Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar karnıma kramp girmeye başladı sizce normal mi ?
Biraz öncede bir kat merdiven çıktım sonra tansiyonum düştü sanırım ter boşaldım oturup dinlenmek zorunda kaldım, daha 25 haftalığım böle şeyleri yaşayan var mıdır?

Ayrıca aşağıdaki ebebekte bugün indirime giren korbelle çöp kovasını kullanan var mı? Almak mantıklı mı?

neler olmuş :) ben nisan annelererine giderim bak kavga etmeyin
Bende süt gelme derdi olmasın diye kızımı doğuma kadar emzirmeyi düşünüyodum ama bu hafta kestim şimdi gene sitres süt geldimi çocuk açmı düşün dur

canım e bebeğin emzirme odasında var bunlar bak istersen bence güzel ama baya büyük.. günlük atıyoruz zaten birikmiyor.

Canim almak mantikli mi bilemicem de gerekliligi var hic koku yapmiyor ve oldukca buyuk fakat evde fazlq esya sevmiyirum dye almadim ben

ay evet az okudum valla uslubu hiç beğenmedim baya sertti bir arkadaşın daha kibar anlatsa belik karışmazdı.

Herşeyi konuşabiliriz, ama doğru üslupla, doğru cümlelerle. Herhangi birimiz Aldığını verdiğini hissini belirtisini almayı düşğndüğünü mevcut durumunu burada yazıp fikir almayacaksa neden burdayız? Herkes farklı karakter ve tarzı başka, ama taraflardan biri resmen bilgiçlik yapmış. Ki biz bu forumda öylelerini sevmeyiz..haklı olanı da harcatmayız

evet aynen oyle fakat ben tualetimin gekdigini anlamiyorum ya sizde var mi bu drum gece bir kalktim nasil agrim var kivraniyorum resmen dedim allah korusun kanamam felan vardr bi wc ye gideyim bi giderim ki tualetim varmis ondanmis o kadar agri
Aa bi anlamayan benmişim diye düşünüyordum. Hele oturuyorsam hiç anlamıyorum. Bi ayağa kalkıyorum anam kasıklar dolmuş koş kız koş modundayım. Sonra bir rahatlama ama otursam hiç anlamam.

Anacım benim memelerimin 27 haftalık hamile olduğumdan bence haberleri yok. Ne büyümü ne titreşim ne kıpraşım olduğu gibi yatıyolar boş boş
Benimkiler de aldı başını gitti. zaten minnak değillerdi şimdi bildiğin iki kavun arada koltuk altından önüme doğru çekiyorum kollarım kapanmayacak yakında kabadayı gibi gezcem.

Benimkiler de aldı başını gitti. zaten minnak değillerdi şimdi bildiğin iki kavun arada koltuk altından önüme doğru çekiyorum kollarım kapanmayacak yakında kabadayı gibi gezcem.

Ya sen beni çok güldürüyosun

Anacım benim memelerimin 27 haftalık hamile olduğumdan bence haberleri yok. Ne büyümü ne titreşim ne kıpraşım olduğu gibi yatıyolar boş boş
:) Allah iyiliğini versin güldürdün valla :) benim ilkinde doğum yapana kadar tık yoktu hatta doğumdan sonra bebek hemşiresi geldi göğsümü sıktı. ne oluyor dedim. süt gelmiş mi diye bakıyorum dedi. ben o an bi aydınlanma yaşadım aa evet ben emzirerek besleyecektim diye :))) velhasıl kelam geldi ama işte çevreyi eşi dostu bi memnun edemedi memelerim stresten daha da azaldı. ben hamileyken bir süre daha emzirmeye devam ettim oğlumu belki onun etkisidir. ama benden tavsiye kimmselere asla ve asla laf söyletmeyin. memeler özgürdür, bebeğimizi beslerler kimseyi ilgilendirmez onların arasındaki ilişki diycem bu sefer

Ayy bunlardan da gelecektir inşallah,fazlası olursa da babasını besleriz ne edelim

25 haftadan sonra başlıyomuş ağrı sancı şikayetleri canım. Bu kovadan bende aldım hemen indirimde görüncee Kullananlar memnun görümcem tavsiye etti bende kaçırmadım

Benimki de yapmak yerine bana canının çektiğini söylüyor yapsan da yesek diye içtiği 1 bardak suyun bardağını tezgaha bırakıyor yedigi yemeğin bulasiklarini bile tezgaha bırakıyor makineye koymak nerdeee yiyip kenara oturuyor sabah kalkıyor ben kahvaltıyı hazırlıyorum oturup yiyip kalkıyor kenara oturuyor vs vs yani ben hamileymişim vs hava cıva 65 yaşında ama bana göre bir insan ev ihtiyacını kendi görebiliyor yemeğini alıp yiyebiliyorsa hizmete ihtiyacı yoktur ama bizimki kızına bana bu saatten sonra hizmet edeceksiniz diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…