiliye 100gr yukleyecekmis galiba, ondan sonrami kesinlesecek gebelik sekeri olup olmadigi yoksa simdi bende kesin var mi anlamadim ya. 100 gr o şeyi icicem diye geceden beri uyku girmiyor gozume
Bide diyet diye bahsettikleri bazi yiyeekceklere yasak mi koyuyorlar yoksa baya kilo aldrmamaya mi calisiyolar
Ben 100 grlık yükleme yaptırmak istemediğimi söyledim doktorumda onayladı sağolsun, dahiliye gönderdi o da diyetisyene kontrollü devam edicez bakalım. Diyette karbonhidrat neredeyse yok protein ağırlıklı bir diyet. 2 gündür aç geziyorum resmen vücudum nasıl alışmışsa hamur işine
Evet ben bugun itibariyle dikkat etmeye basliycam ekmek, pilav, makarna ve tatli olabildigince az ya da sifir olarak son haftalari gecireyim diyorum. Bir yandan iyi de oldu hizli kilo aliyorum doktorun koydugu hedefi asmamak icin zaten dikkat etmem gerekiyordu hayirlisi bakalim
Güle güle kullan :) nasil bir model almistin foto yukleyebilir misin?
Şeker falan çıktı mı canım bakıldı mı. Yani çok tatlıya eğilim de iyi bişey değil tabi ki kararında yemek lazım eğer şeker rahatsızlığın yoksa yine yemeye devam et ama yaptırmadıysan bu da sana bi uyarı olabilir baktırman için