Ya benim bilgisizligimi mazur görürsen sormak istiyorum bu taki yastigi ne zaman kullaniliyor? Hastanede mi kullaniliyor yoksa bebek mevlidi icin mi aliniyor?
Canim ben de ybb dusunuyorum, evet zor olacak ama icim rahat olacak. Atik olayini azaltmasi, cevreye zarar vermemesi, temiz olmasi ve ekonomik olmasiyla cok mantikli geliyor bana. Ben de iki sayfa takip ediyorum bunun icin instagramda ybb yazdiginda cikan sayfada oneriler,tecrubeler paylasiliyor oraya da bak derim. İslak mendil ben de kullanmiycam eger evdeysem bebisim popisini yikiycam degilsem de e-bebekte bebek temizleme pamuklari var onlardan alip suyla temizlemeyi dusunuyorum. Normal pamuk ve suyla temizleyen de var sana kalmis hangisi kolay gelirse. Pamucco da gogus pedi var yeni uretildi ben onlardan da alicam hem guvenli hem saglikli
bebek yagi icin yine instagramda liffsabun sayfasinda bebek bakim seti var yagi pisik kremini dogal olarak yapiyorlar ordan temin edebilirsin. Sampuan olarak ben de kati sampuan alicam. Zaten bebegim erkek, elidor reklamlarindaki gibi dalgalandirmasi gereken saclara ihtiyaci olmayacak,en temizinden sabun is görür onun icin
ben de deterjan ve yumusatici arayisindayim eger bir kaynak bulursan bana da haber ver olur muu
Yaa bunu okuyunca bir heyecan basti beni hemen odaya kosup çanta hazirlayasim geldi, tek sorun canta disinda hicbirseyimin olmamasi