- 6 Eylül 2019
- 153
- 381
- 18
- 40
işte o zaman yüzsüz olanın dediği oluyor, en önemlisi sensin, senin memişler, senin sütler, senin psikolojin, senin hayatın beybisi. karakter meselesi tabi ama biraz şöyle sakin kafayla düşün belki anlayabilecekleri bir dil bulursunBen de yapabilswm keşke böyle.
Fazla yumuşak yuzluyum
Kayınvalide kisisi de fazla yüzsüz ...
Bazen insanlar çok saçmalıyor..yeni doğum yapmış arkds i aradım tebrik ediyorum banaaa hemen doğum anısını anlatıyor böyle oldu söyle oldu Diye ve benim de normal olduğunu bildiği halde ..Artık susturdum şakayla karışık etkileniyorum dedim .....
olur tabi neden olmasın, ben de ilkinde düz mavi bir yastık koymuştum beşiğine ona takmışlardı, ekstra yastık yapsam bi de sonra onu saklamayla uğraşıcam :SKızlar sizce bu takı yastığı olur mu? Alt açmasını aldım takım yapsam diye bunu da mı alsaydım? En azından sonra da kullanılabilir
benimde oyle aldigimiz kilolar memedeBenimkiler de aldı başını gitti. zaten minnak değillerdi şimdi bildiğin iki kavunarada koltuk altından önüme doğru çekiyorum kollarım kapanmayacak yakında kabadayı gibi gezcem.
Bugün izmitte çok sıcak selo. Bir de gribim,totomdan nefes alıyorum
Söylediği zamanlar da oluyor ama sanki ona söylememiş gibi aynı şeyleri yapmaya dec ediyor bir de eşimin yanında çok fazla müdahale etmiyorYavrucum enişte bey neden bu işe el atmıyor. Tabi ki gitme diyemez annedir ama bari sustursa biraz?
Aynen oyle kizima yaptrdim ben cok guzeldi isimli fekan aman ustundeki inciler dusmesin aman rengi solmasin dye dye bi baktim sanki altin neyini sakliyorum ogluma da yaptrmak cok istiyorum ama sonra napicam onu dusunuyorumolur tabi neden olmasın, ben de ilkinde düz mavi bir yastık koymuştum beşiğine ona takmışlardı, ekstra yastık yapsam bi de sonra onu saklamayla uğraşıcam :S
Valla ben ağzıma geleni söylerim de bir yaz ikizlerden sonra kayınvalide ile kaldık ve o yazdan sonra ben antidepresan o da zona oldu ve ben gelinle kalırsan olacağı bu dediğim halde ne soyledilerse eşime karın yüzünden diye eşim bir kere konuşurken senden çok soğudum bu olaydan dolayı toparlayamıyorum dedi tekrar aynı şeyleri yaşayıp zaten vasat olan evliligimi daha betere çevirmek istemiyorum nitekim 3.çocuk haberiyle yeterince kendinden beni de soğuttu daha toparlayamadım bide kaynana meselesi olsun istemiyorum ne söylersem söyleyeyim çünkü onlar kendini haklı çıkaracak bisey bulurlarBende de var benzer bir model..
Sezeryan oldum ona rağmen hemen sutum geldi .eve geldik kziim ağlıyor :duru annen aç mı bırakıyor seni ,çocuk hapsirir annen usutuyor mu seni (ki kadın dogumcum hapsirmasi normal ciğerleri temizleniyor endiselenme demişti )doguma bir hafta kala biletlerini alıp buraya çağırdım .yaranamadım yine .eşimi doldurmuslar karin bize torun göstermiycek diye .sırf ise donmeyip çocuğuma kendim bakicam diye
Bir haftalık lohusayim.sutun olmazsa 2 ay sonra ise basliycan mi dedi bana pis kadın
Memelerdwn süt fiskirtmak lazımdı yüzüne
Mama bile versem niye başlayalım.wvimiz kira ama borcumuz harcimiz yoktu çok şükür
Bunun gibi milyon tane şey..
Beni de şimdiden stres sarıyor
Bir de kayınpeder 3 hafta kaldı doğumdan sonra ..köşe kapmaca oynuyordum emzirirken
Şimdi bir de yaza geliyor ...
Of ne doluymusum ben de
Moral vermek isterdim ama ilacım olsa kendi başıma sürücwm...
Benimki 2 sene önce küsmüştü keşke yine kusse küsme sebebi de çocuklara ek gıda verirken sulu sebze çorbası yapıyorum neymiş çorba doyurmazmış onu 7 aylık çocuk bende yok anne en iyisi etli yahni yapalım bide içine ekmek doğrayıp getirelim sen anca öyle rahat edersin demişdim ona.ve bu insan emzirdigim sürece sürekli senin sütün ne ki su çocuğun midesindesinde durmaz doyurmaz diyorAy benimki yüzsüz ..küsüp kavga etsem de gitmez,inadına kalır ,beni kaykiltir burda ..
Bende kullanmayı düşünüyorum ama eşim istemiyorkızlar günün tüm mesajlarını okuyamadım, hastamız varsa, sıkıntısı olan varsa, ben hızlıca bakabildim kusura bakmayın
size birşey soracağım, ben oğlumda biraz acemilikten biraz eş dost dinlemekten ıslak mendil ve bakım ürünlerini kullandım ama aradan geçen 7 senede kimyasallardan son derece tiksindim ve minik kuşa kullanmak istemiyorum
bebek yağı yerine zeytinyağı hindistan cevizi yağı ve kendi yapabileceğim birkaç yağ kullanacağım
sıvı şampuan yerine baboon katı şampuan kullanacağım
ıslak mendil ve bebek bezi konusunda bir seçenek bulamadım henüz
eski usul yıkanabilir bebek bezleri varmış, 6-7 li paketlerde satılıyor, evdeyken bunlardan kullanabilirim, farklı önerileriniz var mıdır???
Pamucco Yıkanabilir Bebek Bezi 2 li Paket
ıslak mendil yerine de evde pamuk kullananlar varmış, bildiğimiz panuk mu ne onu araştırıyorum, bilen varsa paylaşabilir mi?
(deli misin bu sevirde öyle bez mi kaldı diyenler olabilir başta annem mesela :) ama bu bezler en başta tonlarca atığa neden oluyor ve çevreyi kirletiyor, ikincisi hepsi beyazlatılmak için, koku için bir sürü kimyasal içeriyor, doğrudan bebeğin hassas bir bölgesine temas ediyor)
Annem derdi kızım.ozellikle hamile iken doğum anılarını dinleme erkeğin askerlik kadının doğum anları meşhurdur...Ee biz dinlemesekte özellikle anlatılıyorhiç sorma, bana da geçen birisi annesinin normal doğum anısını anlattı, bi de sanki zaman tutuyorlar bi çırpıda jet gibi söyledi araya da giremedim tansiyonum düştü resmen
yani beni mi buldun bunu anlatacak bacım ya benim yanımda konuşmayın böyle şeyler diye kızdım
kendi o olaydan çok korkmuş sezaryen yapmış benle de paylaşıyormuş
e beni niye korkutuyon yavrum :)
hiç dinleyemem
Benimki 2 sene önce küsmüştü keşke yine kusse küsme sebebi de çocuklara ek gıda verirken sulu sebze çorbası yapıyorum neymiş çorba doyurmazmış onu 7 aylık çocuk bende yok anne en iyisi etli yahni yapalım bide içine ekmek doğrayıp getirelim sen anca öyle rahat edersin demişdim ona.ve bu insan emzirdigim sürece sürekli senin sütün ne ki su çocuğun midesindesinde durmaz doyurmaz diyor
Benimkide onu cok dedi o yuzden laf derse dicem yeter dicem artik 3.bebe doyup doymadigini senden ogrencek degilizAy Sinir oldum, benim kv ayni, doyurmaz doyurmaz diye diye sütüm kestirtdi
Bende çocukları yikamamak için direndim ama kaynana yüzünden 1haftada yıkadım ve oğlumun göbeği ıslandığı için 15gune ancak düştüAyrica ben dedim 1 yil âdet olmuyorum ama gene iliskide korunuyoruz dedim korunun dedi cunku adet olmasnda hamile kalabilirsin dedi
Ve 40 gun dogumdan sonra iliski yok dedi
Bebegin gobegi dusene kadar silin dedi mumkunse gobek dusunce yikayin dedi.bende 2 oglumdada oyle yaptim gobek kuru kalinca daha cabuk dusuyor 3 gunde dusmustu bizde.
Kiz bebeklerde adet kani gibi pembemsi sivi gelebilir dedi korkmayin 1 hafta icinde gecer dedi .o hormonal bir sey dedi.
Bebeklerin memesinde sislik olabilir ellemyin gwcer diyor
Bende aynen 3uncu olunca bende dicem artikBenimkide onu cok dedi o yuzden laf derse dicem yeter dicem artik 3.bebe doyup doymadigini senden ogrencek degiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?