Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Aldıklarınızın hepsi çok güzel ben de kendimi zor tutuyorum her saat başı birşey almamak için bu gidişle kocam beni boşayacak yoksa
Bizim eve kargo cok sikintili geluyor genelde adres bulunamadi felan dyor esimn is yeri adresini veryorum bnde e ogluma alinca kizada bir iki parca yazlik ekliyorum sepete kiskanmasin dye esimn arkadaslari dalga geciyorlarmis 2. Cocukta battin dye halbuki parca basi 8 10 tl ama o kadar cok kargo geliyor ki trendyol parca parca gonderdigi icin bugun cantayi alicaktim esim alma gder alirz cok buyuk bir indrm yok zaten dedi aldrmadi kargo gelmesin dye sirf

Aynen ben de uygun fiyatlı gördüğüm şeyleri uzun vadeli düşünüp alıyorum, dediğin gibi parça parça geliyor çoğu da. Geçen 6-18 ay için emzik aldım normalde 2'si 54 liraydı 39 liraya düşmüştü. Diyor ki o indirimde ne var ilerde indirimsiz alırdık ev ekonomisi sıfır, hiç fiyat karşılaştırma vs yapmaz bulduğunu alır, ben de kılı kırk yarıyorum aksine.

Arkadaslar nst de agri cikti, rahim boyu olculdu 1.5 a dusmus. Ameliyata giriyorum dikis atilacak. Ya Allah Bismillah. Dualarinizi bekliyorum. Korkuyorum, bebekler cok kucuk. Ah biraz daha dursalardi kafam allak bullak. Detaylari sonra anlatirim .
Rabbim zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah geçmiş olsun

Aslina bakilirsa canta icin dogru soyluyor canim cnku 15 tl indrm yapmis yarisi kargoya gdiyor 6 7 tl gbi bisey oluyo indrm ama bnm esimde oyledr toplu aliriz hepsini dedi bnde almiyirum artik bisey

Bence de sıcak olur sling daha çok bez yani kucağında tuttuğun gibi olur terlemesi sıcaklığı.

Kızlar şeker yüklemesini kaç tl ye yaptırdınız? gittiğim klinik 800 lira ama indirimli 360 tl dedi
Şeker, kan tahlili idrar muayene ücreti 300 tl tuttu sendika indirimimde var tabi.medicalpark bu arada bir tek o var zaten çanakklede

Kızlar şeker yüklemesini kaç tl ye yaptırdınız? gittiğim klinik 800 lira ama indirimli 360 tl dedi
800 nedir ya ucmuslar
Ben özel hastaneye gidiyorum kan tahlili için para almadılar
Sadece elmalı içecek ,kutu kola formatinda,için 20lira ödedim
1kere koldan 2 kere de parmaktn kan aldılar
Artı hemogram bakıldı ve idrar tahlili yaptırdım.sgk anlaşması var
800bana uçuk geldi ..o paraya doğuranlar var neredeyse ..bence biraz daha araştırıp başka bir yerde yaptır ,parana yazık olmasın

Kizlar tsh yani troidim 5.43 çıktı aranizda bu sekilde yuksek troidi olan var mi saglik ocaginda yapilan kan sonucmda cikti ve muhakkak dahiliyeye gitmemi istedi doktor korktum acikcasi
Canim ben tiroid hastasiyim ve ilac killaniyorum her sabah cok yuksek degil korkma ilacla kontrol altina alinir

Benim de ilk oglum da bilememistik tiroid bezi cok kucuk dogdu cocugum her gun ilac kullaniyor

Kizzzlaarrr simdi size mukemmel bir soru sorcam dogumdan sonra neyle korunmayi dusunuyorsunuz yaa ben ilk dogumdan sonra sütüm yok diye hap kullaniyordum biraktigim gibi de bu bebis oldu.. Simdi sutum olursa napicam bilmiyorum kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…