Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
bende öyleyim ve cevremdekiler ne kadar naz yaptın diyorlar inanmıyorlar onlar öyle diyince bende mi sorun var diye kafaya takıyorum

evet tabii ki benim hakkım, keyfi vermemezlik yapmıyor zaten, evde dinlenmen senin için daha iyi olacak dedi. Bizim bebiş epey aşağıda ondan muhtemelen.
tamam diğer yönden anladım ben sizin dinlenmeniz için veriyor doktorunuz un kararı tabiki önemli bu konuda

Kizlar kac gundur bas agrisindan geberiyorum mecbur parol içiyorum.. Agri cok kotu yapiyor beni yasam kalitemi dusurdu bu agri resmen sizde de oluyor mu

bu arada şeker yüklemesi için,hastalar yükleme yapmak istemiyor bizde açlık tokluk şekerlerine bakıyoruz ,talepleri halinde dedi doktor bende ilk hamileliğimde yapmıştım,ama şimdi yapmadım kilosu 740 yada 840 gr dedi tam hatırlamıyorum ama haftasıyla uyumlu dedi

Ben de aldım canım inşallah popolar sever markayı.

inşallah canım ya benim büyük oğlumda hep primaydı,neyse bir arkadaş dedi zaten sık değişiyoz,a 101 in bezine döndüm ben çok daha uygun dedi,sonra mühendisin oğlu sayfası var ya instagramda oda prima pure serisini önerdi ama aşırı pahalı derken ben sleppy ye geçtim çocuğun geçen yazdan beri poposu kızarıktı hep geçmiyord,annemle kayınvalşde ek gıdaya geçti,diş çıkarıyor ondan normladir dediler bende ok dedim,sonra evde bezi bitmişti bi gün tesadüf denebunudan çıkan prima külot bez kalmıştı onu kullandım açtım ki kızarıktan eser yok ve ben her alt değişmede çişte dahil temizleyip,pişik önleyici krem kullanırım.Uzun oldu ama oğlum şu an 16 aylık primadan memnunum artık asla değişmem,sleppy bilmem ne boşmuş hem de sızdırıyordu

Aynı anası cimcimem yüzü karın içime dönükmüş o yüzden en iyi pozumuz buyinede yuvarlak yüzlü burnu anasının burnu bir kızcem var. ebebek indirimlerine koşun kızlar şeker yüklemede beklerken az bakındım ay kız şeyleri pek ciciymiş ısınmaya başladım.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2020-02-03 at 11.55.55.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 53
  • WhatsApp Image 2020-02-03 at 14.18.13.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 50
  • WhatsApp Image 2020-02-03 at 14.17.09.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 51
Ya ama cok guzel seyler almissin kizina erkek analari kiskaniyor yapma boyle moon83

Sleepy’nin methini de çok duydum popodan popoya değişiyo demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…