- 6 Eylül 2019
- 153
- 381
- 18
- 40
çok beğendim bunu ama kalmamıştı, sade zarif şeylere bayılıyorum, bebiş göbekten sağlıkla çıkmış, doğum süper geçmiş, eş dost arızasız köle modunda günlerde giy inşallahBen suwenden aldım bir gecelikyine ilk doğumdan da var ama karşıma uygun fiyatlı çıkarsa alırım penye birşey günlük hayatta da gecelikle cok rahat ediyorum Eki Görüntüle 2585635
Bebişin poposuna direkt paketten çıkan ıslak mendili koyamam ama bunu ben de yapamam sanırım yapabilenlere ve bizi büyüten analarımıza selam olsunAnnesinin kuzusu makine yıkamadan önce bklu bezi akıtman gerekmeyecek mi? Olduğu gibi mi atacaksın makineye? O kısım bana eziyet işte. Yapı ve mide meselesi diyelimben yapamam,ama sizleri cani gönülden destekliyorum
Çaycı senin kızKizlar benimki cay seviyor sanirim o kadar tatliya totosunu oynatmadi cay icince kalkti
bulaşık makinasının durulamaya geçiş aşamasında sirke koyuyorum leke kalmıyor canım, muhtemelen bebek doğunca o zamanı takip edemicem o zaman da makina bitince 15dk tekrar sirkeyle çalıştırırım çünkü manyaklık çünkü titizlikAnnesinin kuzusu makine yıkamadan önce bklu bezi akıtman gerekmeyecek mi? Olduğu gibi mi atacaksın makineye? O kısım bana eziyet işte. Yapı ve mide meselesi diyelimben yapamam,ama sizleri cani gönülden destekliyorum
Merhameti olmayan insana ne yapsan fayda etmez Adı batasıca kaynanam diyor inşallah Bi kuru ekmeğe muhtaç kalırsınız yaptığım onca iyiliğe ragmen kendi oğlu ameliyattan sonra kapısına gidiyor kadın pencereden niye geldiniz diyor Allah çıkartır elbet yapılanlarıYok öyle biri değil,torun falan gözünde yok,hamileyim üzme beni dedim,duyduk dedi,önemsiz yani,benim evim,benim arabam,seni biz hanım ettik dedi ki şükür küçümsenecek bir halimde yok gücüme giden çok şey varda kocamın anası işte olmuyor
Merhameti olmayan insana ne yapsan fayda etmez Adı batasıca kaynanam diyor inşallah Bi kuru ekmeğe muhtaç kalırsınız yaptığım onca iyiliğe ragmen kendi oğlu ameliyattan sonra kapısına gidiyor kadın pencereden niye geldiniz diyor Allah çıkartır elbet yapılanları
O ne yaaa,bu ne çok kin,yazıkkMerhameti olmayan insana ne yapsan fayda etmez Adı batasıca kaynanam diyor inşallah Bi kuru ekmeğe muhtaç kalırsınız yaptığım onca iyiliğe ragmen kendi oğlu ameliyattan sonra kapısına gidiyor kadın pencereden niye geldiniz diyor Allah çıkartır elbet yapılanları
ben daha kendim çocukken çok çocuk baktım, kardeşimin bezlerini de çok halletmem gerekti, ayyy travmalarım da oldu mu oldu ama alıştım akıtıp halledicem, eskiden naylon poşet gibi bişeyin içine bez koyulurdu anammmBebişin poposuna direkt paketten çıkan ıslak mendili koyamam ama bunu ben de yapamam sanırım yapabilenlere ve bizi büyüten analarımıza selam olsun
Dün hastaneye giderken oğlumu eşim kv.bıraktı,çok zordu içimden gelmeyince ama dönüşte gittim,elini öptüm aferin dedi,bebek nasıl ne yaptınız demedi,bende diyemedim,oynadı uyudu derken kalktık1 saat olmadan gelin olmak ne zorCnm git ve orda bulun sadece gerektipinde konuş ama ılımlı ol trip de atma.çok samimi olursan sen sonradan off ne salaklık ettim diyebiliyorsun,kendimden bılıyorum.trip atarsan da ,bak bak gordunuz mu benım gelın boyle işte der kv,koz verme yani.en güzeli az oturmak,o zaman bir şekil idare oluyor
Benimde son 3 gündür öyle iki büklüm gidiyorumevet aynen oyle fakat ben tualetimin gekdigini anlamiyorum ya sizde var mi bu drum gece bir kalktim nasil agrim var kivraniyorum resmen dedim allah korusun kanamam felan vardr bi wc ye gideyim bi giderim ki tualetim varmis ondanmis o kadar agri
Oyyy oyy çok zor stres yapmamak sorsan hepsi cennetlik,o kadar iyi,Allah sabır versin,Allah el ayaktan düşürmesin bunları yapanlara bir de bakmak var,uzak olsunlar,iyi olsunlarMerhameti olmayan insana ne yapsan fayda etmez Adı batasıca kaynanam diyor inşallah Bi kuru ekmeğe muhtaç kalırsınız yaptığım onca iyiliğe ragmen kendi oğlu ameliyattan sonra kapısına gidiyor kadın pencereden niye geldiniz diyor Allah çıkartır elbet yapılanları
Öyle diyenler kendileri muhtaç oluyor merak etmeMerhameti olmayan insana ne yapsan fayda etmez Adı batasıca kaynanam diyor inşallah Bi kuru ekmeğe muhtaç kalırsınız yaptığım onca iyiliğe ragmen kendi oğlu ameliyattan sonra kapısına gidiyor kadın pencereden niye geldiniz diyor Allah çıkartır elbet yapılanları
ay köle modunda demişim, sen köle olma sana köle olacakları modda kastetmiştim :)çok beğendim bunu ama kalmamıştı, sade zarif şeylere bayılıyorum, bebiş göbekten sağlıkla çıkmış, doğum süper geçmiş, eş dost arızasız köle modunda günlerde giy inşallah
Yok yokkk o doğal şeyleri kullanan ben değilim karışıklık olmuş, bizde o işlere bakanGreensey hanım kızımız ben o tarz şeylerle pek ilgilenmiyorum zeynom. Rakı içen de ölüyor,su içen de neticede.
bulaşık makinasının durulamaya geçiş aşamasında sirke koyuyorum leke kalmıyor canım, muhtemelen bebek doğunca o zamanı takip edemicem o zaman da makina bitince 15dk tekrar sirkeyle çalıştırırım çünkü manyaklık çünkü titizlikAnnesinin kuzusu makine yıkamadan önce bklu bezi akıtman gerekmeyecek mi? Olduğu gibi mi atacaksın makineye? O kısım bana eziyet işte. Yapı ve mide meselesi diyelimben yapamam,ama sizleri cani gönülden destekliyorum
bulaşık makinasının durulamaya geçiş aşamasında sirke koyuyorum leke kalmıyor canım, muhtemelen bebek doğunca o zamanı takip edemicem o zaman da makina bitince 15dk tekrar sirkeyle çalıştırırım çünkü manyaklık çünkü titizlik
boklu bezleri elimde yıkayamam ben ya, duş başlığının fışkırtmalı bi modu var, delip geçecek sanki öyle sert, onunla akıtıp atarım makinaya
bizimkiler doğacakları zaman açısından şanslı, yıkarız da bol bol, bir süre komple hazır bez kullanmıcam yani
oyyy ilk bebekte hatırladım kendimi, peyniri kendin yap, ekmeği kendin yap, en son eşime diyordum ki yakın köylerden bi yer alsak da sebze meyve mi eksek, orda film koptu adamdamanyaklık boyutunda yoruluyordum ama duramıyordum, şimdi nasıl yapacaksın bakalım 2 çocukla sevgili kendim
Canım sen yazıyor muydun önceden de? İlk kez farkediyorum seni. Hoş geldin eğer yeniysen.Haydi bismillah Eki Görüntüle 2585624
Herkesin adeti farklıYa benim bilgisizligimi mazur görürsen sormak istiyorum bu taki yastigi ne zaman kullaniliyor? Hastanede mi kullaniliyor yoksa bebek mevlidi icin mi aliniyor?
Canim ben de ybb dusunuyorum, evet zor olacak ama icim rahat olacak. Atik olayini azaltmasi, cevreye zarar vermemesi, temiz olmasi ve ekonomik olmasiyla cok mantikli geliyor bana. Ben de iki sayfa takip ediyorum bunun icin instagramda ybb yazdiginda cikan sayfada oneriler,tecrubeler paylasiliyor oraya da bak derim. İslak mendil ben de kullanmiycam eger evdeysem bebisim popisini yikiycam degilsem de e-bebekte bebek temizleme pamuklari var onlardan alip suyla temizlemeyi dusunuyorum. Normal pamuk ve suyla temizleyen de var sana kalmis hangisi kolay gelirse. Pamucco da gogus pedi var yeni uretildi ben onlardan da alicam hem guvenli hem sagliklibebek yagi icin yine instagramda liffsabun sayfasinda bebek bakim seti var yagi pisik kremini dogal olarak yapiyorlar ordan temin edebilirsin. Sampuan olarak ben de kati sampuan alicam. Zaten bebegim erkek, elidor reklamlarindaki gibi dalgalandirmasi gereken saclara ihtiyaci olmayacak,en temizinden sabun is görür onun icin ben de deterjan ve yumusatici arayisindayim eger bir kaynak bulursan bana da haber ver olur muu
Yaa bunu okuyunca bir heyecan basti beni hemen odaya kosup çanta hazirlayasim geldi, tek sorun canta disinda hicbirseyimin olmamasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?