Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Günaydın kızlar gece uyuyamıyorum sağ ayağım yine pert. Belim tutulmuş. İçinizde hamile yastığı alan memnun olan var mı
Merhabalar. Ben trendyoldan aldım ama yan yatış yastığı olarak geçiyor uzunca bir yastık ve çok rahat ettim. Bazen sırt desteği olarak kullanıyorum bazen bacaklarımın arasına koyuyorum ve karnımı destekliyorum. Tavsiye ederim rahat uyumaya başladım

Aslında hareketli olması çok mutlu ve sağlıklı olduğunun göstergesi aklınıza kotu şeyler getirmeyin. Benim bebeğim de uyumadan önce ve uyandığımda o kadar hareketli ki. muhtemelen gece de öyle bazen uyanıyorum hemen bir tekme bu tesadüf olamaz

Ya ama cok guzel seyler almissin kizina erkek analari kiskaniyor yapma boyle moon83
Erkek anaları Allah kız da versin oğluşlara da çok güzel şeyler var yaa hele o papyonlar.
Sleepy’nin methini de çok duydum popodan popoya değişiyo demek
Prima kullanıyorum şu anda ama sleppy natural de kullanıyorum ikisinde de sıkıntı yaşamadım indirim kovalıyorum ona göre alıyorum. Primada canım sıkan tek şey kimyasalının yoğun olması biraz da o yüzden pişik olmuyor sanırım. Hee her bezi denemişliğim var

Kizlar hepsine 138 kusur odedim n11de indirim kuponu var emzirme onlugu bedavaya geldi. Indirim kodu sevgili11

Eklentiler

• Screenshot_20200203_155011_com.dmall.mfandroid.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20200203_154001_com.dmall.mfandroid.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20200203_153956_com.dmall.mfandroid.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 39

İlk resimde Uzun süre yastığı aradım,o yastık değil bildiğin yatak kocam kaybolur yemin ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…