Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Günaydın ben hasta olmuşum fena bir gıcık öksürük var hafif de ateş. Ateş olunca korktum üstümü falan açtım oturuyorum kulaklarımda var gibi sadece.

Gunaydin kizlarr doktorum bana hasta oldugumda aclik glukoz tokluk glukoz birde hba1c tetkik kagidi verdi iyilesince yaptir dedi bugun yaptircam basima neler gelcek

Canim parol icebilirsin doktorum bana oyle demisti ates biraz tehlikeli cunku
Şu an ateşim dindi kolonya ile ovdurdum her yerimi gözlerim ve kulaklarım yanıyor sadece o ateş sayılmaz herhalde doktoruma da yazdım gel derse hemen gideceğim. Ya ben normalde hiç ilaç içmem o yüzden parol işe yarar büyük ihtimal.

Ben de cok yariyor canim influenza olmustum tek ilacim oydu atesle bas etmenin

Hepimize hayırlı olsun
Bugün baya karlı bir gün, yerinde olsam şubat bitince giderdim

Cnm sen ıyı nıyetle yazmış olabılırsın anlıyorum,ama şahsen ben de muayene sonrası boy kılo vs yazmayı,sızlerden gelenı okumayı sevıyorum,merak da edıyorum hani.burası paylaşım yeri sonuçta,nasıl ki bize hoş gelmeyen şeyleri atlıyoruz,hoş gelmeyen de atlayacaktır o yazıyı.yemek,alışveriş vs insanın gönlünü çelen şeyler de paylaşılıyor,atlanıyor yeri gelince rahatsız olunca.neyse düşüncemi söylemek istedim ben de

Beni hiç beğenemedi,7 yıl oldu bende yeter demiştim,ama farkındayım gitmem lazım,ne konuşcam,napcam uffff ne zor gelin olmak ya
Cnm git ve orda bulun sadece gerektipinde konuş ama ılımlı ol trip de atma.çok samimi olursan sen sonradan off ne salaklık ettim diyebiliyorsun,kendimden bılıyorum.trip atarsan da ,bak bak gordunuz mu benım gelın boyle işte der kv,koz verme yani.en güzeli az oturmak,o zaman bir şekil idare oluyor

Sonunda ban kalkti bugun giris yapamadan yazilan her seyi okudum kizlarrr cok aci bi surecti okuyup yorum yapamamak ayy sizdekiler kayinvalide degil resmennn cingirakli yilanlar yahuu

Günaydınnnnn.. uyuz oldum o mubabbetlere. Sinirlenip gaza gelme bir daha, sessizliğini koru. Kimseye kendini ispatlamak zorunda değilsin. Biz seni biliyoruz

Günaydın ben hasta olmuşum fena bir gıcık öksürük var hafif de ateş. Ateş olunca korktum üstümü falan açtım oturuyorum kulaklarımda var gibi sadece.

Çok geçmiş olsun minik kuş,git ve idrar kan tahlili yaptır bir acilde, sonuçları da doktoruna (kadın doğum) göster bence. Benden doktor böyle istedi pazar günü. Geliiiim debi çorba yapiiiim sanaa.

[QUOTE="esomesom, post: 62666118, member: 795078"

Çok geçmiş olsun minik kuş,git ve idrar kan tahlili yaptır bir acilde, sonuçları da doktoruna (kadın doğum) göster bence. Benden doktor böyle istedi pazar günü. Geliiiim debi çorba yapiiiim sanaa.
[/QUOTE]
Aynen doktorum da öyle dedi. Şimdi gidiyorum dahiliyeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…