Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Allah büyük. Akıl fikir vicdan versin inşallah.. sen bardağını da kaldırırsın,yemeğini de yaparsın,bir şekilde olur. Ama allahın adaleti şaşmaz. Burda olmasada bir gün bunların hepsinden bu merhametsizliğinden sual olucak, ki gerçek mahkeme orası zaten. Sen vicdanını rahat tut.

Alıştırmayın lütfen size de yazık. Bu dünyaya insanlara hizmet etmeye mi geldik. Kv ler ve kpler hep hizmet bekliyor orası ayrı. Ben normalde esirgemezdim hizmetimi ama hamile kaldığımdan itibaren yapmıyorum bilerek. Evde de daha yatış modundayım açıkçası. En az dört aydır bulaşık makinesini boşaltmıyorum ve eşime dedim artık doldurmucam da. Çünkü eğilmek istemiyorum. Bunlar en özel en güzel zamanlarımız birazda bize hizmet edilsin. Gebeyiz biz gebee

90 cm canım bence kemikleri iri bu erkeklerin.. tabi boy kilo ayrımı da var misal oğlumun üstü uzun altı kısa basenli onlarda etkilidir.
Olabilir canım. Bezler de numara büyüdükçe fiyatlar da uçup gidiyor. O da ayrı sıkıntı.

Evet evet uclari acilmis kasiniyor bide. Bilmiyordudm tesekkur ederimm

He, iyi bisey mi yani
Erken dogum falan diye dusundum bacaklari dikip yatiyodum uyumusum
Anam bebislerimin yicekleri geldi, kendileri yolda
Okumuşsundur büyük ihtimal ama bebişleri aynı anda emzirmek süt üretimini çok arttıyormuş. Aynı anda emzirme rahat olsun diye ikiz bebek emzirmek için destek yastıkları var bir bak istersenbelki alırsın

Okumuşsundur büyük ihtimal ama bebişleri aynı anda emzirmek süt üretimini çok arttıyormuş. Aynı anda emzirme rahat olsun diye ikiz bebek emzirmek için destek yastıkları var bir bak istersenbelki alırsın
Hayir, okumamistim ikisini ayni anda nasil emzirebilirim diye bakmistim ama biraz zor bir eylem ikiz icin emzirme yastigi diye aradim normal şu c yastiklardan baska bisey bulamadim

Hayir, okumamistim ikisini ayni anda nasil emzirebilirim diye bakmistim ama biraz zor bir eylem ikiz icin emzirme yastigi diye aradim normal şu c yastiklardan baska bisey bulamadim

Ben bir anda aynı memeyi nasıl emicekler diye bile düşündüm.. yeminle yaşlanıyorum..

Bebek havlularini begenemedim, muslin bez mi alsam onlarda kurulamada iyiymis diye duydum. Havlu gibi olanlari varmi yoksa bu bildigimiz her yerde satilanlardan mi kullaniyolar bilen duyan kullanan alan varmi

Link atınca banlanıyor muyuz yaa
Şu benim dediğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…