Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben suwenden aldım bir gecelik yine ilk doğumdan da var ama karşıma uygun fiyatlı çıkarsa alırım penye birşey günlük hayatta da gecelikle cok rahat ediyorum Eki Görüntüle 2585635
çok beğendim bunu ama kalmamıştı, sade zarif şeylere bayılıyorum, bebiş göbekten sağlıkla çıkmış, doğum süper geçmiş, eş dost arızasız köle modunda günlerde giy inşallah

Bebişin poposuna direkt paketten çıkan ıslak mendili koyamam ama bunu ben de yapamam sanırım yapabilenlere ve bizi büyüten analarımıza selam olsun
[/QUOTE]
ben daha kendim çocukken çok çocuk baktım, kardeşimin bezlerini de çok halletmem gerekti, ayyy travmalarım da oldu mu oldu ama alıştım akıtıp halledicem, eskiden naylon poşet gibi bişeyin içine bez koyulurdu anammm

bulaşık makinasının durulamaya geçiş aşamasında sirke koyuyorum leke kalmıyor canım, muhtemelen bebek doğunca o zamanı takip edemicem o zaman da makina bitince 15dk tekrar sirkeyle çalıştırırım çünkü manyaklık çünkü titizlik
boklu bezleri elimde yıkayamam ben ya, duş başlığının fışkırtmalı bi modu var, delip geçecek sanki öyle sert, onunla akıtıp atarım makinaya
bizimkiler doğacakları zaman açısından şanslı, yıkarız da bol bol, bir süre komple hazır bez kullanmıcam yani

oyyy ilk bebekte hatırladım kendimi, peyniri kendin yap, ekmeği kendin yap, en son eşime diyordum ki yakın köylerden bi yer alsak da sebze meyve mi eksek, orda film koptu adamda manyaklık boyutunda yoruluyordum ama duramıyordum, şimdi nasıl yapacaksın bakalım 2 çocukla sevgili kendim
[/QUOTE]

Yok yokkk o doğal şeyleri kullanan ben değilim karışıklık olmuş, bizde o işlere bakan Greensey hanım kızımız ben o tarz şeylerle pek ilgilenmiyorum zeynom. Rakı içen de ölüyor,su içen de neticede.

Merhameti olmayan insana ne yapsan fayda etmez Adı batasıca kaynanam diyor inşallah Bi kuru ekmeğe muhtaç kalırsınız yaptığım onca iyiliğe ragmen kendi oğlu ameliyattan sonra kapısına gidiyor kadın pencereden niye geldiniz diyor Allah çıkartır elbet yapılanları

Herkesin adaleti şaşar,Allahın adaleti aslaaa!!!

O ne yaaa,bu ne çok kin,yazıkk

Bebişin poposuna direkt paketten çıkan ıslak mendili koyamam ama bunu ben de yapamam sanırım yapabilenlere ve bizi büyüten analarımıza selam olsun
ben daha kendim çocukken çok çocuk baktım, kardeşimin bezlerini de çok halletmem gerekti, ayyy travmalarım da oldu mu oldu ama alıştım akıtıp halledicem, eskiden naylon poşet gibi bişeyin içine bez koyulurdu anammm
[/QUOTE]
Evet benim naylonlarımı hala saklar annem

Dün hastaneye giderken oğlumu eşim kv.bıraktı,çok zordu içimden gelmeyince ama dönüşte gittim,elini öptüm aferin dedi,bebek nasıl ne yaptınız demedi,bende diyemedim,oynadı uyudu derken kalktık1 saat olmadan gelin olmak ne zor

evet aynen oyle fakat ben tualetimin gekdigini anlamiyorum ya sizde var mi bu drum gece bir kalktim nasil agrim var kivraniyorum resmen dedim allah korusun kanamam felan vardr bi wc ye gideyim bi giderim ki tualetim varmis ondanmis o kadar agri
Benimde son 3 gündür öyle iki büklüm gidiyorum

Oyyy oyy çok zor stres yapmamak sorsan hepsi cennetlik,o kadar iyi,Allah sabır versin,Allah el ayaktan düşürmesin bunları yapanlara bir de bakmak var,uzak olsunlar,iyi olsunlar

Öyle diyenler kendileri muhtaç oluyor merak etme
Ve inan hepsi de çıkıyor
Bana yasattiklarinin en fazlasını kendileri yaşadı

çok beğendim bunu ama kalmamıştı, sade zarif şeylere bayılıyorum, bebiş göbekten sağlıkla çıkmış, doğum süper geçmiş, eş dost arızasız köle modunda günlerde giy inşallah
ay köle modunda demişim, sen köle olma sana köle olacakları modda kastetmiştim :)

bulaşık makinasının durulamaya geçiş aşamasında sirke koyuyorum leke kalmıyor canım, muhtemelen bebek doğunca o zamanı takip edemicem o zaman da makina bitince 15dk tekrar sirkeyle çalıştırırım çünkü manyaklık çünkü titizlik
boklu bezleri elimde yıkayamam ben ya, duş başlığının fışkırtmalı bi modu var, delip geçecek sanki öyle sert, onunla akıtıp atarım makinaya
bizimkiler doğacakları zaman açısından şanslı, yıkarız da bol bol, bir süre komple hazır bez kullanmıcam yani

oyyy ilk bebekte hatırladım kendimi, peyniri kendin yap, ekmeği kendin yap, en son eşime diyordum ki yakın köylerden bi yer alsak da sebze meyve mi eksek, orda film koptu adamda manyaklık boyutunda yoruluyordum ama duramıyordum, şimdi nasıl yapacaksın bakalım 2 çocukla sevgili kendim
[/QUOTE]

Yok yokkk o doğal şeyleri kullanan ben değilim karışıklık olmuş, bizde o işlere bakan Greensey hanım kızımız ben o tarz şeylerle pek ilgilenmiyorum zeynom. Rakı içen de ölüyor,su içen de neticede.
[/QUOTE]
Ay alintilar birbirine girdi hep mutluzeyno var ya sende kendimi gördüm resmen isten gelip eksi mayali ekmek yoguruyordum 3 gunde bir cunku mayayi beslemezsem ölüyordu yavrucak, besleye besleye iki kilo mayam olmustu artik etrafa dagitip hediye olarak goturuyordum bitsin diye en sonunda hamile kaldim da mutfaga giremeyince kendiliginden ölmüs yavrum simdi mayasizim ama bebis dogduktan sonra ayni tempo devam insaallah yalniz bu olay gercekten dipsiz bir kuyu hastalik olarak incelenebilir esomesom beni nasil da taniyor grubun greenpeace uyesi gibi oldum

Herkesin adeti farklı sizde işler nasıl ilerliyorsa ona göre değişiyo bizde mesela hastane konur sonrasında eve ziyarete gelenler için beşiğin kenarına konmaya devam eder. Bebek mevlidinde sepet, sandık gibi bişey koyarız biz hediyelerin tamamı onun içine atılır. Ama eşimin ailesinde hiç yokmuş mesela böyle bi sistem benim için pek önemli biley değil ama yine de usulünce olsun istedim sonrada kullanabilmek önemli tabi.böyle takım yaptım

Eklentiler

• A46577A0-2F4F-4338-AC41-E00A2BCB3EB9.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 37
  • 7F9D5A7B-270F-4436-9F7F-AAB85E915037.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…