Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
kız ben yolarım o kayınvalideyi arkamdan öyle dese ne sabır var sende maşallah.
6 yilin sonunda artik alistim ilk baslarda cok sinirleniyordum lafimi asla esirgeyen bir insan degilimdr fakat ha duvara soylemisim ha ona ne yorcam kendimi kocamda dinlemiyorsa onu zaten ben nye takayim ki

kız bu erkekler çok değişik çocuğa bak yemek yapayım dediğimde senden yemek mi bekliyorum, neden yemek yok dedim mi hiç ne olsa yerim diyor(asla yemez sebze falan). ya bu evde çocuk var hamile var yemek her zaman olacak sana özel mi yapılacak. bak bak lütfediyor adam yemek istemiyormuş benden.. aman evlilik saçma kadın olmak zor devir yorucu...

canım şeker yüklemesi yaptırmayacak mısın onu ihmal etme, açlık tokluk olsun baktır riske girme. çocuklar nasıl iyiler mi.

Evlilik dedigin sey sabir gerektriyor ya sabir cekerek geciyor gunlerim esimle cok severek evlendim halada severim kendisini ama evlenince bircoksey degisiyor biraz gormemek biraz duymamak biraz uzak kalmak en iyisi

esomesom sen bana küstün mü şu biberon muhabbetinden sonra hiç mesajlarımı takmaz oldun. Kırdım mı istemeden? Kaç gündür buraya baktıkça kafama takılıyor

esomesom sen bana küstün mü şu biberon muhabbetinden sonra hiç mesajlarımı takmaz oldun. Kırdım mı istemeden? Kaç gündür buraya baktıkça kafama takılıyor

Yok kız o nerden çıktı, aşk olsun inan öyle bişey yok. tecrübelilerin fikrini önemsiyorum, sende fikirlerini gayet usulüyle söyleyen birisin. Bana değer verip endişe etmen bile bana yetti arttı

Günaydınn noldu ki ben anlamadım

Cnm benim süt oğlan da 14 kiloya yakın ınun da kenarlar kesik olmuş oğlumda 15e yakın aynı. Erkek kemikli demekk
Alla alla. Boyu kaç bu yavruların? Boyla mı alakalı acaba. Kilolar yakın çünkü.

Uyuyalim uyuyalim, bunlar son deliksiz uykularimiz
evet aynen oyle fakat ben tualetimin gekdigini anlamiyorum ya sizde var mi bu drum gece bir kalktim nasil agrim var kivraniyorum resmen dedim allah korusun kanamam felan vardr bi wc ye gideyim bi giderim ki tualetim varmis ondanmis o kadar agri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…