Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Canım sen yazıyor muydun önceden de? İlk kez farkediyorum seni. Hoş geldin eğer yeniysen. ☺
Ben aslında karışık canım,doğum mayıs 1.ama sezaryen olacagım için nisan ortası olur.o yuzden 2 gruba da bakıyorum,yazabildiğim zaman yazıyorum kızım 3yaş da kreşe başladı ,ben de izindeyim ,zamanım oluyor yazabılıyorum

Çok guzel canım güle güle kullan,bu arada kızlar özel hastanede dogum yapacaksanız takı yastıgı da verılıyor dogum paketınde,once sorun da boşa masraf yapmayın

İstiyorum yaptırmak ama bir yandan da gereksiz mi diyorum..zaten yaza geliyor İzmir sıcak olur giydiremeden öyle kalır mi bir kenarda diyorum
Ben de ızmırdeyım cnm,soguk da sıcak da olsa yenıdogan takımlar 2 hafta giyiliyor zaten maksımum.1aylık olanlar da 2 -3 hafta.6 aydan sonra daha uzun gıymeler oluyor,ondan oncesı heves varsa alın,çok da yığmayın ama değişim olacak kadar yeterli

çok beğendim bunu ama kalmamıştı, sade zarif şeylere bayılıyorum, bebiş göbekten sağlıkla çıkmış, doğum süper geçmiş, eş dost arızasız köle modunda günlerde giy inşallah
Ben de mağazadan aldım canım.nwtte beden yoktu burdan bir arkadaş yazdığında
Bir yandan da keşke daha spor bir şey mi alsaydim diyorum

Anladım canım Hayırlı olsun kızının kreşi. Dinlen tadını çıkar sen de

İlk kizimdan da bir sürü şey var
O yüzden kararsız kaldım ama yaptiririm büyük ihtimalle

Çok guzel canım güle güle kullan,bu arada kızlar özel hastanede dogum yapacaksanız takı yastıgı da verılıyor dogum paketınde,once sorun da boşa masraf yapmayın
Haha, bize de yastık vermişlerdi hastanede. El kadar çocuğun yastıkla işi ne diye düşünmüştüm. Sonra biri gelip takı takınca aklım başıma gelmişti ahah. Ne kadar safım

Kizlar gunaydiiin dun den beri harektelrini hissetmiyorum sanki bebegimin tatli felan yiyorum ama yok var mi oneriniz
Canim ac gobegini izle biraz. Bazen sert hareketler yapmiyolar. Benimde 3 gun falan ikisinden de ses yoktu. Acip bakiyodum gorup hissetmiyodum hareketleri. Bide sanirim sen endise ettikce onlar daha da hareketi kesiyolar

Teşekkür ederim canım ben bunu bilmiyodummm. Ama bizde öyle bi
Sistem var mıdır bilmiyorum çünkü doktorun anlaşmalı olduğu hastane direk hastaneye gitmiyoruz. Yanabilirim o zaman

Neresindesin izmirin
Özkanlar dayım ben

Kizlar gunaydiiin dun den beri harektelrini hissetmiyorum sanki bebegimin tatli felan yiyorum ama yok var mi oneriniz
Canim ac gobegini izle biraz. Bazen sert hareketler yapmiyolar. Benimde 3 gun falan ikisinden de ses yoktu. Acip bakiyodum gorup hissetmiyodum hareketleri. Bide sanirim sen endise ettikce onlar daha da hareketi kesiyolar

Haha, bize de yastık vermişlerdi hastanede. El kadar çocuğun yastıkla işi ne diye düşünmüştüm. Sonra biri gelip takı takınca aklım başıma gelmişti ahah. Ne kadar safım

Kız özel hasthanelerin tuzağı olabilir,zaten soyuyolar bizi,iş bitiminde yastıklarını üstündekilerle geri almasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…