Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Geçmiş olsun kuzum. Elini kolunu sürme sağa sola herkese yaklaşma,uslu uslu bekle emi.
Kız elimde kolonya şişesi ile geziyorum ben nasıl hasta oldum bilemedim doktor reflü boğaz yarası yapmış o da ciğerlere balgam yapmış olabilir dedi.

ayy yeşilist bir anne buldum ne kadar da mesudummm
yumuşatıcı senelerdir kullanmıyorum, kullanmamaya devam edicem
deterjan içnise frosch kullanıyordum gebelik boyunca kokusu kan kusturdu bana bıraktım, geçen dibindekini bir deneyeyim dedim cıks, 3 kere duruladım hala koku geliyordu
dün green clean aldım onu deneyeceğim bakalım
bir de şu ürünleri buldum araştırıyorum hala:
* duru granül matik sabun
* ecos3 organik deterjan

Günaydın kızlar, hastalara çok geçmiş olsun kış hamilesi olmak çok zormuş hep korkardım öyle denk geldi hastalık da bitmiyor haliyle benim de boğazım çok kuruyor Acıyor geceleri burnumdan sonra boğaz kuruluğu yanması da başladı bitmek bilmeyen bir geniz akıntım ve balgam da var boğazımda enfeksiyona dönüşecek diye korkuyorumm

günaydın nuriyecim, ben daha çok az şey aldım, aşağıya ekliyorum, hafiften paniklemeye başladım o nedenle haftasonu ablamla alışverişe çıkacağız:)
internetten de alınabilecek güzel şeyler var ama birkaçını da gözümle göreyim dedim

Ben suwenden aldım bir gecelik yine ilk doğumdan da var ama karşıma uygun fiyatlı çıkarsa alırım penye birşey günlük hayatta da gecelikle cok rahat ediyorum

siz dönmüş dedikçe ben var şaşırmak bu bebekler fıldır fıldır dönmüyor mu zaten hala? son ayda pozisyon almıyorlar mıydı
biz bir detaylı ultrasona girdik 360 derece döndü amuda kalktı en son da içimde dikilir gibiydi

Son düzenleme:
Dönüyorlar sürekli haklısın.benimki ayrintilida baş gelişti şimdi ters dönmüş

Zıyaretçin olacaksa orda takacak koyarsın da bence gerek yok
Listemde bundanim yoktu hemen ekliyorum ayy ne acayip ve komik seyler varmis bu bebisten daha neler ogrenicem bakalim
Kuzum makine yikiyacak sen degil sonra güneşte kuruyacak hoopp mis gibi tekrar kullanilabilir bez
Ya gecenlerde ben de boyle hasta oldum ve mecburen ilac aldim parolsuz atesim dusmuyordu, dusuk etkili antibiyotik ictim doktorun gerekli ilaclari verir ama sana tavsiyem dinlen ve yerinden kalkma öksürük uzun sure gecmiyor ama atesin dussun gerisi onemli degil :/
[QUOTE="mutluzeyno, post: 62667010, member: 959844"
ayy yeşilist bir anne buldum ne kadar da mesudummm
yumuşatıcı senelerdir kullanmıyorum, kullanmamaya devam edicem
deterjan içnise frosch kullanıyordum gebelik boyunca kokusu kan kusturdu bana bıraktım, geçen dibindekini bir deneyeyim dedim cıks, 3 kere duruladım hala koku geliyordu
dün green clean aldım onu deneyeceğim bakalım
bir de şu ürünleri buldum araştırıyorum hala:
* duru granül matik sabun
* ecos3 organik deterjan
[/QUOTE]
Yasasin temiz icerik diyelim o zaman ben de sivi deterjan kullaniyorum suan için ama bebek için daha dogal bisey ariyorum. Dalanin granulunu kullanmistim memnun kalmadim ama duruyu deniycem ben de. Green cleanin bulasik tabletini kullanmistim ama ondan da memnun kalmadim yani aslinda dogal olan deterjanlar zaten beyazlatmaz ve leke birakabilir diyorlar ama o zaman neden yikiyorum diye dusunmeden edemiyor insan

herkese günaydınlar, mutlu mutlu neşeli sağlıklı günler
sabaha karşı 6 gibi dayağımı yedim uyandım gözümden uyku akıyor ama bir sürü toplantı boncuk gibi dizilmiş durumda
kahve kaçamayı yapsam olur muuu??

Dun bana dediler 7 ayda cantalarinizi hazirlayin bu haftadan sonra herseye hazirlikli olun cantami aldim sira geldi doldurmaya
haftaya bitireyim.artik alisveris kismini en azindan
ben de ufak ufak başlıcam, inşallah herşey yolunda gider de vakitli gelirler, erken doğarlarsa zaten -Allah korusun- bir süre küvöz gerekir ve o zaman çantadakilere zaten pek sıra gelmez
Güüünaaaaayyyydınnnnnnnnnnnnn hepiniziiii gözleriindeeennnn öperimmmmm
günaydınnnn enerjik anne
Kizlar gunaydiiin dun den beri harektelrini hissetmiyorum sanki bebegimin tatli felan yiyorum ama yok var mi oneriniz
sevmediği bir pozisyon var mı öyle yatsan? benimki masada öne eğik oturunca başlar, sağa dönük yatınca başlar, ama ara ara benim de oluyor uzun süre hareketsiz olduğu, tam gün hissetmezsen ara beni demişti doktorum
içine sinmiyorsa aile hekimliğinde dopplerde baktır canım

Yasasin temiz icerik diyelim o zaman ben de sivi deterjan kullaniyorum suan için ama bebek için daha dogal bisey ariyorum. Dalanin granulunu kullanmistim memnun kalmadim ama duruyu deniycem ben de. Green cleanin bulasik tabletini kullanmistim ama ondan da memnun kalmadim yani aslinda dogal olan deterjanlar zaten beyazlatmaz ve leke birakabilir diyorlar ama o zaman neden yikiyorum diye dusunmeden edemiyor insan
[/QUOTE]

Annesinin kuzusu makine yıkamadan önce bklu bezi akıtman gerekmeyecek mi? Olduğu gibi mi atacaksın makineye? O kısım bana eziyet işte. Yapı ve mide meselesi diyelim ben yapamam,ama sizleri cani gönülden destekliyorum

Benim diğer gebeliklerimde hep baş yukardaydı, bu da başından beri baş yukardaydı ama diğer aylarda zaten küçüktü artık 7. ayın içinde olunca dönmesi ve öyle kalması muhtemelmiş. Gerçi ben normal doğum yapamayacağım ama dönmüş işte bana değişiklik

Annesinin kuzusu makine yıkamadan önce bklu bezi akıtman gerekmeyecek mi? Olduğu gibi mi atacaksın makineye? O kısım bana eziyet işte. Yapı ve mide meselesi diyelim ben yapamam,ama sizleri cani gönülden destekliyorum
[/QUOTE]
bulaşık makinasının durulamaya geçiş aşamasında sirke koyuyorum leke kalmıyor canım, muhtemelen bebek doğunca o zamanı takip edemicem o zaman da makina bitince 15dk tekrar sirkeyle çalıştırırım çünkü manyaklık çünkü titizlik
boklu bezleri elimde yıkayamam ben ya, duş başlığının fışkırtmalı bi modu var, delip geçecek sanki öyle sert, onunla akıtıp atarım makinaya
bizimkiler doğacakları zaman açısından şanslı, yıkarız da bol bol, bir süre komple hazır bez kullanmıcam yani

oyyy ilk bebekte hatırladım kendimi, peyniri kendin yap, ekmeği kendin yap, en son eşime diyordum ki yakın köylerden bi yer alsak da sebze meyve mi eksek, orda film koptu adamda manyaklık boyutunda yoruluyordum ama duramıyordum, şimdi nasıl yapacaksın bakalım 2 çocukla sevgili kendim

kızlar merhaba, bebeklerinize isimli hastne çıkışı yaptıracak mısınız?
Ben yastık tulum ve battaniye siparişi verdim sizlerle de paylaşayım kızlar. Bunun kızımın adı yazılı olanı olacak inşallah

Eklentiler

• E4B76CFA-2FD4-4416-8AB8-68409E99F642.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 54

[/QUOTE]
Bebişin poposuna direkt paketten çıkan ıslak mendili koyamam ama bunu ben de yapamam sanırım yapabilenlere ve bizi büyüten analarımıza selam olsun

kızlar merhaba, bebeklerinize isimli hastne çıkışı yaptıracak mısınız?
zannetmiyorum yaptırmıcam, belki baş harfi olan birşeyler o da denk gelirsei hususi arayacak vaktim yok
eşim haftasonu yurtdışına gidiyor, o yokken belki rahat eder de vakit bulabilirim, herşeye karışıyor ve çok ağır kanlı ayağımın altından çekilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…