Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar sağlıkla kavuşun bebişlerinize inşallah, instagramda bebiş kıyafetleri hastane çıkışları falan satıyorum, kendimi yansıttığım bir minik butiğim var....Öylesine şeyler satmıyorum, çin ürünleri de değil, belli markaların kaliteli ve zevkli ürünleri
Takip ederseniz çok mutlu edersiniz beni

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok geçmiş olsun, benim de yaklaşık 2-3 sene önce aynısı Garanti kredi kartında başıma gelmişti. Bu tarz durumları engellemek için alışveriş yapılan sitelerin güvenlik sertifikalarına dikkat etmek gerekiyor. Sitenin adres çubuğundaki kilit işaretine tıkladığınızda bağlantının güvenli olup olmadığını sorgulayabilirsiniz. Güvenli bağlantılarda girdiğiniz şifreler, kart bilgileri gibi bilgiler gizli olarak gönderilir ancak güvenli olmayan bağlantılarda bu bilgilere 3. kişiler erişebilir. Bir de sms onayıyla alışveriş yapmak her zaman daha güvenli, bazı sitelerde kart bilgilerini girince anında onaylanıyor bu da bir güvenlik zaafiyeti. Bazı sitelerde de -trendyol mesela- her alışverişte otomatik olarak kartı sisteme kaydediyor, ben her seferinde siliyorum çünkü kartın sitede kayıtlı kalması demek olası bir güvenlik açığında sizin bilgilerinizin de çalınması demek. Ne yazık ki çok dikkatli olmak gerekiyor bu siber hırsızlık ağı sandığımızdan daha geniş ve tehlikeli.

Hiç kaydetmwdim sifremi şimdiye kadar
Bir de hep mesaj gelir dediğin gibi kodu girince onaylar karttan para çekmeyi
Bunda bana mesaj gelmedi
Bankaciya sordum.buluyorlar bir yolunu dedi
Neyse ki ucuz atlattım ..hemen farkwtmeswm bütün kartı bosaltabilirlerdi .8000 lira da limit vardı

E bebekte satiliyor bebek temizleme pamugu bn ilk kizimda onu kullandim simdide kullanmayi dusunuyorym

Evet neyse ki ucuz atlatmışsın, limiti bilseler o kadarını harcarlardı. Yakın zamanda siber saldırı olmuş Garanti'ye belki onunla da alakalıdır.

www.hurriyet.com.tr/amp/teknoloji/garanti-bbvadan-flas-siber-saldiri-aciklamasi-41361239

Çok teşekür ederim dün gece resmen salavat getirdim ağrıdan sabahı zor ettim sabah serum takıldı cezol antibiyotik ve parol aksam da aynı şekilde takıldı .artİ antibiyotik ve sizin kullandığınız gargarayi verdiler insallah hiçbirimiz hastalanmayiz çok zor

O nasıl laf yaa... iskelet doğurdun ne demek ahhh bu kaynanalar

Doğru valla sana laf söyleyemez artık bence. Onun kaç çocuğu var?
Onunda 3 oglu var. Ama her dogumda sutun yok sutun yok der ama 2.yasina 2.5 yasina kadar hep emzirdim ilginc bir kadin .ben anlatsam roman olur cok film kadin

Bende gecen gun lcw den hamile kotu aldim uzerinde alarm.unutmuslar isin yoksa gotur cikarttiriyi otmemis oda

Ay Sinir oldum, benim kv ayni, doyurmaz doyurmaz diye diye sütüm kestirtdi
Hepsi aynı bunların benim oglan kolikti aksamları aglardı hep kaynana kişisi senin sütün doyurmuyor aksama iyice acıkıyor ondan aglıyor çocuk zaten memelerin de boş falan çünkü benim göğüsler küçük ve hiç şişme sertleşme yaşamadım ama sıkınca fışkırırdı. 3800 doğmuştu oglum1. Ay kontrolunde 5700 olmuştu. Kaynana kişisi diyor ki doktora cocuk doymuyor galiba, doktor da teyze cocuk nerdeyse 2 kilo almis mama vermeyin sakın obez mi olsun deyince bidaha doymuyor diyemedi

Ay benim cocuklarim büklüm büklüm oluyo kol bogumlari der durur, kizimda 15 kilo alinca sen kendine aliyon cocuklarin zayif oluyo diyodu, sonra oglum 3600 doğunca sustu. Inş ben iyi bi kaynana olurum gelinlerime

Hayırlı olsun . Zaman ne çabuk geçiyor dimi benimde 16 . Hafta. Kaç hafta sürüyor bilgisi verilmedi duruma göre hareket ediliyormuş. Ben de çok merak ettim . Yarın kar yağacak diye vaz geçmeye baslamıştım ta ki senin yazını görene kadar son aylarda gidiliyor sanmıştım ilk duyduğumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…