neler alıyosun kız atmıyosunda hiç
kendine neler aldınSadece kozmetiği kaldı alınacak,onu da görümcem alacağını söylediği için saygıdan bekliyorum. Büyük küçük bana göre ilk ihtiyaçlar tamam ama tabi kesin bişeyleri yanlış yapmış olabilirim acemilik var. Konu başlığı alayımona göre söyleyeyim yoksa liste uzun
Ben esimin ailesi tarafindan cok sansliyim. Ilk oglum da her seylerini onlar aldi ben begendim sadece bunda biraz ben aceleci davraniyorumHiiiiç sorma o işi. İş yerine geliyor benim kargolar ve ben artık kargoculardan utanıyorumnapalım yahu eksik bitmiyor... daha doğrusu hele ki ilk olunca,sorgusuzca alıyoruz.
Insallahh biraz benim kanimdan almistirahh ahh bilirim kanlarında var bu lazların bakalım yeni gelcekler nasıl olsun
biz özel sektör mağdurları son ana dek çalışmak için 37'de izne çıkıyoruz, doktor raporuyla 37'ye kadar çalışıp sonrasına saklayacağım haftalarımı :)32 artı 0
bizim doktorumuz şeker yüklemesi istemedi, çok unlu şekerli beslenmiyorsun kilo alımın da ideal gerek yok demişti, son gittiğimizde bebek 24. haftada 800gram çıkınca ya şeker yükleme yapalım ya da sen kendin cihazla her öğün açlık tokluk ölç dedi, ben de yavruya şeker yüklemektense hergün kendimi delmeyi tercih ettimbu arada şeker yüklemesi için,hastalar yükleme yapmak istemiyor bizde açlık tokluk şekerlerine bakıyoruz ,talepleri halinde dedi doktor bende ilk hamileliğimde yapmıştım,ama şimdi yapmadım kilosu 740 yada 840 gr dedi tam hatırlamıyorum ama haftasıyla uyumlu dedi
aaah ah bir of çeksem karşıki dağlar yıkılırYaaaa
Geceleri hiç uyuyamiyorm var mı benm gbi olan
Asla ama asla rahatım yok sağa dönsem ağrıyor sola dönsem uyuyamiyirm
Düz zaten yatamiyorum offffff sabahın 8 inde uyandm
ya neler alıyosunuz ben daha bebeğe ve kendime iki üç kıyafet dışında hiçbirşey almadımmmmAlışveriş yapmaktan yoruldum artıkgiripte bakasımbile yok,cumartesi ordaydım. Herşeyi aldıkça alası geliyor insanın ama ya.. ne bileyim birşeyler patlayacak içimde amane bakalım..
o uzun listeyi gönder meselaSadece kozmetiği kaldı alınacak,onu da görümcem alacağını söylediği için saygıdan bekliyorum. Büyük küçük bana göre ilk ihtiyaçlar tamam ama tabi kesin bişeyleri yanlış yapmış olabilirim acemilik var. Konu başlığı alayımona göre söyleyeyim yoksa liste uzun
Al benddn de o kdr sağından soluma dönmek için vinç gelecek artıkbiz özel sektör mağdurları son ana dek çalışmak için 37'de izne çıkıyoruz, doktor raporuyla 37'ye kadar çalışıp sonrasına saklayacağım haftalarımı :)
bizim doktorumuz şeker yüklemesi istemedi, çok unlu şekerli beslenmiyorsun kilo alımın da ideal gerek yok demişti, son gittiğimizde bebek 24. haftada 800gram çıkınca ya şeker yükleme yapalım ya da sen kendin cihazla her öğün açlık tokluk ölç dedi, ben de yavruya şeker yüklemektense hergün kendimi delmeyi tercih ettimo kadarsağlıklı besleniyorum yine de tokken 160lara açken 130lara çıkıyor, bakalım akşam 3 günlük raporu yollayacağım ne diyecek
aaah ah bir of çeksem karşıki dağlar yıkılırkaç kere dönüyorum saymaya sayaç yetmez, her seferinde oturup dönüyorum öbürtürlü dönemiyorum,nefes nefeseyim zaten sürekli, sırt ve bacak ağrılarım da ççoook fazla
ama şikayet edemem bugünümüze şükür Allah sağlıkla versin de ben uyumayım
ya neler alıyosunuz ben daha bebeğe ve kendime iki üç kıyafet dışında hiçbirşey almadımmmm
bu arada hoşgeldinesomesom grupta çok aktif dğeilim ama seni göremeyip farkettim
o uzun listeyi gönder meseladaha hiçbirşey almayan 6 aylık hamileler utansınn
Kendimi gördüm sendeeeBabanne gibi ağrılarımdan dert yanıp duruyorum kızlar tek ben miyim oturup kalkarken babanne moda geçen
Bel ağrısı
Popo ağrısı
Bacak ağrısı
Çatı ağrısı
Demir ilacı sağolsun bağırsak ağrısı
Ben çok uzun zamandır primanın külot bezini kullanıyorum. Çok çok memnunum. Şu 1 Şubat kampanyasında ben de prima pure aldım bikaç paket. Bakalım o nasıl bir deneyeyim dedim. Ama külot bezle bir kez bile sıkıntı yaşamadım gerçekten ve kullanımı da çok rahat.inşallah canım ya benim büyük oğlumda hep primaydı,neyse bir arkadaş dedi zaten sık değişiyoz,a 101 in bezine döndüm ben çok daha uygun dedi,sonra mühendisin oğlu sayfası var ya instagramda oda prima pure serisini önerdi ama aşırı pahalı derken ben sleppy ye geçtim çocuğun geçen yazdan beri poposu kızarıktı hep geçmiyord,annemle kayınvalşde ek gıdaya geçti,diş çıkarıyor ondan normladir dediler bende ok dedim,sonra evde bezi bitmişti bi gün tesadüf denebunudan çıkan prima külot bez kalmıştı onu kullandım açtım ki kızarıktan eser yok ve ben her alt değişmede çişte dahil temizleyip,pişik önleyici krem kullanırım.Uzun oldu ama oğlum şu an 16 aylık primadan memnunum artık asla değişmem,sleppy bilmem ne boşmuş hem de sızdırıyordu
Kapı süsü yaptırmıcamkendine neler aldınkapı süsü yastığı yaptrdınmı isimli tulum falan model at yaptırdıysan :)
Gecenlerde bir tulum gwtrdi arkadasim sey dedi cok az giydrdim seninki kesin giyer agzimdan cikan kelime su sekil nedenki dedim altina kilotlu corap gydrp kisin giydrseydin ben elife hep oyle giydrdim tabi erkek bebekler tek kilotlu corap giymiyordu dimiahahahahah kız ben hala tütü elbise külotlu çorap alamadım bana da onlar tuhaf geliyor
Adaçayı içtim sanki biraz rahatlattı. Aslında önerilmiyor ama dayanamadım içtim.Kendimi gördüm sendeee
Ben geçen gün kullandım 20 lirayı, alt limiti de yok. Ama joker kargo konusunda çok yavaş.Aa ne sacmaa neyse o zaman 50tlye 10tl veriyor onu kullaniriz
Bayıldım gule gule kullansin prensesKapı süsü yaptırmıcam
İsimli tulum da yaptırmıyorum
Kendime hep gecelik aldım diz altı boylarda, sadece 1 tane ekru pijama takımı aldım
Takı yastığı resimdeki gibi ☺ Aşık olarak yaptırdım diyebilirim. Olur da fotoğraf çektirmeye karar verirsem,bu tulumu giydiririm diye bunu aldım, Tabi bir sürü ikili takım aldım,önlüğü ve eldivenleri de var. bir demr_ca teyzesinin hediyesi olan şu isimli pikeyi de hastahanede kullanıcam inşallah.
Kactane hastane çıkışı aldın ?Sadece kozmetiği kaldı alınacak,onu da görümcem alacağını söylediği için saygıdan bekliyorum. Büyük küçük bana göre ilk ihtiyaçlar tamam ama tabi kesin bişeyleri yanlış yapmış olabilirim acemilik var. Konu başlığı alayımona göre söyleyeyim yoksa liste uzun
Aynısı bizim evde de yaşanıyorBen alıșı seviyorum da veriși hic sevmiyorumocagimiza incir agaci dikildi eşim artık gelen kargolari bile sormuyor sorupta moralini bozmuyor adam ben de göstermiyorum
Super biberon kesinlikle tavsiye ederimyine müthiş bir sorum var sizesizce philips avent in yenidoğan biberon setini almalımıyım?niye biberon alacağımı da bilmiyorum da hadi bakalım. 0 - 6 ay diyor bide emzirmeyi planlıyorum emerse biberona ihtiyacı olacakmı yine de , off kafamda deli sorular yardım lütfen
link: Philips Avent Philips Avent SCD290/01 Natural PP Yenidoğan Başlangıç Seti SCD301/1 | Trendyol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?