Bugun oğluşumu gördüm bana bakıp esnedi kuzum geceleri sürekli tepiklerse uykusuz kalır tabi 1300 gr 40 cm olmus şu 3 ay bitsede alsak kucagımıza yaaa
Selam kızlar,
Bu rahim ağzı uzunluğu namı diğer servikal uzunluk nasıl ölçülüyor. Doktordan ölçmesini isticem merak ettim, normal ultrasonla bakılan bişey mi.
Evet canım detaylıda baktılar bana 29mm yazmış 25 altı risk uzunluğu iyi dedi doktor. Benim doktorum da ölçüyor her zaman ama tam uzunluk söylemiyor 25mm geçtiyse bırakıyor ölçmeyi
Bende ilk oglumun boyunu takiyordum kafaya dr gittim endekronoloji ye.dr bi bana bakti bir kocama bakti sanki siz ne siniz ki cocuk ne olsun der gibi bem 162 esim 172 cocuktan istiuoruz basketbolcu boyu. Dedim esime daha ogluma israt etmicem yogurt ye sunu ye bunu ye diye armut dibine dusuyor
Oy kuzuya tombik olur o zaman Doguma kadar İnşallah benm ki babasının kafasına çekmez çıkartamam valla vitamin ilacı içiyorsan oda aldırır kilo decavit kullanmıstım ben şimdi megadyn kullanıyorum yiyemediğim besinlerden vitamin alsın diye bol muz ye pekmez iç saglıklı olsunlarda bu son 3 ay alırlar kilo
Oy kuzuya tombik olur o zaman Doguma kadar ❤İnşallah benm ki babasının kafasına çekmez çıkartamam valla vitamin ilacı içiyorsan oda aldırır kilo decavit kullanmıstım ben şimdi megadyn kullanıyorum yiyemediğim besinlerden vitamin alsın diye bol muz ye pekmez iç saglıklı olsunlarda bu son 3 ay alırlar kilo
Bende 1 ay kullanıp 1 ay kullanmıyorum direkt bana geliyor kilolar ocak ayında kullanmadım aynı 65 kiloda kalmısım bu ay tekrar baslayacam degerlerim düşük çıktı koca kafalı olmasın da nasıl olursa olsun
Bebeğin yapısından dolayı cnm ne yesen çok da faydası yok aslında oğlum 4100 doğdu kızım 3 kilo ancak olacak aynı besleniyorum. Erkek bebek iri oluyor babada uzun boylu ise daha etkili maşallah
Yok kız ilk ailemle tanısmaya geldiklerinde sanki iş görüşmesine gelmiş gibi giyinmişdi çok şıktı böyle ogluyla kavga etmişler nişandan 1 hafta önce o yüzdenmiş dediler çok titiz evime kimse gelmesin kirlenmesin evim derdinde
Kilo durumlari nasil canlar sabah gozume inanamadim 4.5 kilo de 5 kilo iste bu son ay costum yahu kendime ceki duzen vermem lazim toplam 10 kilo ile bitrmek istiyorum zaten 72 ile hamile kaldim
Bebeğin yapısından dolayı cnm ne yesen çok da faydası yok aslında oğlum 4100 doğdu kızım 3 kilo ancak olacak aynı besleniyorum. Erkek bebek iri oluyor babada uzun boylu ise daha etkili maşallah
Mmommis
Canım 2 yaşından önce erken zaten. Eğer çalışmıyorsan tüm gün anaokuluna gitmesi de doğru değil bence. Ben arkadaş edinsin, temel becerileri gelişsin, daha da sosyalleşsin diye gönderiyorum. Tam şu an vermemin sebebi de bebek doğmadan önce başlamış ve alışmış olması. Bebek doğduktan sonra gönderirsen kendini dışlanmış hissedebiliyor kuzular. Daha sonra göndermek gibi bir niyetin varsa da biraz zaman geçtikten sonra yollamak lazım. Doğduktan kısa süre sonra olmamalı ki yeni kardeş yüzünden olduğunu düşünmesin minnoş.
Oluyor kesinlikle, fazla yorulunca stres ve ayakta kalinca karnimin onunde sertlesiyor resmen bircok kiside ayni seyi söyledi, normaldir bizim hissettigimizi hissediyorlar dinlenince biraz yumuşuyor karin
Bugun oğluşumu gördüm bana bakıp esnedi kuzum geceleri sürekli tepiklerse uykusuz kalır tabi 1300 gr 40 cm olmus ❤ şu 3 ay bitsede alsak kucagımıza yaaa
Evet canım detaylıda baktılar bana 29mm yazmış 25 altı risk uzunluğu iyi dedi doktor. Benim doktorum da ölçüyor her zaman ama tam uzunluk söylemiyor 25mm geçtiyse bırakıyor ölçmeyi
Benim doktor manyaktı demekki 30 mm ölçtü korkudan neler çektim bir hafta yat dinlen denildi progestana başladım daha sonra doktor değiştirdim hep 30 ve üstü ölçüldüğü halde çok ayakta kalınca şüpheye düşünüyorum bişey olursa diye
Bende ilk oglumun boyunu takiyordum kafaya dr gittim endekronoloji ye.dr bi bana bakti bir kocama bakti sanki siz ne siniz ki cocuk ne olsun der gibi bem 162 esim 172 cocuktan istiuoruz basketbolcu boyu. Dedim esime daha ogluma israt etmicem yogurt ye sunu ye bunu ye diye armut dibine dusuyor
Canım genetik önemli tabii ama yine de boyu uzun olabilir. Benim teyzem 1.65 boyunda, eşi 1,70. Oğullarının biri 1,80, diğeri 1,85. Ama teyzem çok uğraştı boyları uzasın diye. Bir de baya spor yaptılar.