Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Aynen bende yeni ogrendim ilk kiz olcak iyi oldu yoksa paniklerdim.silmek lazimmis bebegin vucudunu bizim.sukur 3 gunde dustu ikiside

Kızlar sizce bu takı yastığı olur mu? Alt açmasını aldım takım yapsam diye bunu da mı alsaydım? En azından sonra da kullanılabilir
Olur tabi ki neden olmasın
Ben ilk doğumda English homedan dikdörtgen bir yastık aldım ince uzun fistolu ,keten kumaştan sonra salonda kullandım kanepemdw tek seferlik ürünlere para vermeye gerek yok ,bu sonra da kullanılabilir bir yastik sevdim ben

Ay manyak
Ne biçim kelime o ya
Omur boyu hasret bırakmak lazım torununun yüzüne onu ...insanlar nasıl bu kadar kotu olabilir anlamıyorum valla

Ay bulabilsem keşke garip bir tür benimki ..
Daha milyon tane sinir edecek şey yaptı beni doğumda .. anlatsam roman olur da yazmaya takatim yok doğumda kendi evimde sığıntı gibiydim..cahil de bir kadın,hep kendi bildiği doğru .

Hay Allah'ım cümlelere bak Allah fırsat vermesin de gelemeseler keske doğumda ve sonrasında ...

Guzwl ve doğru bilgiler vermişler
Yeme konusunda da bunları biliyorum ama uygulayamiyorum maalesef o yüzden 9 kilo aldim ya

Eki Görüntüle 2585439 cok begendimbunu burdan alisveri yapan oldumu canlar
Çok guzelmis ama siteyi hix bilmiyorum
Bu arada bugün başıma tatsız bir olay geldi
Garantidwn mesaj geldi 300 tllik alışveriş size ait değilse bankayı arayın diye sahte olabilir diye düşündüm.aramadim.sonra bir daha aynı mesaj ..iskillendim
Mobil uygulamaya bir girdim 3 kere 300 liralık Facebook ads harcâmasi görünüyor
Hemen bankayı aradım kartı iptal ettirdim
Hemen arkasından şubeye gidip dilekçe verdim .neyse ki sıkıntı olmadan hallettim..
Sahte mesaj diye aldirmasam belki devam edeceklerdi harcama yapmaya
Yani demem o ki çok guvenmediginiz sayfalardan alışveriş yapmayın kartla ya da kapima ödeme yapın

Gecelik almalı o zaman tecrübeler konuşuyor
Ben 3 takım pijama almışım normal doğum gecelik giyilecek dediler,benimki dikişli oldu kaldım öyle, alt kısım hava alacakmış depend de olmaz dediler,geceydi biri hasta bezi verdi yanları ilk açık sonra hafiften bağlamıştık,yani gecelik muhakkak

Gecmis olsun cnm aynen bende ondan guvenemiyorum

Bugün dr.gittim şeker yüklemesi yapılacak dedi,bende istemiyorum dedim,niye dedi hangi sebeple dedim kusarım falan şekerli istemem dedi,bebek için yatırmalısın dedi neyse elmalı gazoz gibi bişey içtim,2 3 saat önce bişey yiyip gidebilirmişiz,şükür iyi çıktı,demir vitamini verdi,gebelik okuluna gidersem de özel odada öncelik,şancı odasında da yanıma bayan yakınım girebiliyormuş,marta yazıldım bakalım

2 gündür okuyorum ancak son sayfaya geldim
Dün açlık ve tokluk kan şekeri ölçtürdüm açken 82 tokken 80 çıktı. Diyetisyene de gittim, 1 ayda 1,5 kilo almışım bu sefer aferin aldım geçen sefer kızmıştı . Yarın da randevum var bakalım şeker yükleme yaptıracak mı doktor.
Bu hafta nerdeyse her gün bir doktorun yanındaydım tatil sonrası randevular birikti. Tetanoz aşısını da oldum bakalım ağrı yapacak mı? Çabucak geçsin günler diye bakıyorum karnım çok şişti artık sığamıyorum hiç bi yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…