Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
neler alıyosun kız atmıyosunda hiç

Sadece kozmetiği kaldı alınacak,onu da görümcem alacağını söylediği için saygıdan bekliyorum. Büyük küçük bana göre ilk ihtiyaçlar tamam ama tabi kesin bişeyleri yanlış yapmış olabilirim acemilik var. Konu başlığı alayım ona göre söyleyeyim yoksa liste uzun

kendine neler aldın kapı süsü yastığı yaptrdınmı isimli tulum falan model at yaptırdıysan :)

Hiiiiç sorma o işi. İş yerine geliyor benim kargolar ve ben artık kargoculardan utanıyorum napalım yahu eksik bitmiyor... daha doğrusu hele ki ilk olunca,sorgusuzca alıyoruz.
Ben esimin ailesi tarafindan cok sansliyim. Ilk oglum da her seylerini onlar aldi ben begendim sadece bunda biraz ben aceleci davraniyorum amann napalimm artikk saglikla kullansin evlatlarimiz

biz özel sektör mağdurları son ana dek çalışmak için 37'de izne çıkıyoruz, doktor raporuyla 37'ye kadar çalışıp sonrasına saklayacağım haftalarımı :)

bizim doktorumuz şeker yüklemesi istemedi, çok unlu şekerli beslenmiyorsun kilo alımın da ideal gerek yok demişti, son gittiğimizde bebek 24. haftada 800gram çıkınca ya şeker yükleme yapalım ya da sen kendin cihazla her öğün açlık tokluk ölç dedi, ben de yavruya şeker yüklemektense hergün kendimi delmeyi tercih ettim o kadarsağlıklı besleniyorum yine de tokken 160lara açken 130lara çıkıyor, bakalım akşam 3 günlük raporu yollayacağım ne diyecek

Yaaaa
Geceleri hiç uyuyamiyorm var mı benm gbi olan
Asla ama asla rahatım yok sağa dönsem ağrıyor sola dönsem uyuyamiyirm
Düz zaten yatamiyorum offffff sabahın 8 inde uyandm
aaah ah bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır kaç kere dönüyorum saymaya sayaç yetmez, her seferinde oturup dönüyorum öbürtürlü dönemiyorum,nefes nefeseyim zaten sürekli, sırt ve bacak ağrılarım da ççoook fazla
ama şikayet edemem bugünümüze şükür Allah sağlıkla versin de ben uyumayım
Alışveriş yapmaktan yoruldum artık giripte bakasımbile yok,cumartesi ordaydım. Herşeyi aldıkça alası geliyor insanın ama ya.. ne bileyim birşeyler patlayacak içimde amane bakalım..
ya neler alıyosunuz ben daha bebeğe ve kendime iki üç kıyafet dışında hiçbirşey almadımmmm
bu arada hoşgeldin esomesom grupta çok aktif dğeilim ama seni göremeyip farkettim
o uzun listeyi gönder mesela daha hiçbirşey almayan 6 aylık hamileler utansınn

Al benddn de o kdr sağından soluma dönmek için vinç gelecek artık
Arada oturup dusunuyirm
Sonra yatiyorm
Hiç rahat uyuyamiyirm

Ben çok uzun zamandır primanın külot bezini kullanıyorum. Çok çok memnunum. Şu 1 Şubat kampanyasında ben de prima pure aldım bikaç paket. Bakalım o nasıl bir deneyeyim dedim. Ama külot bezle bir kez bile sıkıntı yaşamadım gerçekten ve kullanımı da çok rahat.

kendine neler aldın kapı süsü yastığı yaptrdınmı isimli tulum falan model at yaptırdıysan :)
Kapı süsü yaptırmıcam
İsimli tulum da yaptırmıyorum
Kendime hep gecelik aldım diz altı boylarda, sadece 1 tane ekru pijama takımı aldım
Takı yastığı resimdeki gibi Aşık olarak yaptırdım diyebilirim. Olur da fotoğraf çektirmeye karar verirsem,bu tulumu giydiririm diye bunu aldım, Tabi bir sürü ikili takım aldım,önlüğü ve eldivenleri de var. bir de mr_ca teyzesinin hediyesi olan şu isimli pikeyi de hastahanede kullanıcam inşallah.

Eklentiler

• 5ECF5A58-8D62-4D95-8379-1644EC81AA49.webp
    61,4 KB · Görüntüleme: 47
  • 47DE35FD-2AFE-47AB-A28B-62713B8B29A5.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 56
  • 0A5F5FCD-8C4D-4E52-B616-7853EEFFB2A1.webp
    64,1 KB · Görüntüleme: 46
ahahahahah kız ben hala tütü elbise külotlu çorap alamadım bana da onlar tuhaf geliyor
Gecenlerde bir tulum gwtrdi arkadasim sey dedi cok az giydrdim seninki kesin giyer agzimdan cikan kelime su sekil nedenki dedim altina kilotlu corap gydrp kisin giydrseydin ben elife hep oyle giydrdim tabi erkek bebekler tek kilotlu corap giymiyordu dimi

Bayıldım gule gule kullansin prenses

Set olarak degilde en kucugunden bir tane alabilirsin daha biberon alip almiycagi bile belli degil ki hastanede kesin lazim oluyor

Kactane hastane çıkışı aldın ?
Bebek çikolata si?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…