Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Yok kız o nerden çıktı, aşk olsun inan öyle bişey yok. tecrübelilerin fikrini önemsiyorum, sende fikirlerini gayet usulüyle söyleyen birisin. Bana değer verip endişe etmen bile bana yetti arttı
Çok sevindim bu emzirme ve biberon olayı biraz bizler için hassas bir konu sanırım. Önceki grubumdan da biliyorum şu kilo boy muhabbeti gibi emzirme olayından da çok tartışma çıkıyor, çok kırılanlar oluyor. Biraz yazarak anlaşmaya çalışmanın etkisi, biraz hormonların tuzu biberiyle sanırım.
Kimseye karşı kötü niyetim yok, olmadı hiç. Ama istemeden yanlış bişey söyleyip, illa sürekli emzir biberon verme der gibi bişey mi hissettirdim acaba diye düşünüp üzüldüm.
Seni kırmadığıma çok sevindim

Günaydın canlar. Akşam neler olmuş öyle yav Ah ne gerek var böyle sebepsiz kalp kırmaya. Unutun gitsin dün akşamı. Öyle bir heyheyleriniz geldi geçti diye bakın. İnanın değmez şu 3 günlük dünyada. Hem sinir stres yapıp üzmeyin kendinizi ve bebeklerinizi.

Evet yaaa ben de çok sinirliyim bu aralar. Kızıma da kızıyorum sesimi yükseltiyorum üzülüyorum, karnımdaki bebeye de acıyorum. Napçam ben böyle çok üzgünüm

Evet yaaa ben de çok sinirliyim bu aralar. Kızıma da kızıyorum sesimi yükseltiyorum üzülüyorum, karnımdaki bebeye de acıyorum. Napçam ben böyle çok üzgünüm
Tamamen hormonlar yüzünden işte. Ben de birden parlayıveriyorum. Ama neyseki çabuk geçiyor. Öyle zamanlarda ortamdan uzaklaşıp bir soluk almak lazım bence.

evet aynen oyle fakat ben tualetimin gekdigini anlamiyorum ya sizde var mi bu drum gece bir kalktim nasil agrim var kivraniyorum resmen dedim allah korusun kanamam felan vardr bi wc ye gideyim bi giderim ki tualetim varmis ondanmis o kadar agri
karnim taş gibi oluyor bnde öyle gidiyorum. Bi bakiyorum aman yarabbim şelale gibi
Gerci benim ezelden öyle. Annem ben kucukken carsida pazarda cisim geldi diyince tut kizim bu tuvaletler pis demis. Ben o zaman bi unutmusum kompleeetuvaletimin geldigini hic bilmem. Ama disardaysam evin kapisini gorunce kapiyi acip tuvalete yetisene kadar kaciririm bile.
Cocuklarimiza tuvalet egitiminde dikkat edelim. Valla cok korkuyorum. Ben vajinismus problemini yasamis biri olarak doktorum bana bu bile sebep olmus olabilir demisti. Cok uzattim, icimi dökesim varmis

Geçmiş olsun yavrucum. Ben de rahatsız oldum okuduklarımın bazılarından açıkcası. Bu kadar büyüklenmek, karşındakini hor görmek.. Ne kadar rahatsız edici, ne kadar burdaki sıcak muhabbete, ortama uzak. Lütfen karşımızdaki insana saygı duyalım. Onun da duyguları olduğunu unutmayalım. Nasıl bir yaşam tarzımız, ne tür bir mesleğimiz olursa olsun hiçbirimiz diğerinden üstün değiliz. Hepimiz bebişini bekleyen, onun İçin en doğrusunu, en iyisini isteyen anneleriz.

Aynenn.. bunu kadın kadına yaparsa başkaları ne yapmaz. Neyse senin oğlanın boyu kaçtı ahahahahaha

Icimizi dokmek icin buradayiz sendede varsa ayni drum normal dyebiliyorum o zaman vallahi vende kizima disarda aman kizim dokunma aman elleme gerekirse avm tualetindenefes alma dyecegim cocuga simdi surekli sey dyor tualet cok mikroplu assiri pis ben buraya cisimi bile yaoamam tualet begendremiyoz

ya ilave şeyleri sudan saymıyorlar ki
ben çay içiyorum soda içiyorum
suyu az işte aslında işyerinde masamda dibimde yani ama yok aklına nasıl gelmez bi insanın bilmem

Cisimi bile yapamammm
prenses yetisiyooorrr

Ay, göğsümden su mu süt mü bilmiyorum bişey gelmis. Göğüs ucum kasiniyodu bi baktim sütyende 2 3 damla bisey niye ki
arkadaşların dediği gibi süt kanalları açılıyor demek ki, benim annemin de 6 aylık hamileyken süt gelmeye başlarmış. hep üstü ıslanırmış felan. benimde geçenlerde kan geldi 2 göğsümden, süt kanalları açılırken çatlama gibi gibi bişey oluyor dediler.

Anacım benim memelerimin 27 haftalık hamile olduğumdan bence haberleri yok. Ne büyümü ne titreşim ne kıpraşım olduğu gibi yatıyolar boş boş

Kız hele dur karıştırma boyu posu dün bu muhabbet yüzünden çarşı pazar karışmış
ay evet az okudum valla uslubu hiç beğenmedim baya sertti bir arkadaşın daha kibar anlatsa belik karışmazdı.

Alla alla. Boyu kaç bu yavruların? Boyla mı alakalı acaba. Kilolar yakın çünkü.
90 cm canım bence kemikleri iri bu erkeklerin.. tabi boy kilo ayrımı da var misal oğlumun üstü uzun altı kısa basenli onlarda etkilidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…