Bizim eve kargo cok sikintili geluyor genelde adres bulunamadi felan dyor esimn is yeri adresini veryorum bnde e ogluma alinca kizada bir iki parca yazlik ekliyorum sepete kiskanmasin dye esimn arkadaslari dalga geciyorlarmis 2. Cocukta battin dye halbuki parca basi 8 10 tl ama o kadar cok kargo geliyor ki trendyol parca parca gonderdigi icin bugun cantayi alicaktim esim alma gder alirz cok buyuk bir indrm yok zaten dedi aldrmadi kargo gelmesin dye sirf
Bizim eve kargo cok sikintili geluyor genelde adres bulunamadi felan dyor esimn is yeri adresini veryorum bnde e ogluma alinca kizada bir iki parca yazlik ekliyorum sepete kiskanmasin dye esimn arkadaslari dalga geciyorlarmis 2. Cocukta battin dye halbuki parca basi 8 10 tl ama o kadar cok kargo geliyor ki trendyol parca parca gonderdigi icin bugun cantayi alicaktim esim alma gder alirz cok buyuk bir indrm yok zaten dedi aldrmadi kargo gelmesin dye sirf
Aynen ben de uygun fiyatlı gördüğüm şeyleri uzun vadeli düşünüp alıyorum, dediğin gibi parça parça geliyor çoğu da. Geçen 6-18 ay için emzik aldım normalde 2'si 54 liraydı 39 liraya düşmüştü. Diyor ki o indirimde ne var ilerde indirimsiz alırdık ev ekonomisi sıfır, hiç fiyat karşılaştırma vs yapmaz bulduğunu alır, ben de kılı kırk yarıyorum aksine.
Arkadaslar nst de agri cikti, rahim boyu olculdu 1.5 a dusmus. Ameliyata giriyorum dikis atilacak. Ya Allah Bismillah. Dualarinizi bekliyorum. Korkuyorum, bebekler cok kucuk. Ah biraz daha dursalardi kafam allak bullak. Detaylari sonra anlatirim .
Aynen ben de uygun fiyatlı gördüğüm şeyleri uzun vadeli düşünüp alıyorum, dediğin gibi parça parça geliyor çoğu da. Geçen 6-18 ay için emzik aldım normalde 2'si 54 liraydı 39 liraya düşmüştü. Diyor ki o indirimde ne var ilerde indirimsiz alırdık ev ekonomisi sıfır, hiç fiyat karşılaştırma vs yapmaz bulduğunu alır, ben de kılı kırk yarıyorum aksine.
peki yaz aylarında kullanımı nasıl olur sıcak olmazmı ben urfda yaşıyorum
bide bi çılgınlık yaptık ağustos ayına ttil rez. yaptık kız büyük oğluş 22 aylık olacak,küçük oğluş 3 aylık olacak
tatilde kanguru iyi olabilir dedim ama sonra sıcakta bide ıslak olursa kötü olur dedim işte öle
800 nedir ya ucmuslar
Ben özel hastaneye gidiyorum kan tahlili için para almadılar
Sadece elmalı içecek ,kutu kola formatinda,için 20lira ödedim
1kere koldan 2 kere de parmaktn kan aldılar
Artı hemogram bakıldı ve idrar tahlili yaptırdım.sgk anlaşması var
800bana uçuk geldi ..o paraya doğuranlar var neredeyse ..bence biraz daha araştırıp başka bir yerde yaptır ,parana yazık olmasın
Kizlar tsh yani troidim 5.43 çıktı aranizda bu sekilde yuksek troidi olan var mi saglik ocaginda yapilan kan sonucmda cikti ve muhakkak dahiliyeye gitmemi istedi doktor korktum acikcasi
ben varım canım,
ilk bebeğimde 20. hafta saglik ocagi testinde çıkmıştı ilaca gec baslamistim maalesef..
bu sefer 8. haftada baktırdım, gebeligin basindan beri duzenli ilacimi kullanip ayda bir baktiriyorum.
mutlaka ilaca baslayin doktorun dedigi mg'da.
benim kizim tiroid hastası doğdu anneden hamileyken yeterli hormonu alamadigi icin..
hic bir saglik sorunu yok yanlis anlayip panikleme , sadece her sene 2 kez kan veriyor takip amacli..
gecmis olsun
Kizzzlaarrr simdi size mukemmel bir soru sorcam dogumdan sonra neyle korunmayi dusunuyorsunuz yaa ben ilk dogumdan sonra sütüm yok diye hap kullaniyordum biraktigim gibi de bu bebis oldu.. Simdi sutum olursa napicam bilmiyorum kafamda deli sorular