Ben şimdiden lohusa depresyonuna girdim kayınvalide yüzünden doğumdan sonra yine burda olacak ve beni çileden çıkaracak ikizlere hamileyken sürekli senin göğüslerin küçük sütün olmayacak dedi durdu.kizi yok karnın çok büyük sen 36 haftayı görmezsin erken doğar çocuklar dedi ki 38 haftada doğurdum ve çok güzel sütüm oluyordu ama o olmadığında o olunca sütüm hemen azalıyordu ve sürekli çocuk ac mama deyip durdu bir hafta ablamda kaldim ikizlerle be 1 gogsumden 1 sb süt geliyordu eve geldim gene geldi 40ml anca çıkmaya başlamıştı o yüzden bu doğumdan sonra sürekli eşime kimseyi istemiyorum deyip duruyorum ama annesi gelmek isteyince gelme diyemeyecek ve ben yine çileden cikacam bu kez kararliyim susmayacam
Benden sana siddetle tavsiye kimle nasil rahat ediyorsan oylr davran ve soyle kirilan kusen gitsin senin ve bebeklerinin beslenmesi rahat olmasi cok onemli bir daha bu gunler geri gelmuyor
Var canim büyük rahat bir yastık ben ilk zamanlar emziremedim ikisini bir ama 3 aydan sonra hep ikisini bir emzirdim ve çok güzel sütüm oldu gerçi benim kayınvalide olmasaydi sadece emzirirdim çünkü çok güzel sütüm vardı
Benden sana siddetle tavsiye kimle nasil rahat ediyorsan oylr davran ve soyle kirilan kusen gitsin senin ve bebeklerinin beslenmesi rahat olmasi cok onemli bir daha bu gunler geri gelmuyor
Ben ikizlerime hala sapkali duz havlu kullaniyorum dogduklarindan beri simdi ogluma yeni bornoz aldim onun havlusunu bebeğe kullanacam.hastane için de 1tane alt üst sabahlikli pijama takimi 1 tane gecelik aldım yeterli oluyor pansuman vs de gecelik daha rahat birde doğuma depent alacam mutlaka alın doğumdan sonra kilot gibi giyilip kenarlardan yırtarak çıkarıp atılıyor kan sızmıyor disari hastaneye anne için kayısı haşlayıp püre haline getirip goturecem hoşaf ve armut bir de bunlar hem çok güzel wc ye çıkarıyor hem gaza ve süt e de iyi geliyor bir de süt çayları tabi
Ben şimdiden lohusa depresyonuna girdim kayınvalide yüzünden doğumdan sonra yine burda olacak ve beni çileden çıkaracak ikizlere hamileyken sürekli senin göğüslerin küçük sütün olmayacak dedi durdu.kizi yok karnın çok büyük sen 36 haftayı görmezsin erken doğar çocuklar dedi ki 38 haftada doğurdum ve çok güzel sütüm oluyordu ama o olmadığında o olunca sütüm hemen azalıyordu ve sürekli çocuk ac mama deyip durdu bir hafta ablamda kaldim ikizlerle be 1 gogsumden 1 sb süt geliyordu eve geldim gene geldi 40ml anca çıkmaya başlamıştı o yüzden bu doğumdan sonra sürekli eşime kimseyi istemiyorum deyip duruyorum ama annesi gelmek isteyince gelme diyemeyecek ve ben yine çileden cikacam bu kez kararliyim susmayacam
ben akıllandım istanbulda tek başıma eşimle beraber olucam doğumda ve sonrasında, ilkinde bende benzer şeyler yaşadım Allah sabr versin sana da. büyük konuşmak istemiyorum bende 2 erkek anası olaraktan kaynana olacağım ama istenmediğim yerde de durmam. ha mecburum duruyorsam da kimseye yük olmak istemem