Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Cok sukur bir kizim var ama buyudukce kiyafet secimleri bize kalmiyor
oğlum bile istemiyor şu anda benim giydirdiğimi kendi seçiyor kızları düşünemiyorum.. aaa senin ikinci oğlan dimi valla ben yeni yeni alıştım pembelere tuhaf geliyordu ne az şey varmış kızlara diyordum düşün sen de erkek kıyafetlerine alışırsın baktıkça :)

Kizlar jokere yeni uye olup uygulamasini indirene 20tl indirim kodu veriyor haberiniz olsun

Vallahi ya gri ya mavi ya beyaz azcik tutu azcik kilotlu corap felan alasim geliyor

Kizlarr maltlar bedavaya geliyor 5tanesi

Eklentiler

• Screenshot_20200203_164536_com.jokerbaby.app.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 57
Alışveriş yapmaktan yoruldum artık giripte bakasımbile yok,cumartesi ordaydım. Herşeyi aldıkça alası geliyor insanın ama ya.. ne bileyim birşeyler patlayacak içimde amane bakalım..
Ben alıșı seviyorum da veriși hic sevmiyorum ocagimiza incir agaci dikildi eşim artık gelen kargolari bile sormuyor sorupta moralini bozmuyor adam ben de göstermiyorum

Ben alıșı seviyorum da veriși hic sevmiyorum ocagimiza incir agaci dikildi eşim artık gelen kargolari bile sormuyor sorupta moralini bozmuyor adam ben de göstermiyorum

Hiiiiç sorma o işi. İş yerine geliyor benim kargolar ve ben artık kargoculardan utanıyorum napalım yahu eksik bitmiyor... daha doğrusu hele ki ilk olunca,sorgusuzca alıyoruz.

Bugün 2. Yüklemen olacaktı sanırım, yine mi yüksek çıktı ?
Evet canım yine yüksek yine yine çok morelimm bozuldu
Açlık kan şekeri: 115
75 ml yükleme 1 saat sonra : 186
2 saat sonra: 156
Dahiliyeye gidicem cuma günü randevum var galiba insulin kullanabilirmişim

Geçmiş olsun üzülme. Diyetle üstesinden gelirsin bence. Ama eğer İnsülin gerekecekse de acı veren bir şey değil ki, ne yapalım bu yolda herşey bizim için. Moralini bozma allah daha beterinden korusun.

inşallah cuma iyi şeyler derler kuzum ben yaptırmadım kızımda şeker çıkmadı diye yaptrmam gereklimi acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…