Ikizlerimde de yaptırmadım bunda da yaptırmayacağım açlık tokluk sekerim genelde iyi çıkıyor hatta kahvaltı yapmış halim 113 cıktı ve şimdiye kadar 4 kg almışım çocuklar düzeldi şükür atlattılar hastalıkları ama şu babaanne tüm düzenimizi bozdu desem yeridir kez beni dinlemiyor onun simartmasi yuzunden
Süt canim benimde inişlerde bu haftalarda gelmeye başlamıştı bence sevin çünkü sütün bol olacak tabi etrafındaki insanlar seni lohusa depresyonuna sokmazsa
Süt canim benimde inişlerde bu haftalarda gelmeye başlamıştı bence sevin çünkü sütün bol olacak tabi etrafındaki insanlar seni lohusa depresyonuna sokmazsa
Kızlar lohusalık olarak gecelik mi aldınız yoksa alt üst pijama mı tercih ettiniz. Bende araştırmalara başladım da fikir alayım sizlerden hastanede hangisi rahat oluyor
Bebek havlularini begenemedim, muslin bez mi alsam onlarda kurulamada iyiymis diye duydum. Havlu gibi olanlari varmi yoksa bu bildigimiz her yerde satilanlardan mi kullaniyolar bilen duyan kullanan alan varmi
Ayyy dünyalarıı aldıkkkkk,havlumuz yok. Neden? Çünkü kocamda senin gibi el kadar havluyu beğenemiyor. Bornoz arıyor resmen. Muslin bende 4 tane var,havlunun içine bile seriyorlarmış çok emiciymiş. Düz,şapkalı bir havlu ben de arıyprum.
Kızlar lohusalık olarak gecelik mi aldınız yoksa alt üst pijama mı tercih ettiniz. Bende araştırmalara başladım da fikir alayım sizlerden hastanede hangisi rahat oluyor
Bebek havlularini begenemedim, muslin bez mi alsam onlarda kurulamada iyiymis diye duydum. Havlu gibi olanlari varmi yoksa bu bildigimiz her yerde satilanlardan mi kullaniyolar bilen duyan kullanan alan varmi
Allah büyük. Akıl fikir vicdan versin inşallah.. sen bardağını da kaldırırsın,yemeğini de yaparsın,bir şekilde olur. Ama allahın adaleti şaşmaz. Burda olmasada bir gün bunların hepsinden bu merhametsizliğinden sual olucak, ki gerçek mahkeme orası zaten. Sen vicdanını rahat tut.
Susuyorum konuşmuyorum çocuklar uyuyor hemen diğer odaya gidiyorum uzanacak olursam yine başka odaya hiç muhabbetim yok ama insan der ki ya bu kadın benimle oturup konuşmuyor sohbet etmiyor demekki istemiyor gideyim evime ama demez çünkü oğlumun evi beni çekmek zorunda der.bir tabure var evde onun kullandığı sürekli ben kapatıyorum o açık bırakıyor ben yemek yaparken kız aldı geldi tezgahtan bardağı aldı ben görene kadar bardak elinden düştü kırıldı bana kızıyor çocuğa bardağı verirsen böyle olur diye bir de kızına anlatıyor dayanamadım oğlu da evdeydi o da duydu bilip bilmeden konuşma nerden biliyorsun benim verdigimi tabureyi kapatsaydın tezgahtan alamayacaktı o bardağı dedim sustu daha bunun gibi bir çok sey
Alıştırmayın lütfen size de yazık. Bu dünyaya insanlara hizmet etmeye mi geldik. Kv ler ve kpler hep hizmet bekliyor orası ayrı. Ben normalde esirgemezdim hizmetimi ama hamile kaldığımdan itibaren yapmıyorum bilerek. Evde de daha yatış modundayım açıkçası. En az dört aydır bulaşık makinesini boşaltmıyorum ve eşime dedim artık doldurmucam da. Çünkü eğilmek istemiyorum. Bunlar en özel en güzel zamanlarımız birazda bize hizmet edilsin. Gebeyiz biz gebee
Eşim diyor ki sen hiçbirşey yapma ben ne yapılması lazımsa şöyle yaparım bende kayınvalidenin yanında sen kullandığını temiz bırak girip çıktığın üzerinden cikardigini düzenli bırak zaten bana iş kalmaz dedim anladı mi kayınvalide ona söylediğimi bana kalsa bal gibi anladı ama işine gelmiyor bende onun için 1gr istediği şeyi yapmıyorum çocuklar ne yiyorsa onu pisiriyorum acıkdıkça yoğurt meyve yiyor ağzına layık bisey olmadığı icin bide bugün tart beni diyor bakım kilo vermiş miyim diyor bende diyecektim ki ye otur yat uyu kilo yemeyle verilmiyor ve tartıldı 1gr vermemiş hala 95 kg
Susuyorum konuşmuyorum çocuklar uyuyor hemen diğer odaya gidiyorum uzanacak olursam yine başka odaya hiç muhabbetim yok ama insan der ki ya bu kadın benimle oturup konuşmuyor sohbet etmiyor demekki istemiyor gideyim evime ama demez çünkü oğlumun evi beni çekmek zorunda der.bir tabure var evde onun kullandığı sürekli ben kapatıyorum o açık bırakıyor ben yemek yaparken kız aldı geldi tezgahtan bardağı aldı ben görene kadar bardak elinden düştü kırıldı bana kızıyor çocuğa bardağı verirsen böyle olur diye bir de kızına anlatıyor dayanamadım oğlu da evdeydi o da duydu bilip bilmeden konuşma nerden biliyorsun benim verdigimi tabureyi kapatsaydın tezgahtan alamayacaktı o bardağı dedim sustu daha bunun gibi bir çok sey
Hayir, okumamistim ikisini ayni anda nasil emzirebilirim diye bakmistim ama biraz zor bir eylem ikiz icin emzirme yastigi diye aradim normal şu c yastiklardan baska bisey bulamadim
Var canim büyük rahat bir yastık ben ilk zamanlar emziremedim ikisini bir ama 3 aydan sonra hep ikisini bir emzirdim ve çok güzel sütüm oldu gerçi benim kayınvalide olmasaydi sadece emzirirdim çünkü çok güzel sütüm vardı
Ayyy dünyalarıı aldıkkkkk,havlumuz yok. Neden? Çünkü kocamda senin gibi el kadar havluyu beğenemiyor. Bornoz arıyor resmen. Muslin bende 4 tane var,havlunun içine bile seriyorlarmış çok emiciymiş. Düz,şapkalı bir havlu ben de arıyprum.
Ppeynirsiz
Biz de banyodan çıkınca ilk iş müslinle kurulardık. Çok emici gerçekten ve daha yumuşak. Ama üşümesin diye havluya da sarardık. Yani iki kat
Yoksa kışın banyo yapınca müslinle giydirene kadar üşüyebilir. Bir de ince ya çabuk ıslanıyor. Malum hava da geçiriyor. Islak hava geçiren bişey olmuş oluyor. Müslin suyu çekince ıslak müslini alıp havlu kalıyordu.
Ama küçükken bornoz almayın derim. Giydirmeye uğraştığınıza değmez. Şu kundak şeklinde olanlar kullanışlı