Kız elimde kolonya şişesi ile geziyorum ben nasıl hasta oldum bilemedimGeçmiş olsun kuzum. Elini kolunu sürme sağa sola herkese yaklaşma,uslu uslu bekle emi.
ayy yeşilist bir anne buldum ne kadar da mesudummmYa benim bilgisizligimi mazur görürsen sormak istiyorum bu taki yastigi ne zaman kullaniliyor? Hastanede mi kullaniliyor yoksa bebek mevlidi icin mi aliniyor?
Canim ben de ybb dusunuyorum, evet zor olacak ama icim rahat olacak. Atik olayini azaltmasi, cevreye zarar vermemesi, temiz olmasi ve ekonomik olmasiyla cok mantikli geliyor bana. Ben de iki sayfa takip ediyorum bunun icin instagramda ybb yazdiginda cikan sayfada oneriler,tecrubeler paylasiliyor oraya da bak derim. İslak mendil ben de kullanmiycam eger evdeysem bebisim popisini yikiycam degilsem de e-bebekte bebek temizleme pamuklari var onlardan alip suyla temizlemeyi dusunuyorum. Normal pamuk ve suyla temizleyen de var sana kalmis hangisi kolay gelirse. Pamucco da gogus pedi var yeni uretildi ben onlardan da alicam hem guvenli hem sagliklibebek yagi icin yine instagramda liffsabun sayfasinda bebek bakim seti var yagi pisik kremini dogal olarak yapiyorlar ordan temin edebilirsin. Sampuan olarak ben de kati sampuan alicam. Zaten bebegim erkek, elidor reklamlarindaki gibi dalgalandirmasi gereken saclara ihtiyaci olmayacak,en temizinden sabun is görür onun icin ben de deterjan ve yumusatici arayisindayim eger bir kaynak bulursan bana da haber ver olur muu
Yaa bunu okuyunca bir heyecan basti beni hemen odaya kosup çanta hazirlayasim geldi, tek sorun canta disinda hicbirseyimin olmamasi
Güle güle kullan canımdün lcw da baktım kumaşı güzel ama oldukça iç gösteren cinsten rahat edermiyim bilemedim ama çok beğendim kibar şık :) Güzel bir sabahlık bulursam listemde :)
mutluzeyno , Lollapollosaa kızlar siz gecelik/pijama aldınız mı?
Kızlar alışverişlerde sanal kart kullanmanızı tavsiye ederim en güvenlisi o geliyor bana.
Hasta arkadaşlarıma şifa , kayınvalide derdi çekenlere sabırlar diliyorum ve hepinizi öpüyorumgüzel bir gün olsun
kendime aldıklarım da şimdilik bunlar, hepsini suwende denk gelip aldım, 1 tane daha özenli bir takım alırım, kalanı normal gecelik pijama olur
ilk geneliğimde bir sürü almışım hep en pratik en terletmeyenleri giydim o yüzden bu sefer abartmıcam
ilk resimdeki pek anlaşılmıyor ama çok tatlı birşey, kolları puantiyeli tüllü, suwende indirime girmiş mağazalarda kalmış sadece, sütyende de aman diim pamuklu seçin ter içinde kalıyor insan, hatta evde insan yokken tercihim üstsüz gezmek
Eki Görüntüle 2584469 Eki Görüntüle 2584474 Eki Görüntüle 2584475
Ben suwenden aldım bir gecelikGüle güle kullan canımdün lcw da baktım kumaşı güzel ama oldukça iç gösteren cinsten rahat edermiyim bilemedim ama çok beğendim kibar şık :) Güzel bir sabahlık bulursam listemde :)
mutluzeyno , Lollapollosaa kızlar siz gecelik/pijama aldınız mı?
Kızlar alışverişlerde sanal kart kullanmanızı tavsiye ederim en güvenlisi o geliyor bana.
Hasta arkadaşlarıma şifa , kayınvalide derdi çekenlere sabırlar diliyorum ve hepinizi öpüyorumgüzel bir gün olsun
siz dönmüş dedikçe ben var şaşırmakGünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu güzel günler hepinize. Bugün doktorda randevum vardı, karın çevresi en düşük sınırda çıktı, doktor yemenden kısma sakın ye dediŞimdi kilo alacak artık bebek dedi. Yiyin arkadaşlar kısmayın, doktor önerisi yani
Hanfendi dönmüş artık, ben de iki gündür tekmelerinden farkediyordum. Şeker yükleme yapmaya gerek duymadı ama b12 düşmüş dolayısıyla kan düşmüş. Şimdi dahiliyeden randevu aldım. Hanfendi gülüyordu yakaladık ultrasonda
Ben de yaotırdım o şekilde ve şeker yüklemesine htiyaç duymadı sonuçlar düşük diye.
Dönüyorlar sürekli haklısın.benimki ayrintilida baş gelişti şimdi ters dönmüşsiz dönmüş dedikçe ben var şaşırmakbu bebekler fıldır fıldır dönmüyor mu zaten hala? son ayda pozisyon almıyorlar mıydı
biz bir detaylı ultrasona girdik 360 derece döndü amuda kalktı en son da içimde dikilir gibiydi
Listemde bundanim yoktu hemen ekliyorum ayy ne acayip ve komik seyler varmis bu bebisten daha neler ogrenicem bakalimZıyaretçin olacaksa orda takacak koyarsın da bence gerek yok
Kuzum makine yikiyacak sen degilYahuu bezleri bildiğimiz eski usulle elde yıkamak bana meşakkatli geliyor ben yapamam sanırım6 ay sonra kızı anneme bırakıp işe gidince de anneciğimmm bezleri yıkayacaksım diyemez ki insan yahu. Bu konu kafamı karıştırıyorduuuuu
Ya gecenlerde ben de boyle hasta oldum ve mecburen ilac aldim parolsuz atesim dusmuyordu, dusuk etkili antibiyotik ictim doktorun gerekli ilaclari verir ama sana tavsiyem dinlen ve yerinden kalkma öksürük uzun sure gecmiyor ama atesin dussun gerisi onemli degil :/Göğüs hastalıklarına sevk ettiler beni. Ciğerlerde birşey yok dedi doktor ama balgam var bir de boğaz tahrişi dedi. Kan ve idrar verdim. Sonucu bekliyorum şimdi 2 saate çıkar dedilerateş olunca korktum titresem de üstümü örtmedim öyle çok çıkmadı o yüzden ama nefesim çok sıcak ve kulaklarım yanıyor bir de derin nefes alamıyorum öksürüyorum.
ben de ufak ufak başlıcam, inşallah herşey yolunda gider de vakitli gelirler, erken doğarlarsa zaten -Allah korusun- bir süre küvöz gerekir ve o zaman çantadakilere zaten pek sıra gelmezDun bana dediler 7 ayda cantalarinizi hazirlayin bu haftadan sonra herseye hazirlikli olun cantami aldim sira geldi doldurmaya
haftaya bitireyim.artik alisveris kismini en azindan
günaydınnnn enerjik anneGüüünaaaaayyyydınnnnnnnnnnnnnhepiniziiii gözleriindeeennnn öperimmmmm
sevmediği bir pozisyon var mı öyle yatsan? benimki masada öne eğik oturunca başlar, sağa dönük yatınca başlar, ama ara ara benim de oluyor uzun süre hareketsiz olduğu, tam gün hissetmezsen ara beni demişti doktorumKizlar gunaydiiin dun den beri harektelrini hissetmiyorum sanki bebegimin tatli felan yiyorum ama yok var mi oneriniz
Yasasin temiz icerik diyelim o zamanListemde bundanim yoktu hemen ekliyorum ayy ne acayip ve komik seyler varmis bu bebisten daha neler ogrenicem bakalim
Kuzum makine yikiyacak sen degilsonra güneşte kuruyacak hoopp mis gibi tekrar kullanilabilir bez
Ya gecenlerde ben de boyle hasta oldum ve mecburen ilac aldim parolsuz atesim dusmuyordu, dusuk etkili antibiyotik ictim doktorun gerekli ilaclari verir ama sana tavsiyem dinlen ve yerinden kalkma öksürük uzun sure gecmiyor ama atesin dussun gerisi onemli degil :/
[QUOTE="mutluzeyno, post: 62667010, member: 959844"
ayy yeşilist bir anne buldum ne kadar da mesudummm
yumuşatıcı senelerdir kullanmıyorum, kullanmamaya devam edicem
deterjan içnise frosch kullanıyordum gebelik boyunca kokusu kan kusturdu bana bıraktım, geçen dibindekini bir deneyeyim dedim cıks, 3 kere duruladım hala koku geliyordu
dün green clean aldım onu deneyeceğim bakalım
bir de şu ürünleri buldum araştırıyorum hala:
* duru granül matik sabun
* ecos3 organik deterjan
Benim diğer gebeliklerimde hep baş yukardaydı, bu da başından beri baş yukardaydı ama diğer aylarda zaten küçüktü artık 7. ayın içinde olunca dönmesi ve öyle kalması muhtemelmiş. Gerçi ben normal doğum yapamayacağım ama dönmüş işte bana değişikliksiz dönmüş dedikçe ben var şaşırmakbu bebekler fıldır fıldır dönmüyor mu zaten hala? son ayda pozisyon almıyorlar mıydı
biz bir detaylı ultrasona girdik 360 derece döndü amuda kalktı en son da içimde dikilir gibiydi
Hoşgeldin canım. Geçmiş olsunSonunda ban kalktibugun giris yapamadan yazilan her seyi okudum kizlarrr cok aci bi surecti okuyup yorum yapamamak ayy sizdekiler kayinvalide degil resmennn cingirakli yilanlar yahuu
ben yaptırmadım daha ama yaptırmıycam galiba sadece kapı süsü düşünüyorumkızlar merhaba, bebeklerinize isimli hastne çıkışı yaptıracak mısınız?
Yasasin temiz icerik diyelim o zamanben de sivi deterjan kullaniyorum suan için ama bebek için daha dogal bisey ariyorum. Dalanin granulunu kullanmistim memnun kalmadim ama duruyu deniycem ben de. Green cleanin bulasik tabletini kullanmistim ama ondan da memnun kalmadim yani aslinda dogal olan deterjanlar zaten beyazlatmaz ve leke birakabilir diyorlar ama o zaman neden yikiyorum diye dusunmeden edemiyor insan
Ben yastık tulum ve battaniye siparişi verdim sizlerle de paylaşayım kızlar. Bunun kızımın adı yazılı olanı olacak inşallahkızlar merhaba, bebeklerinize isimli hastne çıkışı yaptıracak mısınız?
Yasasin temiz icerik diyelim o zamanben de sivi deterjan kullaniyorum suan için ama bebek için daha dogal bisey ariyorum. Dalanin granulunu kullanmistim memnun kalmadim ama duruyu deniycem ben de. Green cleanin bulasik tabletini kullanmistim ama ondan da memnun kalmadim yani aslinda dogal olan deterjanlar zaten beyazlatmaz ve leke birakabilir diyorlar ama o zaman neden yikiyorum diye dusunmeden edemiyor insan
zannetmiyorum yaptırmıcam, belki baş harfi olan birşeyler o da denk gelirsei hususi arayacak vaktim yokkızlar merhaba, bebeklerinize isimli hastne çıkışı yaptıracak mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?