Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Mevlüt için o yastık, veya yatağına koyuyorsun bebişin,gelen takısını takabilsin diye

Kızlar 7haftalık hamileyim 3 gün once hafif kayısı kıvamında kalmis yumurta yedim birşey olur mu

Bende kullanmayı düşünüyorum ama eşim istemiyor
ben çamaşır yıkamanın etkisiyle tonlarca bebek bezi biriktirmenin etkisini sayısallaştırıp koydum önüne, sen mi yıkıcan sanki bey makina yıkıcak =) miyendiz bey ikna oldu evde kullanım için ama dışarda tabi olmaz

Günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu güzel günler hepinize. Bugün doktorda randevum vardı, karın çevresi en düşük sınırda çıktı, doktor yemenden kısma sakın ye dedi Şimdi kilo alacak artık bebek dedi. Yiyin arkadaşlar kısmayın, doktor önerisi yani

Hanfendi dönmüş artık, ben de iki gündür tekmelerinden farkediyordum. Şeker yükleme yapmaya gerek duymadı ama b12 düşmüş dolayısıyla kan düşmüş. Şimdi dahiliyeden randevu aldım. Hanfendi gülüyordu yakaladık ultrasonda
Gunaydin kizlarr doktorum bana hasta oldugumda aclik glukoz tokluk glukoz birde hba1c tetkik kagidi verdi iyilesince yaptir dedi bugun yaptircam basima neler gelcek
Ben de yaotırdım o şekilde ve şeker yüklemesine htiyaç duymadı sonuçlar düşük diye.

Yahuu bezleri bildiğimiz eski usulle elde yıkamak bana meşakkatli geliyor ben yapamam sanırım 6 ay sonra kızı anneme bırakıp işe gidince de anneciğimmm bezleri yıkayacaksım diyemez ki insan yahu. Bu konu kafamı karıştırıyorduuuuu

Bende dun gittim antijiyotik verdi cnm gecmezse git sende gecmis olsun
Göğüs hastalıklarına sevk ettiler beni. Ciğerlerde birşey yok dedi doktor ama balgam var bir de boğaz tahrişi dedi. Kan ve idrar verdim. Sonucu bekliyorum şimdi 2 saate çıkar dediler ateş olunca korktum titresem de üstümü örtmedim öyle çok çıkmadı o yüzden ama nefesim çok sıcak ve kulaklarım yanıyor bir de derin nefes alamıyorum öksürüyorum.

Ben bunu aldım, çok güzel kesimi ve kumaşı ama biraz iç gösteren türden üstüne sabahlık da alacağım. Ama kalitesine göre fiyatı da uygun, al derim.
Güle güle kullan canım dün lcw da baktım kumaşı güzel ama oldukça iç gösteren cinsten rahat edermiyim bilemedim ama çok beğendim kibar şık :) Güzel bir sabahlık bulursam listemde :)

mutluzeyno , Lollapollosaa kızlar siz gecelik/pijama aldınız mı?

Kızlar alışverişlerde sanal kart kullanmanızı tavsiye ederim en güvenlisi o geliyor bana.

Hasta arkadaşlarıma şifa , kayınvalide derdi çekenlere sabırlar diliyorum ve hepinizi öpüyorum güzel bir gün olsun

Geçmiş olsun kuzum. Elini kolunu sürme sağa sola herkese yaklaşma,uslu uslu bekle emi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…